Afla care sunt principalele tipuri de accesorii baie de la comercianti specializati

13 June of 2018

Majoritatea oamenilor isi doresc la un moment dat sa faca o schimbare in viata lor, de cele mai multe ori concretizata prin modificari mai mici sau mai mari aduse casei. Prin accesorii baie noi sau o piesa moderna de mobilier, orice camin se poate bucura de o atmosfera unica, unde musafirii se vor simti intotdeauna ca acasa.

Referitor la cum facem baia sa arate mai bine, accesoriile sunt solutia potrivita si din punct de vedere estetic pot avea un efect la fel de mare ca schimbarea mobilierului, spre exemplu. Acestea fac din baie o incapere mai ergonomica sau pur si simplu ii aduc un aer nou atunci cand aceasta devine plictisitoare.

Accesoriile potrivite pot schimba drastic infatisarea unei bai

Pentru o mai mare usurinta in alegerea accesoriilor potrivite, magazinul online BATERII-LUX.ro prezinta principalele tipuri de accesorii baie:

  1. BateriiDesi sunt absolut obligatorii, acestea fiind liantul intre instalatia sanitara si baie, ele se gasesc in variate forme si stiluri, in functie de loc si preferinte.

Referitor la locul de intrebuintare, bateriile pot fi necesare pentru chiuvete, dus, cada, lavoar etc. Daca vorbim despre stil, piata de profil ofera o varietate foarte mare de baterii, fiecarui om gasind cu usurinta un set de baterii care arata bine in baia sa.

Bonus: unele magazine pun la dispozitie baterii cu termostat, acestea fiind deosebit de utile pentru a preveni contactul cu apa cand temperaturile nu sunt potrivite.

2. Accesorii pentru prosoape – De cele mai multe ori, accesoriile standard pentru prosoape sunt agatatorile si inelele. Chiar daca acestea se pot gasi in mai multe variante de marime, unii prefera sa depoziteze mai multe prosoape in baie, deci pot cumpara si instala rafturi speciale.

3. Accesorii pentru dus – Nimic nu se compara cu un dus fierbinte la finalul unei zile obositoare. Din acest motiv, este important ca bateria de la dus sa fie completata de furtunuri si capete adecvate. Pe langa asta, elemente precum barele pot fi foarte folositoare deoarece ofera sustinere pentru a nu aluneca.

4. Accesorii pentru sapun – Desi inca multi folosesc sapunierele clasice, un suport special ofera o alta nota baii. Pentru cei ce prefera sapunul lichid, dispenserele stau la dispozitia lor, fiind la fel de potrivite si in casele particulare pe cat sunt in toaletele publice.

5. Alte accesorii – In aceasta categorie intra toate celelalte elemente care pot completa o baie. Fie ca vorbim de perii pentru toaleta, suporturi de pahare, rafturi de sticla sau oglinzi, cei interesati pot gasi pe piata o sumedenie de astfel de articole.

6. Un alt nivel de accesorii – Si in cazul accesoriilor de baie exista acei oameni care vor in caminul lor cele mai noi si interesante articole aparute pe piata.

Daca vrei sa fii unul dintre ei, afla ca unele magazine ofera: boxe wi-fi, difuzoare pentru uleiuri esentiale, sisteme detectie scurgeri si inundatii, comanda digitala pentru debit si temperatura apei si asa mai departe.

Chiar daca vrei o schimbare majora a baii sau vrei doar sa cumperi unul sau doua accesorii pentru a reimprospata baia, important e sa le cumperi din magazine specializate care pot garanta calitatea si durabilitatea lor.

Magazinul online www.baterii-lux.ro asigura o gama variata de accesorii baie pentru orice tip de clienti. Sutele de accesorii disponibile garanteaza ca oricine poate sa gaseasca articolele potrivite pentru propriile bai si sa se bucure de produse usor de intretinut.

Numere telefon comenzi si informatii: 0721 482 872 / 0732 283 744

 

Sursa: Agentia Fortin

Comments

comments

Adam Soch

Previous:

(P) Regizorul Adam Soch, la Muzeul de Arta Moderna din New York

veste dama

Next:

Cum intretinem cel mai bine acele veste dama fabricate din materiale pretentioase la spalare?

You may also like

Post a new comment