Puncte de cotitură care să te facă să-ți reevaluezi relația

18 February of 2020

De foarte multe ori trăim cu impresia că jumătatea noastră ne este alături trup și suflet, însă s-ar putea să facă exact opusul. Acesta este motivul pentru care este important să fii atentă la anumite semne ce ar putea să apară în relația de cuplu.

Fără îndoială, nu există un cuplu fără cusur sau o relație perfectă. Cu toate acestea, nu poți fi întotdeauna cea care face compromisurile și care depune toate eforturile pentru ca relația să funcționeze.

Iată la ce să fii atentă:

1. Tot ceea ce spune partenerul tău ridică semne de întrebare.

Ai îndoieli că el îți zice adevărul? Ești tentată să te transformi în detectiv? Fiecare relație trebuie construită pe încredere și onestitate. Dacă nu aveți asta, ce rost are să fiți împreună?

2. Ești mereu pe locul doi.

Desigur, atunci când ești într-o relație, trebui să acorzi atenție nevoilor partenerului. Totuși, acest lucru nu înseamnă să le ignori pe ale tale. Parteneriatul trebuie să fie reciproc și benefic mbelor părți.

3. Nu petreceți suficient timp împreună.

Nu există nici o îndoială că orice cuplu are nevoie de un timp petrecut împreună. Totuși, dacă simți că el te evită, ceva nu este în regulă. Dacă mereu caută să fie angajat în alte activități (cu prietenii lui, la muncă) trebuie să iei măsuri.

4. El evită să te prezinte altora.

Este o situație de cotitură care necesită reevaluarea imediată a relației. Partenerul tău trebuie să te facă să te simți bine și să fie mândru de tine, nu din contra.

5. Relația ta se simte mai mult ca un concurs.

Relațiile romantice sunt frumoase atunci când există echilibru. Trebuie să fiți în aceeași echipă, să nu vă comparați și să nu vă întreceți între voi. Nu ar trebui să existe un câștigător și un învingător, ci doar două persoane care sunt acolo unul pentru celălalt și se respectă reciproc.

6. Simți că partenerul tău încearcă să te manipuleze.

Acesta poate fi o situație mai puțin evidentă. În timp ce crezi că ești îndrăgostită nebunește de partenerultău, s-ar putea să nu îți dai seama că ești de fapt victima unui manipulator versat. De obicei au discursuri care încep cu: „Dacă m-ai iubi cu adevărat, ai vrea…”

Citește și:

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

sex adolescenti

Previous:

Adolescenții 
și sexul teribil

Next:

O femeie puternică preferă să fie singură

You may also like

Post a new comment