Narcotic Sound and Christian D lanseaza “VENGA”, piesa de vara pe care sigur o asteptai! 

21 June of 2017

După “Danca Bonito” şi “Mamasita”, Narcotic Sound and Christian D ne aduc vara în casele noastre cu o nouă piesă în limba portugheză, “Venga”.

“VENGA” este piesă de vara care te cheamă la distracţie, te îndeamnă să laşi deoparte stresul cotidian, să îţi faci bagajul şi să fugi la mare. Piesă uneşte mai multe stiluri muzicale, precum dance, pop, latin şi tribal, o îmbinare caracteristică băieţilor de la Narcotic Sound and Christian D, care ne-au obişnuit cu piese îndrăzneţe.

Piesa şi videoclipul susţin dialogul intercultural şi libertatea pe care dansul ţi-o oferă, indiferent din ce colţ al lumii asculţi muzică. Nu contează de unde vii sau ce limba vorbeşti, important este să faci ceea ce iubeşti.

Videoclipul piesei a fost realizat în regia lui Alex Ceauşu şi a fost filmat în Cancun, Mexic şi în România. Piesă este produsă de Marius Mirică (Narcotic Sound), iar versurile sunt scrise de Narcotic Sound, Christian D şi Georgiana Paulică.

Narcotic Sound and Christian D au intrat în sfera muzicii mainstream în 2010, cu single-ul “Mamasita”, fredonată de ascultători chiar şi astăzi, după 7 ani. Şi-au păstrat locul în topurile muzicale, dar şi în cluburile din toată ţară şi nu numai. Au urmat piesele “Danca Bonito”, “Unidos pela musica”, “Te iubesc”, “Labirint de sentimente”. Anul trecut, artiştii au colaborat cu Andreea Bănică pentru single-ul şi videoclipul “Ale”, care a adunat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube.

Comments

comments

Previous:

CONCURS Mami «O vara ca-n povesti»

Next:

„Fenomentul Trump”, cartea momentului despre omului anului

You may also like

Post a new comment