PLACINTE – de la sarat, la dulce

24 June of 2011

Revista Practic in bucatarie aduce in aceasta vara, pentru orice bucatarie care se respecta, o carte de bucate incantatoare: “PLACINTE – de la sarat, la dulce”!
Cele mai alese retete de placinte, toate gatite, inainte de a fi publicate, in bucataria practica si, dichisite pentru a fi fotografiate, sunt acum stranse in cea mai noua carte de bucatate de la Practic in bucatarie.

La placinte, inainte!!!
Bine crescuta, bine rumenita, infoiata, crocanta, moale, subtire, fina, cu o foaie sau mai multe, insiropata sau uscata, coapta sau prajita, cu branza dulce sau sarata, plus mirodenii, cu legume sau verdeturi, cu fructe moi sau uscate, cu dulceata sau gem, cu rahat, nuca, mac sau stafide, cu carne sau cu peste, cu dovleac sau cu crema de vanilie, cu mere sau cirese, cu ravas profectic sau nu, mare sau mica, acrisoara sau picanta, desert, gustare sau aperitiv, facuta in casa sau la patiserie, la ocazii mari sau in zilele obisnuite, servita la mese in familie sau mancata ca o mica placere vinovata, in fel si chip, de peste veacuri si pana azi, placinta are un loc in inimile si stomacul oricarui om de pe planeta. Nu exista cultura stiuta fara bucata ei de placinta.
Asa ca luati, gustati, savurati si bucurati-va!
Varietatea si savoarea placintei merita rang de vornic in bucataria noastra.

“PLACINTE – de la sarat, la dulce” poate fi cumparata de la orice punct de difuzare a presei din toata tara.



Comments

comments

Previous:

Culori editia aIX-a, editie aniversara

Next:

REHAU oferă cursuri de specializare gratuite

You may also like

Post a new comment