REHAU oferă cursuri de specializare gratuite

22 July of 2011

ADVERTORIAL

“Academia REHAU” susţine specialiştii în construcţii din România, oferind cursuri gratuite în Bucureşti, Cluj si Bacău.

Noile norme in domeniul construcţiilor, trendul în proiectare, reabilitarea energetică sau metodele speciale de instalare sunt doar câteva dintre temele dezbătute în cadrul acestor cursuri. Seminariile sunt susţinute de instructori şi experţi REHAU, având ca element central utilizarea inteligentă a energiei din mediu, şi sunt structurate pe două categorii, oferind cursanţilor atât expertiză tehnică cât şi training comercial.

În cadrul acestor cursuri, participanţii vor dobândi cunoştinţe despre infrastructura şi tehnica mediului, tehnica instalaţiilor termice, sanitare şi regenerative, tehnica ferestrelor si faţadelor, pe lângă o iniţiere în utilizarea software-urilor de proiectare REHAU.

Dincolo de knowhow-ul tehinc specific, compania va oferi în cadrul cursurilor comerciale traininguri de vânzări, va prezenta metode de optimizare a proceselor de producţie şi le va vorbi participanţilor despre diferite avantaje competitive în construcţii, pregătindu-i în domenii precum organizarea afacerii.

Cursurile au loc la sediile companiei din Bucureşti, Cluj şi în locaţii special amenajate în Bacău, o data la două săptamâni. Academia REHAU se adresează atât arhitecţilor, inginerilor proiectanţi şi inginerilor de instalaţii, cât şi distribuitorilor şi investitorilor în domeniul construcţiilor.

—–

Grupul REHAU

Ca marcă premium pentru soluţiile pe bază de polimeri, REHAU este lider internaţional în domeniul construcţiilor, domeniul automotive şi al industriei. Cu fortă inovatoare, o structură vastă formată din mai multe branşe şi prin eficienţă de sinergie rezultată, compania de familie condusă într-un stil modern şi profesionist este unică în industria maselor plastice. Printre competentele esenţiale se numară dezvoltarea de materiale şi sisteme, precum si tehnica suprafeţelor. Astfel, cu aproximativ 15.000 de angajaţi şi 170 de locaţii în întreaga lume, REHAU ocupă un loc de frunte în domeniul inovaţiei.

În Austria, REHAU are reprezentanţă înca din anul 1956. De aproape 15 ani de aici se structurează şi se administrează cu succes şi regiunea de sud-est a Europei, care în prezent are 1.450 de angajaţi in 24 de locaţii din 19 ţări.

Firma REHAU este reprezentată în Romania din anul 1996. În prezent există 3 birouri de vînzări la Bucureşti, Cluj si Bacău, unde lucrează 116 angajaţi.

Persoana de contact:
Dna. Carmen Bucur
[email protected]
Tel: 0753-077577

Comments

comments

Previous:

PLACINTE – de la sarat, la dulce

Next:

Târgul de cadouri lucrate manual CULORI – ediţia a X-a

You may also like

  1. Buna ziua doresc sa particip la training-ul oferit de Compania REHAU!
    Va multumesc !
    Daniel Micu
    Bucuresti tel: 0765980255

Post a new comment