A apărut ediția de septembrie 2020 a revistei Ioana!

03 September of 2020

Nu rata numărul 9/2020 al revistei Ioana, din 3 septembrie la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

În prima lună de toamnă aducem în discuție subiecte de interes precum: este homeschooling-ul o variantă legitimă și benefică?, ce sporturi putem face în aer liber, în contextul pandemiei, sau cum poți combate o răceală în perioada de gravidie, astfel încât să nu afectezi bebelușul.

Apoi facem o incursiune în zona de modă și frumusețe pentru a-ți arăta cum se poate purta stilul army-chic sau care sunt cele mai bune uleiuri reparatoare pentru piele. În plus, sfaturile noastre antirid sau cele legate de evitarea celor mai frecvente greșeli în machiaj sunt extrem de utile.

Iar spre finalul revistei, îți spunem care sunt cele mai valorase fructe pe care le găsești în piață și cum le poți conserva pentru a te bucura de vitamine în perioada iernii. Iar dacă ai chef de plimbare, ia Bucureștiul la pas, căci am descoperit muzee deosebite, mai puțin frecventate de turiști.

Și nu uita! Mai poți citi revista și în format electronic, pe Magzter, iar abonamentele pentru versiunea tipărită pot fi achiziționate de AICI.

Comments

comments

revista ioana

Previous:

A apărut ediția de august 2020 a revistei Ioana!

Next:

Ioana Beauty&Style – ediție de sărbătoare

You may also like

Post a new comment