HAVASI Symphonic Concert Show

01 November of 2012

Pregatirile pentru concertul Havasi Symphonic de sambata aceasta din Bucuresti au intrat in linie dreapta. Sala Palatului va gazdui pe 3 noiembrie unul dintre cele mai spectaculoase show-uri din ultimii ani: HAVASI Symphonic Concert Show unde publicul va avea ocazia sa se lase vrajit de acordurile celui mai rapid pianist din lume.

Au mai ramas doar doua zile pana la concertul ce promite o noua incursiune in fascinanta lume muzicala a lui Havasi, o lume de poveste in care tehnica unui pianist desavarsit intalneste pasiunea pentru arta intr-un amestec fascinant de sunete, imagini si emotii. Aflat pentru a doua oara in Romania, Havasi si-a exprimat dorinta de a se plimba prin Bucuresti pentru cateva ore, capitala fiind unul dintre orasele sale de suflet. In ceea ce priveste dorintele din culise, pianistul a solicitat o varietate de alimente sanatoase, fructe proaspete, dar si diverse tipuri de ciocolata neagra. De asemenea, pentru se mentine in forma inainte de serile de concert, Havasi a marturisit ca face mult sport si alearga zilnic zece kilometri.

Un spectacol al contrastelor, inovatiei si maretiei, HAVASI Symphonic Concert Show se va bucura de un program artistic impresionant intr-o imbinare surprinzatoare de stiluri  muzicale diferite. Show-ul se bazeaza pe nu mai putin de sase tematici prin intermediul carora se ajunge la grandiosul Final, unde toti artistii vor fi pe scena. Accesul pentru concert se va face incepand cu ora 19:00, spectacolul fiind programat pentru ora 20:00. Accesul in incinta Salii Palatului nu va fi permis cu: aparate de fotografiat profesionale (DSLR – cu obiectiv detasabil) sau semi-profesionale, aparate video de filmat si/sau de inregistrat audio, dar si cu orice fel de sticle, recipiente, mancare sau obiecte contondente.

Havasi va reveni la Bucuresti pe 3 noiembrie intr-un spectacol grandios, plin de culoare si emotie in cadrul „HAVASI Symphonic Concert Show”, un concert organizat de Amphitrion. Ultimele bilete mai sunt disponibile doar in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, in libraria Mihai Eminescu si la Sala Palatului.

Trailerul spectacolului poate fi vizualizat aici: http://youtu.be/RrWxMEQ7Pzc

 

Comments

comments

Previous:

Vino la Control Fest!

Next:

S-a lansat Tati.ro, un site dedicat taților

You may also like

Post a new comment