Rafael, ingerul echinoctiului

05 March of 2019

Perioada care precede echinocțiul de primavară, adică exact perioada aceasta din an este – spun astrologii – protejată de arhanghelul Rafael, îngerul vindecării, al nemuririi, mesagerul lui Dumnezeu, cel care adună rugăciunile pentru vindecare, pe care le transmite apoi divinităţii.

Conjuncţia dintre Marte, Venus şi Uranus, care se întâmplă anul acesta în preajma echinocţiului de primăvară, poate da naştere, în cazul nativilor mai puţin spontani şi impulsivi, unor stări de oboseală, nervozitate, tristeţe, numite de medici simplu: astenie de primăvară.

Momentul în care ziua (care a început să crească de la solstiţiul de iarnă) devine egală cu noaptea este important atât pentru astronomi, cât şi pentru astrologi. Din punctul de vedere al celor din urmă, clipa în care Soarele intră în Berbec e sursa unei explozii de energie necesară renaşterii.

Seminţe şi muguri la echinoctiu

Primăvara astronomică semnifică, în fapt, începerea unui nou ciclu vegetal (pomii înmuguresc, seminţele germinează, apar primele plante), dar şi debutul unuia animal: este perioada împerecherii pentru majoritatea animalelor şi păsărilor. Echinocţiul de primăvară înseamnă energie, dar şi calm şi relaxare. Început, dar şi echilibru între feminin şi masculin. Dragoste, dar şi cumpătare.

Fie că eşti născută în zodia Berbecului, cea mai afvorizată zodie, din punct de vedere astral fie că nu, începutul anului astronomic, această revărsare de energie şi spontaneitate, te influenţează chiar fără să-ţi dai seama. Oricare planetă îţi guvernează viaţa, acum este momentul în care, depăşind starea de autoconservare din timpul iernii, trebuie să te trezeşti la viaţă. Influenţa Soarelui este foarte puternică acum, aşa că, Berbeci sau nu, vom fi mai pline de iniţiativă, întreprinzătoare, hotărâte în a arăta lumii cât suntem de valoroase. Să luăm zodiile pe rând, să vedem cum sunt ele influenţate de echinocțiu!

Taur

Zodie foarte puternica, plina de vitalitate, primavara este una din cele mai fericite perioada. Debutul brusc al primaverii te poate ametii un pic, dar iti vei reveni repede si vei renaste la randul tau!

Gemeni

Perioada care urmeaza este una care te va readuce pe lina d eplutire. Aproape ca nu ai existat in ultima perioada, iar tensiunile, socurile si mai ales esecurile prin care ai trecut in ultima perioada vor fi recompensate de binele care urmeaza.

Rac

Vara este prima ta iubire, iar primavara care pune stapanire pe lume si suflete este exact ceea ce te te alimenteaza cui energie si vigoare. Ai dus lipsa de caldura si de soare iarna aceasta, poate mai mult ca in alti ani, dar acum vine vremea sa-ti iei revansa din toate punctele de vedere.

Leu

Soarele este marele tău binefăcător și sursa energie tale. Perioada nu poate să fie decât plină de energie și tonus pentru tine, pentru ca lumina și căldura sunt combustibili de care ai nevoie. cu toate aceste prea mult soare te va agita si te va tensiona putin mai mult decat este placut pentru cei din jurul tau, astfel ca unele din strigatele tale pot fi enervante.

Fecioară

Renaşterea naturii, începutul de an astronomic îţi vor da un plus de spontaneitate şi independenţă. Obişnuită să fii mai degrabă subaltern (foarte apreciat, de altfel), acum e momentul să iei frâiele în propriile mâini. Chiar şi pentru scurt timp, pentru că experienţa contează!

Balanţă

Eşti făcută pentru căsătorie, asociere, prietenie pe viaţă. Cu Soarele şi Venus alături, ai toate şansele să stabileşti data nunţii sau să pui pe picioare o relaţie care a început să dea semne de slăbiciune. Ori să pui bazele unei asocieri de succes. Fii cu ochii în patru!

Scorpion

Eşti pasională, vulcanică, îţi place pur şi simplu să faci dragoste. Este motivul pentru care, în perioada asta, e indicat să fii atentă şi nu foarte încrezătoare. Îndrăgostirea de echinocţiu poate fi, pentru tine, dezamăgitoare mai târziu, după ce trece vraja exploziei de energie.

Săgetător

Te îndrăgosteşti. Din nou. Este posibil însă ca dragostea, aparent ca-n filme, să fie doar un simplu foc de paie. Poate ar fi mai nimerit să ai grijă, în primul rând, de sănătatea ta.

Capricorn

Armonie, optimism, linişte. Cam astea ar fi cuvintele-cheie pentru zodia ta la întâlnirea dintre Marte, Venus, Uranus şi Soare. Vei avea parte de un moment crucial în familie, la fel ca întâlnirea pomenită mai sus: schimbarea domiciliului, mărirea familiei etc. Va fi nevoie să iei decizii rapide, ceea ce pentru tine nu e tocmai confortabil.

Vărsător

La cât de generoasă eşti, este indicat ca, în perioada asta, să fii atentă cu cine şi ce împarţi. Ai mari şanse să găseşti locul de muncă pe care-l cauţi de multă vreme.

Peşti

Starea meditativă şi contemplativă a Peştilor este bulversată de spontaneitatea şi dorinţa de afirmare a Berbecului. Trebuie să ştii însă că spontaneitatea asta te ajută să stai mult mai bine cu partea financiară.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Previziuni astrale pentru perioada 1- 31 ianuarie 2019

Next:

Previziuni astrale pentru perioada 1-30 aprilie

You may also like

Post a new comment