Relaxarea de seară in 7 pasi simpli

09 June of 2017

Relaxarea de seară in 7 pasi simpli – După o zi extenuantă la serviciu, de abia aștepți să ajungi acasă, 
să scapi de hainele scorțoase de birou și să te relaxezi.

Ei bine, pe lângă paharul de vin și filmul bun despre care ai auzit atâtea povești și opinii, trebuie să faci ceva și pentru corpul și sufletul tău. Îți propun 7 pași numai buni de urmat seara, atunci când liniștea se așterne peste căminul tău.

Arome divine

Pentru a te relaxa cu adevărat, totul trebuie să fie perfect și, ca atare, detaliile sunt foarte importante. Lumânările sau uleiurile parfumate sunt ajutoare nelipsite din ritualul tău de frumusețe. Îți place vanilia? Atunci, caută-le pe cele cu această aromă. Pune-le în living sau în baie. Evită dormitorul pentru că parfumul lor poate fi uneori destul de puternic și îți va perturba somnul. Pentru ulei, este bine să ai la îndemână un difuzor cu apă în care să pui câteva picături de aromă. Închide ochii, inspiră parfumul și relaxează-te. Seara perfectă este pe cale să înceapă.

Lux, lux și iar lux

Pe lângă lumânările parfumate, spuma de baie, uleiurile esențiale sau sarea aromată sunt must-have-ul serii de relaxare. Umple cada cu apă călduță și presară uleiurile. 
Deja simți cum parfumurile lor te învăluie și te invită înăuntru. 
Dacă nu te grăbești, pune-ți o mască 
pe ochi și relaxează-te.

Ceva pentru ten

După o zi obositoare, fața ta are nevoie de îngrijire specială. Cele mai bune sunt măștile hidratante care îți vor catifela tenul. Nu înainte însă de a te demachia și a îndepărta impuritățile. Profită de aceste momente pentru a-ți hidrata și părul cu un ulei special.

Piele catifelată

Chiar dacă uleiurile esențiale îți hidratează pielea, nu uita de loținea sau crema de corp. Pentru primăvară și vară, alege una cu textură lejeră, în timp ce iarna ai nevoie de una grasă, care să se absoarbă repede în piele.

Alege yoga

Pentru un somn odihnitor, exercițiile yoga sunt foarte bune. 
Te relaxează și contribuie la somnul dulce la care deja visezi.

Lenjerie de calitate

Fibrele naturale precum bumbacul sau mătasea sunt de preferat. Așa că, decât să cheltui mulți bani pe așternuturi cu vreun model interesant, dar realizate din poliester, mai bine caută ceva de bună calitate. Dacă încă nu te-am convins, gândește-te că îți petreci în pat cel puțin șapte ore, așa că meriți ce este mai bun.

O pijama pe măsură

Îți plac modelele bărbătești. Sau, dimpotrivă, neglijeurile sunt favoritele tale? Pentru a te relaxa cu 
adevărat, îmbracă-te în ceea ce te simți cel mai bine. Părerea ta este foarte impor­tantă, ține cont de
ea și nu te lăsa neapărat influen­-
țată de trenduri atunci când este vorba despre somn.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Dendroterapia, darul copacilor

Next:

Știi să faci față stresului?

You may also like

Post a new comment