SERI DE POVESTE

10 December of 2012

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza intre 11 si 15 decembrie cea de-a sasea editie “Seri de Poveste”, eveniment dedicat celor mici.

Pe parcursul celor cinci seri, copii si parintii sunt asteptati in libraria Carturesti din strada Verona, incepand cu orele 19.00, pentru a lua parte la numeroase momente educative, interactive si interesante, pline de invataminte si de surprize.

Personajele preferate, povestitori celebri si invitati supriza ii vor conduce pe cei mici intr-o lume pe placul lor, pe care sa o modeleze cu ajutorul imaginatiei exact cum isi doresc, ajutandu-i sa se dezvolte si sa se exprime. Evenimentul isi propune astfel sa prezinte intr-un mod inedit si interactiv basme de ieri si de azi, care au reusit sa faca lumea un loc mult mai frumos. Fiecare seara este una speciala, copiii fiind invitati sa ia parte la reprezentatii diverse: lecturi ale povestilor preferate, teatru de papusi si chiar interpretari muzicale.

Pe langa latura publica, educationala, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei are ca scop si strangerea de fonduri pentru copiii cu lipsuri materiale, copii a caror lume trebuie sa devina mai frumoasa de sarbatori. In acest scop, editura Vellant va promova carti de povesti dedicate copiilor, ce vor fi vandute in beneficiul Fondului Special pentru Copii, pana la 30 decembrie in librariile Carturesti.

Pe taramul povestilor ni se vor alatura povestitori consacrati: Virgil Iantu, Corina Danila, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Geanina Corondan, precum si tineri actori precum Paul Ipate şi Ioana Blaj. De asemenea vor fi prezente trupele de teatru de papusi si actori Paiata si Lupeto.

Programul Serilor de Poveste:

MARTI 11-Dec

  • ASR Principesa Margareta, Cele 12 printese dansatoare, lectura – 20 min
  • Virgil Iantu   –  Kanal D, Spargatorul de nuci, lectura interactiva –  40 min

MIERCURI 12-Dec

  • Corina Danila – TVR, Aleodor Imparat, lectura interactiva –  30 min
  • Florian Ghimpu – PrimaTv, Craiasa Zapezii, lectura interactiva –  30 min

JOI 13-Dec

  • Eugen Cristea & Cristina Deleanu, Povesti nemuritoare, lectura interactiva –  30 min
  • Trupa LUPETO, D’ale spiridusilor, teatru actori – 35 min

VINERI 14-Dec

  • Geanina Corondan, Poezii de iarna, lectura – 25 min
  • Paul Ipate & Ioana Blaj Muzicantii din Bremen, lectura interactiva –  30 min

SAMBATA 15-Dec

  • Trupa PAIATA. Darul de Craciun, teatru de papusi – 35 min
  • Miniton, Cantece de iarna, Recital – 15 min

Trimite un e-mail la [email protected],cu subiectul “Seri de poveste”.  Te rugăm să menţionezi data şi numărul de persoane pentru care faci confirmarea.

Comments

comments

Previous:

BONNIE TYLER a zguduit Sala Palatului cu vocea sa unica!

Next:

Concert de colinde: “Răsună bland spre seară”

You may also like

Post a new comment