CHRISTMAS BAZAAR – DIVERSITATE MULTICULTURALA SI CARITATE INTR-UN EVENIMENT UNIC

07 November of 2012

Asociația Internațională a Femeilor (IWA) organizează Christmas BazaarBazarul Anual de Caritate  duminică, 2 decembrie, 2012, între orele 10.00 și 17.00, la Romexpo, pavilionul C3.

Pe lângă strângerea de fonduri, Bazarul oferă o ocazie minunată reprezentanților multor naționalități care locuiesc în România de a fi împreună. La acest eveniment participă o diversitate de țări, care-și prezintă cultura, muzica, dansul, costumele, meșteșugul, ornamentele de Crăciun, produsele – într-o oferta unică de alimente si băuturi tradiționale.

IWA Christmas Bazaar este un eveniment de caritate mult așteptat care reunește comunitatea internațională, în spiritul de a dărui. Este evenimentul festiv care include activități de divertisment pentru întreaga familie. Alătură-te IWA la Christmas Bazaar pe 2 decembrie, atunci când ne întâlnim cu toții pentru o zi de veselie și caritate. Acest eveniment unic se concentrează pe diversitatea internațională, mai mult de 30 de misiuni diplomatice și reprezentanți ai țărilor prezintă și își împărtășesc muzica, dansurile, cultura, costumele, obiectele de artizanat, produsele alimentare și tradiționale autentice.

Datorită unui sprijin covârșitor din partea misiunilor diplomatice, a companiilor și a publicului larg, Christmas Bazaar 2011 a reușit să strângă o sumă importantă de bani, care până acum au fost investiți în comunitatea locală în următoarele proiecte:

Fundația FARA România – 26.000 Ron

Rolul organizației este de a sprijini tinerii dezavantajați, cu dizabilități intelectuale pentru a avea o viață independentă. Misiunea fundației este de a dezvolta servicii pentru copiii – cei mai vulnerabili – , tinerii și familiile lor, cărora să le permită să trăiască o viață normală, și-să atingă potențialul, oferindu-le o cale de ieșire din sărăcie prin promovarea incluziunii sociale și economice, în același timp oferindu-le valorilor creștine și speranță pentru viitor.

Fundatia pentru Dezvoltarea Popoarelor – 6.658.12 Ron

Organizația dezvoltă activități pentru copii și tineri în dificultate, cu accent pe copiii seropozitivi și a familiilor lor. În același timp, fundația oferă suportul necesar pentru integrarea socială și profesională a tinerilor cu HIV: asistență socială, consiliere pentru orientare profesională, consiliere psihologică, adăposturi protejate, orientare pentru formarea profesională și etape supravegheate de ucenicie.

Fundația Iubeste-ma asa cum SUNT” – 7.200 Ron

Scopurile principale al activităților fundației sunt integrarea socială și dezvoltarea abilităților de viață independentă pentru tinerii care trăiesc cu HIV / SIDA și care provin din orfelinate sau instituții de protecție a copilului, oferindu-le adăpost într-o casă de tip familial. Alte servicii oferite sunt: servicii de socializare și petrecere a timpului liber, integrarea în comunitate și informare, educație și prevenirea HIV / SIDA în școli.

Crucea Alb-Galbenă – 14.200 Ron

Crucea Alb-Galbenă este o organizație de caritate belgiană, cu o sucursală la București de 15 de ani. Aceasta oferă suport pentru asistență medicală la domiciliu. Organizatia servește atât pacienții vârstnici și cât și cazuri chirurgicale. Organizația oferă îngrijire la domiciliu, în comunitate, pentru 800 de pacienți în șase sectoare ale Bucureștiului.

Light into Europe – 11.280 Ron

Sprijină copiii și tinerii cu deficiențe de vedere și auz. A implementat și dezvoltat Ghidul pentru programul de nevăzători în România. În fiecare an, Light into Europe ajunge la aproximativ 2.000 de copii și tineri din întreaga țară ale caror vieți sunt afectate de pierderea vederii sau a auzului. Programele de caritate ale organizației: accesul la educație și informare în format adecvat, formare în limbajul semnelor, abilități de viață independentă, Braille și educație creativă. Light into Europe este singura organizatie de caritate care furnizează instruire la nivel internațional acreditat de Occupational Therapy în România.

Institutul Clinic Fundeni – 51.212 Ron

Clinica Pediatrie de la Institutul Fundeni susține tratamentul cancerului la copii. Această instituție de stat tratează peste 1.000 de copii în fiecare an în condițiile în care personalul dedicat secției de pediatrie a Spitalului este subdimensionat, numărând 80 de angajați.

Există un proces continuu de selecție a proiectelor precum și vizite de evaluare din partea membrilor Comitetului de Caritate pentru a se asigura că principiile IWA sunt îndeplinite, iar nevoile sunt autentice. Bucureștiul este un oraș cu mari oportunități, dar cu nevoi sociale uriașe, atât educaționale cât și de asistență medicală. Contribuția dumneavoastră generoasă în 2012 la IWA Christmas Bazaar va furniza resurse esențiale pentru a se identifica și rezolva unele dintre problemele cele mai presante, ajutând astfel sute sau mii de oameni de toate vârstele.

IWA adresează mulțumiri speciale Doamnei Rosemaria Schwarzinger, reprezentant al Ambasadei Austriei la Bucuresti și Președinte Onorific al Bazarului de Crăciun 2012.

Comments

comments

Previous:

Seal si Taxi, din nou, pe aceeasi scena la Sala Palatului

Next:

Adriana există!

You may also like

  1. Pe mine personal Maramuresul m-a diaamzget…am gasit acolo cu totul altceva decat m-am asteptat…zeci de vile colorate care mai de care in culori tipatoare trantite alaturi de casutele autentice…manele exact langa gardul bisericii din Ieud…singurele locuri care mi-au placut cu adevarat au fost cascada Cailor, Memorialul de la Sighet si…Ansamblul de valtori de la Sapanta unde niste localnici chiar spalau niste cergi…in rest…nu reusesc sa inteleg extazul in fata Cimitirului Vesel…numai cine nu a pierdut pe cineva drag se poate entuziasma in cimitir…parerea mea!

Post a new comment