Reguli fashion pe care poți să le încalci

12 March of 2019

Reguli fashion pe care poți să le încalci – Au fost inventate cu intenții bune, însă moda este în permanentă schimbare, iar acum aceste reguli par a fi depășite de situație. Oricum, orice normă este făcută pentru a fi încălcată, nu?

Respectivele reguli fashion le putem considera, dacă vrei, mituri, povești odată adevărate. Însă fiecare dintre noi e liber să aleagă dacă respectă sau nu o anumită regulă în materie de modă. Nu uita: poartă întotdeauna haine sau accesorii care ți se potrivesc și nu încerca să copiezi stiluri.

1 Pantalonii de trening se poartă doar în casă sau la sală. Considerați mereu foarte comozi, ei au fost luați în vizor recent, când, datorită reinterpretării modei, au ajuns să fie un obiect-cheie în anumite ținute de stradă. Nu exagera însă și poartă-i doar pe cei mai strâmți, în combinații contrastante.

2 Nu purta haine din piele primăvara sau vara. O regulă de mult apusă dacă ne gândim că acum există nu doar geci, ci și pantaloni scurți, fuste sau rochii din piele. Atât timp cât materialul este confortabil, nu ai de ce să te ferești de el.

3 Nu purta în același timp bijuterii din argint și aur. Cu toate acestea, un mix făcut cu simț estetic arată fabulos. Ideea e ca aceste bijuterii să facă parte din același registru grafic.

4 Poartă haine potrivite vârstei tale. Este de-a dreptul ridicol să considerăm tabu un obiect vestimentar doar pentru că îl considerăm nepotrivit vârstei noastre. Dacă el îți vine bine și tu te simți bine, poartă-l fără grijă. În plus, ceea ce crede lumea despre tine e problema ei, nu a ta.

5 Maroul sau albastrul-închis nu se combină niciodată cu negru. Este o chestiune de gust, iar dacă găsești o combinație bună, cele două culori se înțeleg de minune.

6 Geanta se asortează cu pantofii. Regula nu mai este aplicată de ani de zile în marile case de modă. Din contră, contrastul obținut poate fi exact ceea ce-i lipsește ținutei ca să te scoată din anonimat.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Culori pe care bărbaţii iubesc să le vadă purtate de femei

tinuta nunta pe plaja

Next:

Cum să îți alegi ținuta pentru o nuntă pe plajă

You may also like

Post a new comment