Răsfață-te cu arome gurmande și texturi catifelate

19 January of 2021

O știi și tu: o piele frumoasă și sănătoasă trebuie îngrijită cu formule cât mai eficiente și hidratante, mai ales în sezonul rece. Iar când ritualul de îngrijire vine la pachet cu mult răsfăț și arome îmbietoare, nu poți decât să zâmbești.

Laboratoarele Fiterman îți propun un răsfăț parfumat pentru pielea corpului și a mâinilor cu seturile speciale din gama Cannabis.

fiterman

Cu arome gurmande și texturi lejere, care se absorb ușor, produsele din gama Cannabis lasă pielea catifelată, hidratată și învăluită într-un parfum exotic și delicios. Loțiunile cu aromă de pepene și fructul pasiunii îți oferă o experiență completă de relaxare de care te poți bucura în fiecare zi.

Seturile speciale din gama Cannabis cu arome gurmande sunt deja ambalate festiv și conțin combinații de produse pe care le vei adora.

Descoperă casetele speciale, care conțin Cremă de corp 75 ml și Cremă pentru mâini, de 30 ml, pentru o îngrijire completă!

Disponibile online pe www.laboratoarelefiterman.ro/categorie-produs/cannabis/, cât și la insulele Laboratoarele Fiterman din: Vivo Constanța, Palas Shopping Mall Iași, Afi Cotroceni București, Shopping City Ploiești, Lotus Center Oradea, Iulius Mall Timișoara.

fiterman

Mai multe pe:

www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFiterman/

sau pe

www.instagram.com/laboratoarelefiterman/

Comments

comments

iPhone 11

Previous:

(P) De ce este iPhone 11 unul din cele mai bune telefoane mobile lansate anul trecut de Apple?

Propolis C

Next:

Oferă un boost imunității tale cu Propolis C® ImunoComplex

You may also like

Post a new comment