(P) Pe 11 iunie, violonistul ANDRÉ RIEU revine cu un nou concert în Piața Constituției

31 March of 2016

Cu farmecul său aparte, plin de romantism și eleganță, ”Regele Valsului”, Andre Rieu va reveni la Bucuresti cu noul său concert programat in data de 11 iunie in Piața Constituției.Concertul din acest an va cuprinde lucrări deosebite, în perfect echilibru cu muzicalitatea și armonia sunetelor fine ale viorii Stradivarius. În acompaniamentul celor 60 de muzicieni și a invitatilor surpriza, faimosul André Rieu va interpreta în maniera sa inconfundabilă, melodii consacrate, balade romantice, arii de opereta sau musical dar și celebrele valsuri care vor completa atmosfera unei seri festive de neuitat.

Turneul din acest an cuprinde mai mult de 60 de concerte in Germania, Danemarca, Polonia, Austria, Slovacia, Ungaria, Romania, Belgia, Olanda, Noua Zeelanda, Australia, Irlanda, Scotia si Anglia, unde sunt asteptati peste 500.000 spectatori.

La nivel mondial, André Rieu este cel mai de succes violonist și cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile. A vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri în întreaga lume și a obținut mai mult de 400 de discuri de platină și 171 de discuri de aur.Peste 600.000 de spectatori iau parte anual la concertele sale. Până în prezent, toate albumele artistului Andre Rieu au ajuns în TOP 5,în Marea Britanie. În 2012, în Sao Paolo, a fost singurul artist cu 30 de concerte într-un singur an. André Rieu își menține poziția în TOP 25 Bilboard Tours.

Admiratorii lui Andre Rieu din România sunt invitați pe 11 iunie, în Piața Constituției,de la ora 20:30,să experimenteze frumusețea și unicitatea concertelor sale, susținute în acompaniamentul celei mai faimoase orchestre private din lume, Johann Strauss Orchestra.

Biletele pentru concertul de la București pot fi procurate din rețeaua Eventim –  de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online accesând www.eventim.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: cat.VII – 172,80 lei, cat.VI – 205,20 lei, cat.V – 270 lei, cat.IV – 378 lei, cat.III – 486 lei, cat.II – 594 lei, cat.I – 702 lei si VIP – 864 lei.

Comments

comments

Previous:

Primul salon Spa din România dedicat exclusiv copiilor

Next:

Jack și Vrejul de Fasole, ultimele reprezenții

You may also like

Post a new comment