Previziuni pentru 2020. Primele zece semne

28 November of 2019

Anul Nou înseamnă speranță, dorințe și planuri. Unele se vor realiza, altele se vor dovedi nerealiste. Pentru ca planurile tale pentru 2020 să fie cât mai realiste iată care sunt semnele lui 2018 și ce va aduce acesta nou în viața oamenilor.

Cum o să fie 2020? Previziuni pentru 2020. Semnele noului an.

1. Vor avea loc schimbări majore, social, economic și politic. Toate se vor orienta către sensul pozitiv al evoluției.
2. Răbdarea, consecvența, încrederea în propriile puterei sunt secretele reușitei.
3. Evenimentele neașteptate vor produce dese răsturnări de situație pentru viața oamenilor obișnuiți.

Citeste si: Zodia Capricornului si tot ceea ce trebuie sa stii despre ea

4. Vor fi avantajați cei cu putere de decizie, cei care vor avea curajul de a decide, chiar dacă deciziile lor nu vor fi pe placul majorității.
5. Un secret al succesului este să nu oscilezi atunci când vei începe ceva. Gândește bine înainte, evaluează, dar la momentul în care vei începe, mergi cu ambiție înainte.
6. 2020 va fi un an agitat din punct de vedere sentimental. Inconsecvența, superficialitatea și orgoliul vor domina toate relațiile de cuplu. Și de data aceasta rabdarea, consecvența și încrederea în forțele proprii vor fi cheia succesului.

Citeste si: Zodii fidele. Zodii geloase

7. Multe din evenimentele imprevizibile care vor avea loc în 2020, fie că este vorba despre viața intimă, personală, fie că este vorba despre viața publică, socială vor produce impact major pe mai mulți ani.
8. La nivel general 2020 va fi imprevizibil cu dese schimbări, al căror impact va fi extrem de larg sau se va propaga pe principiul dominoului.

9. Marea oportunitate pe care o aduce anul 2020 este că oferă o șansă tuturor. Unii o vor rata, alții vor prinde momentul și vor progresa mult mai mult decât îndraznesc să spere sau să viseze. Intuiția și curajul de a face ceva este ceea ce produce diferența.
10. În general 2020 va fi un an bun. Indiferent de evoluția reală a fiecăruia dintre noi, la momentul scadenței rezultatul va fi pozitiv pentru fiecare dintre noi atât material cât și afectiv.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Previziuni astrale pentru perioada 1 – 31 octombrie

Next:

Horoscopul lunii decembrie. Previziuni si sfaturi astrale

You may also like

  1. Am inteles ca revista Ioana este 7 lei. Dupa cum am banuit a cam scumpito. E cam nasol. Anul trecut era 5 lei.
    Era mai bine anul trcut,deoarce am recompensat cam tot. Adica din luna lui ianuarie pina in Decembrie.
    Cred ca astai tot ce am vrut sa va spun.

    Cu drag Mihaela Rus.

    • din pacate pretul este o chestiune independenta de vointa noastra. s-a scumpit totul de la combistibil pana la costurile tipografice. banii in plus sunt pentru tot ceea ce inseamna costuri de tiparire si transport. banii in plus nu sunt pentru redactori si editori. imi pare rau, astea sunt conditiile actuale din economia Romaniei.

Post a new comment