Sfaturi vestimentare pentru toamnă– iarna 2017

02 November of 2017

Simțiți că iarna vă va prinde pe nepregătite pentru că încă nu ați reușit să vă înlocuiți garderoba cu cea specifică anotimpurilor reci? Nu disperați – încă puteți face acest pas, mai ales că dispuneți de soluții vestimentare multiple.

DyFashion este unul dintre cele mai mari magazine din mediul online, care vă iese în întâmpinare cu cele mai variate soluții, constând în articole începând de la rochii pentru diverse ocazii și până la pulovere, cămăși, blugi și alte astfel de piese, după ultimul trend. Pentru că adevărata provocare constă în identificarea acelora care vi se potrivesc în totalitate. În rândurile de mai jos specialiștii DyFashion vă oferă câteva sfaturi utile. Iată cum puteți fi în pas cu moda în acest sezon.

Vestimentația în sezonul rece – cu ce ne îmbrăcăm?

Modificările pe care le suferă vestimentația odată cu sosirea sezonului toamnă – iarnă sunt destul de însemnate. Înlocuim tricourile și hainele ușoare de vară cu bluze cu mâneci lungi, pantaloni cu țesătura mai densă, ghete, geci etc. Cu toate aceastea, ne este parcă greu să renunțăm la anumite piese, motiv pentru care încercăm să găsim și în colecțiile specifice noului sezon articole asemănătoare.

Cămășile – combinații inovative în stiluri vestimentare variate

Cu siguranță că nu vreți să renunțati la acest articol vestimentar. Sunt în continuare un must have, deci trebuie adaptate după vremea de afară: moi și călduroase. Avantajos este faptul că le puteți combina cu haine atât de variate, încât întreg sezonul să aveți o apariție unică.

Cămașa în ținute casual – dacă sunteți adepte ale unei astfel de ținute, atunci puteți combina cămașa  astfel ca fiecare plimbare sau ieșire să fie confortabilă. Spre exemplu, alături de o pereche de ghete comode și călduroase, jeanșii optați și pentru o curea care să se asorteze cu încălțămintea. Puteți întoarce privirile, simțindu-vă în același timp în elementul vostru.

Cămașa în ținute office – este cea mai practicată variantă, poate chiar și cea mai îndrăgită întrucât efectul obținut este de fiecare dată unul de excepție. Poate fi cu lejeritate asortată cu o varietate de ținute: fuste stilou, conice, mulate, evazate, dar și pantaloni eleganți, cu pantofi stiletto sau cizme de orice lungime.

Cămașa în ținute elegante – pentru că noile tendințe sunt extrem de permisive, puteți combina cămașa favorită atât cu un articol elegant aparte, cât și cu o pereche de pantaloni de denim, spre exemplu, fără a pune în umbră eleganța cămășii. Alcătuiește așadar un outfit de excepție fără prea mult efort.

Sacourile – cum le poți include în ținutele de zi cu zi?

Experții DyFashion sunt de părere că este momentul ideal pentru a introduce sacourile în ținute. Toamna vine cu un val de răcoare, deci trebuie neapărat să ne protejăm corespunzător. Optăm cu succes pentru sacouri cu fiecare ocazie, acestea asigurându-ne un grad ridicat de confort, cu precădere în acele zile mofturoase de toamnă. Este o piesă vestimentară ce se poate adapta cu ușurință mai multor stiluri.

Sacourile în ținute office – pentru care lucrează într-un mediu business, alegerea celor mai potrivite haine pentru acestea le pot da adevărate bătăi de cap. Femeile care se îmbracă în stilul office găsesc în sacouri un real ajutor, mai ales că le oferă o încredere în forțele proprii de neclintit. Dresuri, un sacou într-un design aparte și o rochie asemenea pot transforma orice reprezentantă a sexului frumos într-o zeiță a frumuseții. Atât botinele, cât și cizmele de diverse lungimi pot contribui la întregirea unei imagini de excepție. Desigur, și în combinație cu o pereche de pantaloni eleganți și o cămașă pe măsură, sacoul vă poate ajuta să obțineți un look deosebit.

Sacoul în ținutele casual – adeptele acestui stil găsesc în această piesă vestimentară ocazia perfectă de a ieși din anonimat, întrucât reprezintă o combinație mai puțin purtată. Desigur, trebuie o atenție sporită în alegerea celorlalte piese de vestimentație pentru a nu crea nici un fel de neconcordanță, nici de stil, nici de cromatică.

În orice caz, în zilele reci de toamnă o astfel de piesă poate face diferența, oferind în același timp și un confort și protecție necesară.

Sacoul în ținute elegante – atunci când un eveniment mult așteptat este în apropiere, când urmează o masă la restaurant pentru a celebra ceva anume, dar și cu multe alte ocazii, chiar și o nouă zi la locul de muncă, un sacou poate completa armonios ținutele. Și pentru acest stil specialiștii din spatele site-ului www.dyfashion.ro ies în întâmpinarea celor interesați cu o varietate de modele de sacouri.

Cromatica face totul când vine vorba despre constituirea unor linii elegante deosebite. Astfel, alegerea sacoului în funcție de celelalte articole ce alcătuiesc ținuta vestimentară este necesară. Important este și ca dimensiunea acestuia să fie cea potrivită pentru a contura o imagine impecabilă. Atât în combinație cu o rochie de toamnă, cât și cu o pereche de pantaloni eleganți cu cămasă sau, de ce nu, o fustă potrivită, sacoul vă poate ajuta să ieșiți din anonimat. Nu uitați de încălțăminte și accesorii, care trebuie sa fie în aceeași notă cu ținuta.

Iată care sunt recomandările celor de la DyFashion pentru sezonul rece care deja este aici. Accesați dyfashion.ro pentru  articole de calitate, la prețuri de excepție.

Comments

comments

Previous:

(P) Vineri incepe Baby Boom Show la Brasov

Next:

(P) „Vals” cu Smiley! In premiera la aniversarea a 2 ani de DigiFM!

You may also like

Post a new comment