Reprezentanții sexului opus care au stofă de soți

14 March of 2017

Ești îndrăgostită până peste cap și deja te închipui pășind spre altar, la brațul iubitului tău. Ca să te convingi că ai lângă tine un partener de cursă lungă, ți-i prezentăm noi pe reprezentanții sexului opus care au stofă de soți! 

Berbec

Tot ce putem să-ți spunem e că nu o să te plictisești lângă un asemenea partener! N-o să sari în sus de fericire în fiecare zi, dar nici n-o să ajungi să te apuci de croșetat din lipsă de activitate. Berbecii sunt spontani și plini de idei originale, însă, la fel de bine, pun tot timpul pe primul loc  propria libertate și individualitate. Așadar nu te aștepta să facă echipă cu tine din secunda în care le-ai preluat numele de familie și asta din simplul motiv că țin prea mult la tabieturile și nevoile lor.

Taur

Ambițios, perseverent și pregătit oricând să-ți aștearnă întreaga lume la picioare. Dar nu din prea mult romantism, ci din pur… egoism. Faptul că îți poate satisface toate mofturile gâdilă enorm orgoliul Taurului. Și atunci de ce să nu-i faci o plăcere și să-l lași pe el să achite nota de plată la restaurant, facturile, rata sau cumpărăturile, de ce să nu-i dai ocazia să se simtă un adevărat gentleman?!   

Gemeni

Sunt independenți și complet reticenți la compromisuri. Și-atunci cum se face casă bună cu Gemenii? Permițându-le să fie ei înșiși, neimpunând limite pe care știi din start că nu vor putea să le respecte. Nimeni nu-ți recomandă să accepți pe nerăsuflate libertatea absolută în căsnicie, dar încearcă să fii mai flexibilă în ceea ce privește hobby-urile unui soț Gemeni și respectarea momentelor lui personale. 

Rac

Când te duci cu gândul la împlinirea sentimentală, ai în vedere întemeierea unei familii și găsirea unui partener care-și dorește copii și un cămin fericit? Perfect! Atunci trebuie să-ți îndrepți atenția către un Rac, deoarece nativii acestei zodii sunt soți devotați și familiști convinși. Romantici și pricepuți în bucătărie, Racii se numără printre cei mai “domesticiți” bărbați din zodiac. 

Leu

Puternic, loial și ambițios, Leul îți va fi alături la bine și la greu, te va sprijini în toate proiectele în care dorești să te implici. Însă nu uita un lucru: acest nativ nu va ceda niciodată puterea pe care o are asupra ta, nu va renunța să controleze tot. Dacă îți dorești un mariaj de la egal la egal, trebuie să te gândești de două ori dacă accepți pe viață condițiile Leului. 

Fecioară

Unii i-ar spune “bărbat ținut sub papuc”, pe când alții îi găsesc calități care îi sunt indispensabile unui soț loial și tată grijuliu. Este vorba de nimeni altul decât Fecioara. Nativii acestei zodii nu caută aventuri de-o noapte, ci povești de dragoste care să dureze o viață-ntreagă. Ajutor de nădejde în bucătărie și părinți iubitori, aceștia își asumă responsabilitățile gospodărești cot la cot cu tine. 

Balanță

Au potențial de a deveni acel partener de cursă lungă la care ai visat încă din copilărie. Echilibrați și chiar romantici, cei născuți sub acest semn își pun jumătatea pe un piedestal, se dedică trup și suflet relației în care sunt implicați. În același timp, devotamentul Balanței poate fi perceput ca o slăbiciune, așadar cântărește bine situația înainte de-a spune “Da!”.

Scorpion    

Este un partener de nădejde, un prieten care nu te lasă niciodată la nevoie, însă loialitatea Scorpionului are un preț considerabil: va trebui să lași de multe ori de la tine și să-i permiți unui asemenea partener să decidă în numele vostru, să aibă ultimul cuvânt. Pasiunea nu va lipsi din relația voastră, ceea ce menține vie latura amoroasă, dar creează și probleme în viața de zi cu zi.

Săgetător

Mai greu să ții un Săgetător în casă, când el nu face altceva decât să viseze cu ochii deschiși la aventuri sau evadări din cotidian. Ca să menții o atmosferă plăcută acasă – și nu una tensionată, plină de reproșuri – trebuie să mai lași curățenia sau gătitul și să planifici mai multe ieșiri în oraș sau excursii prin împrejurimi. Soțul tău Săgetător îți va fi de-a pururi recunoscător și, cine știe, va ajunge chiar să-și asume mai multe responsabilități domestice!

Capricorn

Dacă îți propui să te măriți pentru a-ți îmbunătăți situația materială, Capricornul poate fi perechea ideală. Acest semn zodiacal consideră că își face datoria de “bărbatul casei” doar dacă este cel care întreține întreaga familie. Nu va fi indiferent la niciuna dintre nevoile tale si se va asigura permanent că nu-ți lipsește nimic. De fapt, va fi atât de preocupat de acest aspect, încât va petrece mai mult timp căutând noi resurse financiare, decât cu tine. 

Vărsător 

Departe de a fi partenerul ideal, Vărsătorul are totuși niște calități pe care unii le-ar considera indispensabile. Astfel, simțul umorului este caracteristic celor născuți în această zodie, iar conversațiile spumoase și glumele inteligente pot fi esențiale într-o relație de lungă durată. Tot ce trebuie să faci atunci când accepți inelul de logodnă e să accepți, de asemenea, și personalitatea independentă a viitorului tău soț, care vine la pachet cu ceva încăpățânare și orgoliu personal.    

Pești

Sunt ușor de “domesticit”, niște familiști convinși, parteneri supuși și iubitori. Alături de asemenea nativi, n-o să duci niciodată dorul complimentelor, alintăturilor și al sprijinului moral. Reversul medaliei: sunt atât de relaxați, încât devin adesea aerieni, greu de convins să-și mai asume din când în când și responsabilitățile gospodărești sau familiale. În ciuda defectelor, Peștii se numără printre bărbații cu potențial maxim de a fi niște soți buni

Citeste si:

Comments

comments

Previous:

Misterul zilei de nastere. Ce trebuie sa stii despre ziua in care te-ai nascut

zodia leu

Next:

5 motive pentru care femeile din zodia Leu sunt irezistibile în ochii bărbaților

You may also like

Post a new comment