(P) Orășelul Copiilor își mută sediul la Baby Boom Show

31 August of 2016

Locuri de joacă uriașe; 8.000 mp dedicați produselor pentru copii și gravide; seminarii și consiliere medicală gratuite.

La început de septembrie are loc Baby Boom Show – cel mai mare târg pentru mămici și copii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani. Astfel, în perioada 1 – 4 septembrie, la ROMEXPO sunt așteptați peste 10.000 de vizitatori, în cadrul unui eveniment unic pe piața de profil.

Baby Boom Show – discount-uri generoase

Și la ediția de toamnă expozanții vin pregătiți cu discount-uri semnificative ce ajung și până la -50%. Fie că vorbim de jucării, hăinuțe sau servicii medicale, toate produsele și serviciile prezentate la Baby Boom Show vor beneficia de preturi speciale. 150 de expozanți și 8.000 de metri patrati vor găzdui tot necesarul pentru cele mai importante etape din creșterea copiilor.

Baby Boom Show – cele mai mari spații de joaca

Pavilionul Central ROMEXPO se va transforma într-un veritabil Orășel al Copiilor. Baby Boom Show pune la dispoziția celor mai mici dintre vizitatori spații de joacă uriașe – atît în interiorul pavilionului expozițional, cât și pe exterior. Castele, tobogane, piscine cu bile, trambuline și câte și mai câte îi așteaptă pe copii cât timp părinții sunt la cumpărături.

Baby Boom Show – varietate informațională

Baby Boom Show își continuă misiunea de a fi mai mult decât un spațiu al vânzării și vine în ajutorul tinerilor părinți cu seminarii gratuite și consiliere medicală gratuită. Școala Viitoarelor Mămici(în urma căreia tăticii pot obține atestatul ce le dă dreptul la 10 zile de concediu pentru creșterea copilului),Curs de Diversificare a Bebelușului sau Curs de Siguranță a copilului în Autovehicul sunt doar o parte dintre sesiunile în cadrul cărora mămicile și tăticii pot afla de la specialiști informații utile pentru dezvoltarea copiilor. În plus, în cadrul Baby Boom Show, medicii din cadrul KinetoBebe vor acorda evaluări gratuite de kinetoterapie și logopedie.

Baby Boom Show pe scurt:

  • Când: 1- 4 septembrie 2016; Unde: Pavilionul Central ROMEXPO

Program de vizitare:

► 1 – 3 septembrie 2016, zilnic între orele 10:00 – 19:00

► 4 septembrie 2016, între orele 10:00 – 18:00

  • Tarif de acces pavilion expozițional: 10 lei; Pentru mai multe detalii accesați babyboomshow.ro

afis_BBS_toamna

Comments

comments

Previous:

Nu rata ediția de septembrie a revistei Cosmopolitan!

Next:

(P) Tily Niculae, cea mai nouă realizatoare radio din echipa Itsy Bitsy FM

You may also like

Post a new comment