Prezentabile și acolo jos

14 April of 2011

Tot mai multe femei iau în calcul „aranjarea“ zone genitale pentru a fi mai atrăgătoare pentru parteneri

Foto: Fotolia


Ceea ce pe vremea bunicii era inimaginabil a devenit în ziua de azi un lucru normal pentru o întreagă generație: frizurile intime. Însă nu doar simplul styling este un trend ce ia amploare, ci și operațiile estetice în zona intimă câștigă tot mai mulți simpatizanți care nu se dau în lături de la bisturiu.
Cam jumătate din femeile între 18 și 25 de ani recunosc că își tund sau rad părul pubian, urmate foarte strâns de bărbați – pentru că și pentru ei a devenit normal să folosească lama de ras nu numai pentru părul de pe față. „Toată lumea o face, e normal să te razi!”, ne spune Dan (22 de ani, student), uimit că subiectul ăsta chiar ar putea să mai încingă spirite în ziua de azi.
Care ar fi motivele pentru care tinerii din ziua de azi peferă să intervină în felul în care i-a lăsat mama natură? „E mult mai igienic”, spune Doina (24). Sorana (20), care face mult sport, găsește că nu mai transpiră la fel de tare, iar pentru Liviu (23) aspectul estetic e important în timpul sexului: „Nu-mi pot imagina cum făceau pe vremuri sex oral cu atâta blană în jur, pe bune…”
Însă expunerea dezinhibată a genitaliilor merge mai departe – mai ales femeile sunt cele care își doresc să fie mai „prezentabile acolo jos” și se interesează tot mai des de operații estetice: scurtarea labiilor interne (cel mai frecvent), puțin volum la cele externe, o „tunare” a muntelui lui Venus sau, de ce nu, al punc­tului G în vederea ob­ți­nerii unei plăceri mai intense… În America, unde ope­rațiile estetice sunt la ordinea zilei, tunarea organelor genitale a devenit între timp aproape la fel de normală ca o vizită la medicul stomatolog.
Multe dintre femeile care optează pentru asemenea operații spun că o fac pentru a elimina niște inconveniente fizice și susțin că nu mai pot purta pantaloni strâmți sau că resimt dureri în timp ce prac­tică sporturi precum ciclism sau echitație. Totuși, majoritatea operațiilor se fac din motive pur estetice – chiar dacă sunt invocate motive medicale. Mulți medici însă avertizează că orice operație implică ris­curi și nereușite…

Comments

comments

Previous:

Ce gândesc bărbații când fac amor

Next:

Peripeții…în dormitor

You may also like

Post a new comment