Psihologia casei tale. Ce spune livingul tau despre tine

27 April of 2016

Livingul casei tale spune foarte multe lucruri despre tine. De fapt, livingul spune mai multe despre tine decât orice altă încăpere a casei.

Livingul este locul unde musafirii tăi petrec cel mai mult timp și au ocazia să guste puțin din personalitatea ta și din modul în care îți pui amprenta asupra mediului înconjurător. În plus, trebuie să știi că nici una dintre alegerile noastre nu este întâmplătoare, chiar dacă ești de părere că alegi uneori lucrurile din jur în funcție de dispoziția ta de moment.

Iată ce spune livingul tău despre tine:

Mobilier sofisticat, în stilul clasic

Dacă ai în living mobilier sofisticat, însă cu un puternic accent clasic, precum o astfel de masa de living superbă, ești o persoană ale cărei gusturi au fost, deja, puternic sedimentate și pot fi caracterizate printr-un singur cuvânt: rafinamentul. Ai o personalitate complexă și știi întotdeauna ce este frumos pentru tine. Fiecare obiect din livingul tău are locul său, care nu a fost ales, însă, întâmplător, ci în funcție de criteriile de eleganță de la care nu te abați niciodată.

Un living spațios, cu puține obiecte

Dacă ai optat pentru a avea cât mai puține obiecte în living și ai reușit să creezi senzația de deschidere și de spațiu, ești, cu siguranță, în pas cu ultimele tendințe de design interior. Îți place să te relaxezi și să te simți bine în orice situație, chiar dacă alegi, de multe ori, să petreci weekendul doar cu partenerul de viață. În plus, iubești libertatea, iar asta se vede imediat ce musafirii îți trec pragul casei.

Colurile neutre

Culorile neutre sunt clasice și clare. Ele sunt imune la tendințele și variațiile sezoniere. Ești o persoană practică, ce preferă să rămână mereu cu picioarele pe pământ. Ești ușor de mulțumit, însă nu îți este teamă să oferi puțină culoare acolo unde chiar lipsește cu desăvârșire.

Culorile luminoase

Nu îți pasă de critici și ai o fire veselă și mereu deschisă. Ești îndrăzneață și nerăbdătoare să-ți etalezi preferințele, indiferent dacă celorlalți le place sau nu o astfel de atitudine. Personalitatea ta este asemănătoare decorului pe care îl alegi: colorată și luminoasă, deși puțin prea copleșitoare pentru cei din jurul tău.

Accentele metalice

Ești o regină a ideii de „glamour”, plină de strălucire. Ești atrasă de lux, deși nu alegi întotdeauna obiectele scumpe și foarte sofisticate. Îți place să fii în centrul atenției și să fii sufletul petrecerii, însă nu monopolizezi întru totul fircare discuție.

Stilul formal

Dacă adori stilul formal în amenajarea livingului, ești o persoană ancorată în realitate, cu ușoare tendințe de compulsivitate. Curățenia este punctul tău forte, însă și meticulozitatea este o parte importantă a personalității tale.

Multe plante

Dacă ai multe plante în living, ești o mare iubitoare de natură și de libertate. Ai o fire stabilă, echilibrată și ești o bună ascultătoare. Răbdarea este una dintre marile tale calități. Iubești drumețiile lungi și vrei mereu să aduci natura în casă, pentru a te bucura de mirosul florilor și de prezența verdelui natural atunci când te relaxezi în living.

O curățenie desăvârșită

Probabil nu ai copii, iar dacă ai, sunt foarte bine antrenați și disciplinați. Iubești ordinea la nebunie. Cu toate acestea, oaspeții rămân întotdeauna încântați de curățenia din livingul tău și se întreabă cât de mult timp investești pentru a o păstra. Răspunsul este: foarte mult timp.

Puțină dezordine

Nu lăsa pe nimeni să spună că ești dezordonată. Adevărul este altul: ai un spirit liber și creativ. Nu ești obsedată de strângerea lucrurilor și nu îți pasă dacă totul este sau nu este perfect. Te simți bine în propria casă, însă îi lași și pe ceilalți să se simtă bine, fără să se teamă de faptul că au lăsat o urmă de deget pe măsuța de cafea.

Multe perne și pături moi

Ești o mare iubitoare de confort. Știi cum să te relaxezi și profiți la maximum de timpul liber pentru a-ți lăsa gândurile să zburde în voie, atunci când stai tolănită pe canapea. În plus, prietenii tăi te vizitează des: tuturor le place o întâlnire informală în care pot să stea întinși și să discute despre cu totul alte lucruri decât cele de la locul de muncă.

 

Foto: Shutterstock

Comments

comments

Previous:

Cum să-ți amenajezi locuința astfel încât să faci curat repede în toată casa

Next:

Feng shui si plantele

You may also like

Post a new comment