(P) Rochia de mireasă – o alegere sensibilă din viața unei femei

30 January of 2019

Rochia de mireasă – Orice femeie își dorește ca ziua nunții ei să fie perfectă până în cel mai mic detaliu. Astfel, începe să planifice din timp fiecare element care o compune, de la restaurant și până la tematica generală.

Asupra unui aspect, însă, petrece cel mai mult timp – rochia de mireasă. Aceasta necesită o îndelungă căutarea deoarece, pe lângă faptul că trebuie să se preteze tematicii evenimentului, trebuie să răspundă perfect cerințelor viitoarei mirese.

Silueta – principalul factor care influențează alegerea rochiei de mireasă

Alegerea unei rochii de mireasă deosebite nu se poate face fără analiza corectă a siluetei celei căreia îi este destinată. Astfel, înainte de a se porni în căutarea modelului ideal, este necesar să se țină cont de următoarele:

  • Silueta tip clepsidră, chiar dacă este complimentată de orice model de rochie, trebuie să se concentreze pe acele piese care vor evidenția cu bun gust zona subțire a taliei. Pentru un plus de senzualitate, poate opta pentru rochii de mireasă simple tip sirenă, la care să accesorizeze un voal de mireasă delicat, cu detalii superbe.
  • Atât silueta tip pară, cât și cea dreptunghiulară, ar trebui să evite rochiile prea mulate. Primul tip arată splendid în rochii stil prințesă, cu talie înaltă, iar cel de-al doilea va fi frumos conturat cu ajutorul rochiilor stil A, cu detalii în zona taliei și a bustului.
  • Silueta tip măr are, de asemenea, nevoie de evidențiere în zona taliei și arată spectaculos în rochiile Empire. Pe de altă parte, silueta tip căpșună necesită o rochie care să creeze echilibru între zona superioară și cea inferioară, fiindu-i recomandate rochiile cu mâneci mulate, ușor fluide de la talie în jos.

Probarea a cât mai multe rochii de mireasă se poate dovedi extrem de utilă, indiferent de tipul siluetei. Este important însă să nu se exagereze și, pentru a evita pierderea de timp prețios și pentru a ajunge cât mai ușor la rezultatul dorit, se recomandă consultarea părerii vânzătoarei sau a consultantului din magazinul ales.

Voalul de mireasă – un accesoriu care completează rochia de mireasă

Pe lângă rochia de mireasă, o importanță aparte o are și voalul. Acesta este piesa finală în alcătuirea ținutei și trebuie ca, prin rafinament, să reliefeze frumusețea miresei și să îi ofere feminitate și unicitate.

Pe piață există, la ora actuală, numeroase tipuri de voaluri de mireasă. Astfel, alegerea celui care să completeze perfect imaginea se poate dovedi dificilă. Pentru a veni în ajutor, Vera Sposa recomandă următoarele:

  • În cazul în care se dorește un aspect dramatic, trebuie să se opteze pentru un voal lung, cu detalii prețioase.
  • Dacă, pe de altă parte, se dorește o apariție modernă, este recomandat să se aleagă rochii de mireasă extravagante, în combinație cu un voaluri scurte și delicate.
  • În situația în care nunta este clasică și mireasa a optat în favoarea unei rochii de mireasă simple, atunci un voal de lungime medie ar fi ideal.

Vera Sposa – rochii de mireasă de o eleganță desăvârșită

Pe vera-sposa.ro se găsește o colecție impresionantă de rochii de mireasă deosebite, semnate de designeri renumiți la nivel mondial precum: Galia Lahav, Martha Blanc by Rosa Clara, San Patrick 2019, White One 2019, La Sposa 2019 sau Demetrios.

Toate modelele cuceresc prin linii ireproșabile, materialele de calitate premium, ornamente din dantelă impecabile, cusături perfecte și atenție la detalii astfel că, indiferent de tip, vor garanta o apariție de neuitat în ziua nunții.

De asemenea, Vera Sposa pune la dispoziție pantofii potriviți și voaluri de mireasă splendide, facilitând cu mult întreg procesul de alcătuire a ținutei ideale. Prețurile produselor sunt competitive și reflectă pe deplin calitatea materialelor utilizate, precum și pasiunea celor care le-au creat.

În showroom-ul Vera Sposa din București găsirea rochiei perfecte se transformă într-o experiență unică. Alături de prietene, care își vor găsi și ele rochiile de ocazie potrivite, viitoarea mireasă va descoperi frumusețea modelelor disponibile și chiar rochia care se va preta cerințelor sale exigente.

Pentru orice ajustări privind modelul ales, compania pune la dispoziție și servicii post-vânzare de top, precum retușuri și adaptare a modelului. Totul, pentru ca cea mai sensibilă alegere din viața unei femei să fie un succes!

 

Comments

comments

mame minore

Previous:

(P) Fenomenul mamelor minore: Direcționează 2% și poți schimba 2 vieți

Kaufland Card

Next:

(P) Kaufland România lansează primul card de loialitate, cu beneficii unice pentru clienți

You may also like

Post a new comment