Puterea dorintelor. Ai grija de fiecare dorință de a ta!

04 April of 2019

Să-ți faci viața așa cum vrei, să primești la momentul potrivit ce ai nevoie – aceste lucruri nu trebuie să rămână doar visuri! Ai grijă de fiecare dorință de a ta.

Cărțile cu sfaturi privind puerea dorinței sunt tot mai căutate în ultima vreme. În funcție de autor și de orientare, îți poți „comanda” îndeplinirea dorințelor către univers, îngeri sau alte forțe supreme.

woman-739663_960_720Este adevărat că la prima vedere totul pare la fel de realist ca o zână bună din povești. Totuși, psihologii ne asigură că o concentrare precisă pe ceva anume dorit ajută la modificarea situației. Căci o dorință nu este nimic altceva decât un gând special, intens și pozitiv. El pătrunde în subconștientul nostru și începe să „lucreze“ acolo: încurajează, ne dă încredere în noi, ba chiar ne dă aripi. Și nu doar atât: datorită lui se eliberează forțe nebănuite, care ne schimbă comportamentul și încep să lucreze activ la realizarea visurilor noastre – de obicei, fără ca noi să percepem conștient acest lucru.

O dorință nu este nimic altceva decât un gând special, intens și pozitiv.

Ritualuri vechi, cum ar fi aruncarea mărunțișului într-o fântână, treceau în timpurile noastre moderne drept superstiții ineficiente. Studiile noi însă arată că până și această metodă poate avea succes. Căci cei mai mulți dintre noi își doresc de fiecare dată același lucru. Ceea ce face ca forțele subconștientului să fie activate din nou, tot mai mult!

Când ne dorim ceva, noi înșine ne stăm uneori în cale. Ne închipuim că ar fi frumos dacă s-ar întâmpla una sau alta și gândim în termeni de „dacă“ și „poate“. În felul acesta dorința își pierde din forță. Dar cine cunoaște regulile dorinței, poate să-și ajute destinul!

Dar, ține minte că dorințele împlinte te pot face fericită, după cum se pot transforma într-un dezastru. Cu alte cuvinte ai mereu grijă ce-ți dorești… Știi cum se spune, Universul tot complotează pentru a-ți îndeplini dorințele, iar uneori acestea nu sunt neapărat și cele mai bune alegeri.

Fie că e vorba de alegeri importante, fie de o dorință, fie că sunt simple decizii de moment, avem posibilitatea să ne urmăm vocea inimii sau să ne lăsăm influențați de cei din jur…

De multe ori, tu vrei să faci într-un fel, dar ceilalți sunt de altă părere. De câte ori nu ai fost tentată să urmezi sfatul altora mai de succes, să te îmbraci într-un anumit fel, deși inima nu te îndemna spre ținuta respectivă, sau ai urmat un curs pentru că așa vroiau părinții, nu că te atrăgea? Ori ai acceptat un job pentru că ți s-a spus în mod repetat de cei apropiați că e mai bine pentru tine din X motive, fără să ții cont de vocea interioară, care îți spunea că nu e ceea ce îți place? Sau inima îți șoptea că e mai bun băiatul care te sprijinea ori de câte ori aveai nevoie, decât cel recomandat de ceilalți, cu lipici la public și tu l-ai ales pe cel popular, care avea timp foarte puțin pentru tine?

Să se împlinească numai dorințele care te fac cu adevărat fericită!

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Îmi doresc o schimbare!

Next:

3 pasi ca să fii în forma primavara asta

You may also like

  1. Refuz sa cred ca nu se vor strange banii ..nu pot si nu vreau sa cred asa ceva. Haideti oanemi buni ,strangerea banilor sta in puterea noastra ..restul sta in puterea lui Doamne Doamne , la care noi ,cu totii, ne rugam ptr Mariuca, parintii ei si toti cei incercati ..Oare realizati ce norocosi suntem , noi cei care avem copiii sanatosi ???Cu speranta si incredereDoamne ajuta !

Post a new comment