Previziunile astrale ale lunii februarie 2020. O lună provocatoare!

27 January of 2020

În februarie 2020 cele patru elemente primordiale: pământ, aer, foc și apă o să fie într-un profund dezechilibru. Vor fi foarte bine avantajate și pline de energie zodiile de pământ (Capricorn, Taur și Fecioară), pentru că în semnul unei zodii de pământ sunt toate planetele importante și generatoare de energie: Jupiter, Saturn, Pluton și de la mijlocul lunii și Marte. Cea mai bine poziționată zodie este Capricornul, care va avea în februarie 2020 un moment de maximă inspirație, care se va mai repeta doar peste câțiva ani.

Afla detalii pe care nu le știai despre zodia Vărsătorului și zodia Peștilor, cele doua semne zodiacale ale lunii februarie. Prima este zodia geniilor și a nebunilor, a doua este semnul celor mai alunecoase persoane, dar și al celor care iubesc cu patimă.

 

Dincolo de acest fapt februarie 2020 va fi o luna plină, densă în evenimente, nu toate bune, dar toate aducătoare de lecții și de beneficii pe termen lung. Este momentul ideal din tot anul pentru a trece efectiv la fapte, pentru a începe, pentru a pleca pe drumul pe care ne dorim să mergem dar nu am avut niciodată curajul să pășim. Este ideal dacă o să ieșim din tipare, dacă o să facem ceea ce nu am mai făcut până acum, dacă ne vor mobiliza să părăsim zona de confort și să ne aventurăm în încercarea de a face ceva mai ales pentru noi!

Berbec
Februarie este  lună în care vă puteți înnoi sau în care puteți avea o mare reușită materială, contractuală și/sau imobiliară. Ieșiri în lume, în parcuri, la terasă, în locuri de agrement vor aduce mari beneficii pe termen lung. Jupiter, Mercur, Marte vă îndeamnă la comunicare și deplasări multe, dese și spornice. Vă doriți să socializați, nu puteți sta o clipă locului, căci energia Soarelui vă agită și vă ămpinge de la spate.

Taur
O aliniere de planete aparte (Mercur, Marte, Jupiter) anunță oportunități în iubire, dar nu numai… Un plus de energie și vitalitate, agilitate, spontaneitate, contacte și contracte, posibilități neașteptate de călătorii, invitații ori studii, com­petiții cu lauri și proiecte îndrăznețe. Veți simți că trăiți viața la maximum. Pot să apară probleme cu justiția, încălcate reguli și norme, amenzi sau taxe.

Gemeni
Fiți cu ochii pe casă, bunuri sau o rudă foarte apropiată care va avea o problemă de sănătate sau o cumpănă. Asigurați-vă casa, sunați-o pe mama și asigurați-vă un mijloc de transport sigur, comod, verificat tehnic ceea ce poate duce la accidente – centrala termică, mașina, coșul de fum. Este o lună fierbinte în plan sentimental. Încearcă să te organizezi mai bine și valorifică fiecare zi din această lună.

Rac
Luna vă influențează intens și vă face mult mai romantici și mai atenți cu persoana iubită. Racii singuri se pot îndrăgosti în această perioadă. Vă ocupați de casă, masă, acareturi, de la construire, până la cosmetizare și reamenajare. Primiți vizita rudelor sau vă luați inima în dinți și rucsacul în spinare și plecați în vizită la mama, tata. Vreți să revedeți locurile copilăriei. Racii norocoși pleacă în vacanța la care visează de mult. Da! În februarie, pentru că este o perioadă perfectă pentru călătorii.

Leu
O perioadă interesantă: unii Lei se vor ocupa de carieră și consolidarea po­zi­ției so­ciale, iar altele de familie și de confortul domestic. Calitatea face diferența și cum nu toți Leii sunt egali sub soare, e bine să separăm apele. Intrarea  Soarelui în Leu e de bun augur – vă protejează de ochii invidioșilor și răuvoitorilor. Armonia dintre Soare și Uranus este generatoare de bine absolut pentru tine!

Fecioară
Aveți nevoie de aprecierea superiorilor, a persoanelor dragi și veți avea parte de ele. Alinierea de planete vă energizează, dar nu vă dă pace. Ești agitată, entuziastă în mod exagerat. Un lucru e clar: veți îmbina utilul cu plăcutul. Astrele susțin studioșii și pe cei care vor să schim­be locul, poate chiar țara, orașul, casa, serviciul. Este o perioadă excelentă pentru aflarea unor adevăruri intime, de tip spiritual, ori răspunsuri la întrebări care vă macină. Problemele cu autoritățile se cer soluționate pentru că altfel se vor agrava.

Balanță
Atenție ce vorbiți și cu cine vă întovărășiți! Atenție ce mâncați (termen de valabilitate) și la expunerile solare! E supraaglomerat sectorul afecțiunilor de sezon și al persoanelor duș­mănoase, invidioase.  Intrarea lui Venus în domiciliu, vă dă un plus de energie, de curaj, de noroc. Proiectele curajoase prind con­tur. Balanțele norocoase fug departe de lumea dezlănțuită, dorm pe săturate, se plimbă și iubesc.

Scorpion
Acum puneți țara la cale împreună cu familia. S-ar putea să te învârți în aceleași cercuri, cu aceiași oameni și aceleași obiceiuri, ceea ce nu ți-a creat decât deziluzii. Este vremea să-ți lărgești orizontul și să cauți altceva decât de obicei, dacă îți dorești o relație de lungă durată. E bine să vă informați de persoana care vă pune sufletul pe jar! Sfat: nu vă jucați cu focul, căci vă puteți frige rău de tot!

Săgetător
Vă ocupați de sănătate și vreți să vă reîncărcați bateriile, să vă îmbunătățiți imaginea, să faceți mici și mari reparații pentru voi sau pentru casa voastră. Tinerii vor munci peste program, pentru a-și face bani de vacanță. Atenție doar la volumul de muncă și la gradul de risc la care vă puteți expune. E risc de probleme medicale sau accidente de muncă din neatenție ori nepurtarea echipamentului de protecție. nativii zodiei sunt în căutarea unei mari iubiri, dar găsirea ei este incertă.

Capricorn
Avantaje, beneficii și spor, toate vin grămadă, dar mai ales sunt urmarea efortului constant, corect, susținut al capricornului. Anul tot, nativii zodiei vor culege roade. Atenție, căci puteți scăpa lucrurile de sub control în ceea ce privește comunicare – unde Capricornii sunt experți, după mijlocul lunii februarie. Intuiția vă este un ghid bun, creativitatea și ima­ginația cei mai buni aliați profesionali. E o perioadă liniștită pe plan sentimental, există ceva angoase pe casa copiilor și a familiei în general, dar nimic exagerat.

Vărsător
Progresiile solare sunt de bun augur pentru destinul dvs. Se conturează alianțe și parteneriate din care puteți câștiga ceea ce vă doriți: bani sau glorie personală. De pătimit au cei care au cheltuit sau investit nechibzuit, s-au împrumutat, au luat credite, au acumulat datorii ori au intrat în afaceri dubioase, căci ceea ce este benefic pentru cei muncitori și cinstiți este păgubos pentru cei care se cred mai deștepți decât alții.

Pești
O perioadă agitată și destul de imprevizibilă. Atenție mare la cei dragi și la sănătatea ta. Anumite parteneriate se nasc acum, însă au și interese ascunse de care e bine să fiți conștienți. Parteneriate vechi, șubrede, se prăbușesc, asocieri ne­productive se rup. Altele le vor lua locul negreșit… Căci acolo unde se închide o ușă, se deschide o alta… Mereu!

Comments

comments

Previous:

Ce boli te pandesc in functie de zodie

tineri care s-au intalnit pentru ca au destin cosmic comun

Next:

Conexiuni cosmice. Nu întâlnim pe nimeni din întâmplare

You may also like

Post a new comment