Nu rata ediția de martie 2020 a revistei Ioana!

05 March of 2020

Nu rata ediția de martie 2020 a revistei Ioana, din 5 martie la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

În prima lună de primăvară vorbim despre modă și frumusețe, dar și despre oameni care își fac meseria cu multă pasiune și reușesc să aducă bucurie și gust vieții cotidiene.

Cum poate fi aurul ingredientul-minune în tratamentele cosmetice, care sunt parfumurile momentului, cum accesorizăm o rochie ca să iasă din anonimat sau care sunt metodele prin care să arăți ca o divă în doar câteva clipe sunt doar câteva dintre propunerile redactorilor noștri pentru tine.

Apoi, îți arătăm cum reușește Yulicari să răspândească spiritul cubanez printre români și care este beneficiul de a avea un coach în contextul în care toți ne dorim să atingem succesul la locul de muncă.

În plus, Ioana îți aduce în prim-plan un jurnalist atipic, care are concepții interesante despre viață și care îți dezvăluie pasiunile sale din care oricine se poate inspira.

N-am uitat nici de timpul liber, așa că te invităm să te distrezi pe două roți, apoi să te înfrupți din rețetele propuse de celebrul chef Joseph Hadad sau să faci o călătorie în Singapore.

Și nu uita! Site-ul revistei și pagina de Facebook îți stau mereu la dispoziție, dacă vrei să afli lucuri interesante sau să intri în legătură directă cu noi. Mai poți citi revista și în format electronic, pe Magzter.

Comments

comments

abonamente revista ioana

Previous:

Profită de reducerea de 20% la abonamentul Ioana!

revista ioana

Next:

A apărut ediția de aprilie 2020 a revistei Ioana!

You may also like

Post a new comment