LA ANTIPA: Programul expoziției “THE HUMAN BODY” în Noaptea Muzeelor

15 May of 2013

Sâmbătă, pe 18 mai, în Noaptea Muzeelor, expoziția “THE HUMAN BODY” va avea un program special, fiind deschisă începând cu ora 18.00 până la ora 4.00 dimineața. Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv de la casa de bilete a Muzeului “Antipa”, la prețul de 20 de lei pentru toate categoriile de cumpărători (adulți, pensionari, studenți, copii), doar începând cu ora 18.00. Un eveniment produs de GFORCE EXHIBITIONS  și organizat de Events în colaborare cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

 

Poster THBE (2)Conform datelor oferite de rețeaua Eventim din întreaga țară, peste 40 000 de români au trecut până acum pragul expoziției, de la deschiderea sa; dintre ei, peste 7 500 au fost elevi cu vârstele între 7 și 18 ani. Pe 18 mai sunt valabile doar biletele de 20 de lei, iar biletele cu acces prioritar nu sunt disponibile.

 

Expoziția „THE HUMAN BODY” include peste 200 de exponate – corpuri umane reale (integrale sau secțiuni) care, prin disecțiile la nivelul organelor și țesuturilor oferă o perspectivă unică, tridimensională, fidelă, asupra a ceea ce se află sub piele, asupra miracolului corpului omenesc și a modului în care acesta funcționează. Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din întreaga lume, fiind prezentate în orașe precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende. Expoziția ”The Human Body” îşi propune să schimbe modul în care vizitatorii percep corpul uman, oferind românilor, în premieră, o șansă unică de a-și privi organismul prin ochii unui chirurg și de a „experimenta” o incursiune vizuală în interiorul său. Nu în ultimul rând, scopul expunerii este și acela de a-i determina pe vizitatori să-și respecte și să-și îngrijească organismul, acordând atenție felului în care aleg să trăiască.

 

Despre GForce Exhibitions:

 

GForce Exhibitions, companie cu renume mondial, a creat până în prezent nenumărate importante expoziții itinerante. Cu peste 50 de ani de experiență combinată, echipa de la GForce Exhibitions urmărește să ofere o experiență unică vizitatorilor, prin organizarea și prezentarea de expoziții inovatoare, cu puternic impact educațional. La nivel internaţional, expozițiile produse de organizatorii ”The Human Body” ExHIBITION au atras până acum un public ce depăşeşte 50 de milioane de vizitatori.

 

Comments

comments

Previous:

Mici capcane în rețeaua de socializare

Next:

Noaptea africană la ”Antipa”. Pe 18 mai, cu ocazia ediției 2013 Nopții Europene a Muzeelor

You may also like

Post a new comment