Il Divo aduce opera pop la București, în premieră absolută

03 August of 2012

In perioada 6 – 10 august poti castiga cu www.revistaioana.ro cate 2 bilete pe zi la Il Divo.
După ce recent au performat cu ocazia Jubileului de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord, cei patru interpreți Il Divo pot fi ascultati la Bucuresti.
Regina i-a invitat la ceai la Palatul Windsor, iar publicul din România va avea șansa să-i vadă pe 23 septembrie, în Piața Constituției, în premieră absolută! Te poti si tu numara printre spectatori daca participi la concursul nostru in perioada 6-10 august.

Trupa formată de cunoscutul om de televiziune britanic Simon Cowell este compusă din patru artiști de naționalități diferite: tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin și tenorul elvețian Urs Bühler, cărora li se adaugă cântărețul de muzică pop francez Sébastien Izambard.

Amestecul de naționalități este astfel dublat de un amestec de stiluri muzicale abordate, stilul în care se încadrează trupa fiind cunoscut sub denumirea de operatic pop. Din perspectiva Il Divo, succesul acestui stil se măsoară prin cele peste 26 de milioane de albume vândute în toată lumea.

Il Divo s-a format în 2004, iar succesul a venit de îndată ce au lansat un prim album, omonim. A urmat Ancora în 2005 și apoi, în același an, o colecție de piese de Sărbători, The Christmas Collection. Anul următor, 2006, este un reper important în cariera celor patru muzicieni. Il Divo a deschis atunci fiecare din seria de 20 de concerte din turneul nord-american al celebrei cântărețe Barbara Streisand. Tot în același an, deoarece cântă în patru limbi (engleză, franceză, germană și italiană), Il Divo au reprezentat alegerea ideală pentru interpretarea imnului Cupei Mondiale la Fotbal, ediția 2006 – Germania. Piesa care a cucerit mapamondul se numește Time Of Our Lives și a fost cântată alături de Toni Braxton.

Cel mai mare concert al trupei până în prezent este cel susținut în decembrie 2011 pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion, Paraguay, unde aproape 34.000 de oameni au venit să-i vadă și să-i asculte exclusiv pe cei patru.

După ce au cucerit inimile a milioane de persoane de pe întreg mapamondul, a venit şi rândul românilor să-i admire pe cei de la Il Divo, în cadrul unui eveniment magic.

Comments

comments

Previous:

Legendele aşteaptă să fie descoperite la Ziua Lacului Bolboci

Next:

Revista Ioana te invita la concurs!

You may also like

Post a new comment