Supliment de Sănătate cu Vitacare si Ioana

31 March of 2011

Înainte de Paşte şi la început de primăvară simţim nevoia să ne primenim şi sufletul şi trupul în aşteptarea marii Sărbători. Şi astfel reducem şi, chiar eliminăm, consumul de produse de origine animală.

Această practică este controversată de cei care ridică problema suficienţei nutrienţilor esenţiali pe care îi furnizăm organismului (având în vedere că alimentele de tipul cărnii, ouălelor sau lactatelor, dispar din dietă).

Un lucru este cert: dieta exclusiv vegetariană este binevenită, în general, pentru organism însă, trebuie bine gândită şi planificată, pentru a nu produce dezechilibre la nivelul acestuia.

Există o serie de mituri referitoare la dieta vegetariană şi ne propunem să le clarificăm în întâlnirea pe care vi-o propune VITACARE şi revista IOANA.
Întrebări precum: Sunt absente proteinele din dieta vegetariană?, Grăsimile se consumă în cantitate prea mică în post?, Mineralele de tipul calciului, fierului, zincului se găsesc în cantitate suficientă în alimentele de post? – îşi vor găsi răspuns direct de la Dna. Lector Universitar Dr. Lygia Alexandrescu şi reprezentanţii companiei Vitacare.

Vă aşteptăm miercuri, 6 aprilie 2011, de la ora 17:00 la Hotelul EUROPECA din Craiova, Str. Pietăţii, nr. 9-11-13.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dvs. la numărul de telefon: 0372.10.60.20.

Numărul de participanti este limitat de numărul locurilor în sală.
Participanţii vor primi cadouri din partea organizatorilor!

Comments

comments

 

Next:

Eveniment de do it yourself – Pastel Margaritar

You may also like

Post a new comment