(P) Din 23 ianuarie, World Class Parklake isi va deschide portile!

19 January of 2017

Iarna asta, ai la dispoziție un nou centru wellness, perfect pentru antrenamentele tale: World Class Park Lake – clubul din mijlocul naturii.

World Class Park Lake ocupa un spatiu de peste 1.800 de mp(club si terasa) si are o piscina semi-olimpica pentru cei pasionati de innot.

World Class Park Lake îți mai pune la dispoziție cele mai bune facilități și cei mai buni traineri. La cel mai nou club din rețeaua de centre de fitness World Class România, te vei putea bucura de peste 50 de clase susținute de traineri certificați internațional. Clasele de grup includ concepte predate de experții World Class, de la Yoga la Aqua Gym și de la Interval la Cycling, precum și programe dezvoltate de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de programe de fitness din lume și partener principal World Class România. Le poți încerca pe toate atât în studioul de aerobic, cât și în cel de cycling.

Zona de fitness te așteaptă cu cele mai noi echipamente Life Fitness pentru antrenamentele cardio și de forță. Am pregătit pentru tine și o zonă pentru antrenamente funcționale cu cele mai noi accesorii de fitness: TRX, Bulgarian Bags, Core Bags etc.

Vino și descoperă cel mai nou club World Class România, primul club situat în mijlocul naturii, special conceput pentru a deveni alegerea ta numărul 1 în materie de fitness și petrecere a timpului liber!

 

 

 

Comments

comments

Previous:

(P) Smiley a vrăjit publicul cu un concert electrizant la avanpremiera „Animale fantastice şi unde le poţi găsi”

Next:

(P) Cele mai bune alegeri pentru un homemade detox – tehnologiile inovatoare de la Tefal

You may also like

Post a new comment