Seri de Poveste – un cadou de Craciun pentru toti copiii

09 December of 2011

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei impreuna cu librariile Carturesti, organizeaza intre 12 si 17 decembrie cea de-a cincea editie “Seri de Poveste”, eveniment dedicat celor mici.
Pe parcursul celor sase seri, copiii dar si parintii acestora sunt asteptati in librariile Carturesti din Verona si din AFI Palace Cotroceni, incepand cu orele 19.00, pentru a lua parte la numeroase momente educative si interesante, pline de umor si surprize.

Pentru ca povestile sunt vesnice si minunate in majoritatea lor si de asemenea ele reprezinta limbajul comun pe care parintii il au cu copiii, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei doreste ca cei mici sa aiba acces la o lume pe placul lor, pe care sa o modeleze cu ajutorul imaginatiei exact cum isi doresc, ajutandu-i sa se exprime. Pinguinul Apolodor, Spargatorul de nuci, Craiasa Zapezii, Croitorasul cel Viteaz sunt doar cativa dintre eroii care asteapta sa stea de vorba cu ei.

Evenimentul isi propune astfel sa prezinte intr-un mod inedit si interactiv basme de ieri si de azi care au reusit sa faca lumea un loc mult mai frumos.

Pe langa latura publica, educationala, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei are ca scop si strangerea de fonduri pentru copiii cu lipsuri materiale pe care ii sprijina in cadrul diverselor programe si a caror lume trebuie sa devina mai frumoasa de sarbatori. In acest scop editura Vellant va scoate la vanzare 3 carti de povesti dedicate, atat pe parcursul Serilor de Poveste cat si in libraria Carturesti pana la 30 Decembrie. Cumparand o astfel de carte puteti contribui la campania de atragere de fonduri a Fundatiei.

Ca si in anii trecuti, fiecare seara este una speciala. Cei mici vor lua parte la reprezentatii diverse: teatru de papusi, lecturi ale povestilor preferate sau nou descoperite, proiectii de film si chiar interpretari muzicale.
Pe taramul povestilor ni se vor alatura Corina Danila, Anca Sigartau, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Anca Turcasiu, Virgil Iantu, Ada Milea, Daniela Nane, Dana Razboiu, Alina Sorescu si multi altii. De asemenea vor fi prezente trupele de teatru de papusi si actori Paiata, Masca, Lupeto, Zburdalici, Muschetarii si altii ca ei.

Acest eveniment este posibil cu sprijinul sponsorilor Seri de Poveste: GlaxoSmithKline, HelpNet, Sony, Fulga si Vellant.

Programul Serilor de Poveste este publicat pe www.fpmr.ro.

Parteneri media:
Itsy Bitsy, Avantaje , Ioana Visul copiilor, Draga mea, Bebe Magia, Doxi si Pipo, Elevate, Stage Expert
Va asteptam insotiti de cei mici, sa intram in vraja povestilor, plina de culoare si mister.

Fundatia „Principesa Margareta a Romaniei” este una din organizatiile neguvernamentale de elita care contribuie la dezvoltarea societatii civile din Romania. Misiunea Fundatiei este de a actiona ca un catalizator pentru dezvoltarea potentialului uman, in spiritul demnitatii, solidaritatii si promovarii talentului si valorilor culturale romanesti.

De-a lungul celor douazeci de ani de activitate, Fundatia a dezvoltat numeroase proiecte durabile in domeniul educatiei, dezvoltarii comunitatii, societatii civile, sanatatii si culturii, proiecte ce si-au adus contributia la reinnoirea spirituala si sociala a Romaniei.

Prin proiectele derulate in prezent, Fundatia „Principesa Margareta a Romaniei” dezvolta si sustine programe care: imbunatatesc conditiile de viata ale copiilor, varstnicilor, tinerilor si familiilor din comunitati defavorizate,stimuleaza solidaritatea intre generatii si incurajeaza promovarea tinerilor talentati. Fundatia urmareste de asemenea sa stimuleze voluntariatul si sa inspire spiritul comunitar în comunitatile in care se implica.

Comments

comments

Previous:

One stop gift SHOP – Târgul Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles

Next:

Alergia mai agresivă ca niciodată

You may also like

Post a new comment