„Lord Of The Dance” din nou la Bucuresti, in luna noiembrie!

15 August of 2011

Este oficial! Dupa imensul succes de anul trecut, cand la cererea publicului au fost organizate doua specatacole intr-o zi, elevii lui Michael Flatley – irlandezii de la Lord Of The Dance ne viziteaza din nou, de data aceasta in cadrul unui turneu national. Prima oprire va fi pe 5 noiembrie 2011 la Bucuresti, pe scena Salii Palatului!

’’Ca urmare a nenumaratelor scrisori primite de la fanii Lord of The Dance din toate orasele Romaniei, am hotarat ca anul acesta sa organizam un turneu national. Locatiile si datele intregului turneu din Romania le vom anunta ulterior.’’ declara Sorin Sararu reprezentantul Project Events, organizator al evenimentului.

An de an, dansatorii de la Lord Of The Dance aduc in Romania magia dansului, a folclorului irlandez, magia luptei dintre bine si rau, toate transmise publicului in limbajul universal al dansului, magie ce reuseste de fiecare data sa umple salile si sa smulga aplauze frenetice din partea publicului roman si nu numai!

’’Nu am reusit sa realizez cand au trecut cele doua ore, spectacolul a fost atat de captivant si emotionant incat mi-as dori sa il pot revedea din nou. Regret nespus ca nu am vazut si prima reprezentatie’’, declara un spectator dupa terminarea ultimei reprezentatii din 31 mai 2010.

Creatorul acestui spectacol este dansatorul si coregraful Michael Flatley. Acesta detine si titlul de „cel mai rapid dansator de step”, avand performanta de 35 de pasi de step pe secunda. A primit din partea Guiness Book premiul pentru „Cele mai rapide picioare din lume”, urmand ca mai tarziu sa i se acorde si titlul pentru „Cel mai bine platit dansator”. Pe langa faptul ca este dansator, coregraf, regizor, producator, scriitor, flautist, prezentator TV, Michael Flatley este si campion la…box! In 1975 a castigat The Chicago Golden Gloves Championship! Geniu de necontestat, a cucerit mapamondul cu magia dansului sau, pe care o impartaseste prin show-urile create si produse de el: Riverdance, Lord Of The Dance, Feet Of Flames si Celtic Tiger!

Lord Of The Dance este cel mai grandios show din istoria divertismentului! Oamenii au supranumit acest show „o minune a lumii moderne”, datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa. Din America si Canada pana in Europa si Asia, acesti maestri impletesc dansul cu muzica, luminile cu efectele pirotehnice, oferind placere ochilor si mintii, iar incredibilele aventuri prin care eroul spectacolului trece, poarta publicul intr-o lume plina de mister, dragoste, pericol si pasiune!

Asadar, cei ce doresc sa-i vada pe irlandezii de la Lord Of The Dance la Sala Palatului pe 5 noiembrie 2011, isi pot rezerva de pe acum cele mai bune locuri in sala, biletele fiind disponibile incepand cu data de 15 iunie 2011, in reteaua BILETOO, la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, biletfan.ro sau biletedelatati.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 500 lei: Loja Oficiala
– 350 lei: categoria VIP
– 300 lei: categoria 1
– 250 lei: categoria 2
– 200 lei: categoria 3
– 150 lei: categoria 4
– 100 lei: categoria 5

————————

„Michael Flatley’s Lord Of The Dance” incheie turneul din Romania pe 10 noiembrie la Targu Mures!

Ultima reprezentatie din Romania, de anul acesta a indragitilor dansatori irlandezi va avea loc pe 10 noiembrie la Sala Polivalenta din Targu Mures. Cunoscut ca orasul festivalurilor si centru cultural important, Targu Mures devine pentru o zi orasul dansului.

Spectacolul unic ce se joaca cu casele inchise pe tot mapamondul incanta publicul si il captiveaza prin dans, muzica, costume. Spectatorul traieste emotiile si aventurile eroului in lupta dintre bine si rau, fiind purtat intr-o lume magica plina de dragoste, pericol si pasiune.

Lord Of The Dance este cel mai grandios show din istoria divertismentului si a fost denumit de lumea intreaga ’’o minune a lumii moderne’’.

Mii de fani de pe tot globul ii idolatrizeaza pe maestrii irlandezi si an de an fac tot posibilul sa ajunga in cat mai multe orase in care se desfasoara spectacolele. Astfel, si Targu Mures va deveni anul acesta gazda a sute de fani veniti de pe tot mapamondul, special sa ii vada pe irlandezi.

Spectacolul face parte din turneul ce va dura o saptamana si va incepe in Bucuresti pe data de 5 noiembrie 2011, trecand prin Iasi, Brasov, Sibiu si se va incheia in 10 noiembrie in Targu Mures la Sala Polivalenta.

Pentru fanii ’’Michael Flatley’s Lord Of The Dance’’ si nu numai, biletele s-au pus in vanzare in urmatoarele locatii: Magazinul Flanco – Bd. 1 Decembrie 1918 nr 291, CC Real, Diverta Tg Mures- Piata Victoriei, nr 14, parter si online pe BILETOO.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, biletfan.ro si biletedelatati.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 300 lei: categoria VIP
– 250 lei: categoria 1
– 200 lei: categoria 2
– 150 lei: categoria 3
– 100 lei: categoria 4
– 50 lei: categoria 5

Turneul „Lord Of The Dance” este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.

Comments

comments

Previous:

Târgul de cadouri lucrate manual CULORI – ediţia a X-a

Next:

SUPLIMENT DE SĂNĂTATE CU VITACARE ȘI IOANA AJUNGE LA IAȘI

You may also like

Post a new comment