Previziun astrale pentru luna septembrie. Zodiile de pământ, favorizate

31 August of 2020

Schimbăm luna, schimbăm anotimpul și, din foarte multe puncte de vedere, ne vom schimba și viața. Dezamagirile majore ale acestui an continuă și se vor manifesta și pe parcursul lunii septembrie, dar le suportăm mai ușor pentru că deja ne-am obișnuit.

În septembrie este încurajat tot ceea ce ține de sfera practică, concretă, de realitate. Zodiile de pământ (Capricornul, Fecioara, Taurul) funcționează ca niște stâlpi, iar atitudinea lor va influența, în bine, toate celelalte zodii.

Sunt favorizate toate activitățile practice, munca de orice fel. Astrele încurajează cumpătarea, gestionearea eficientă a banilor și a altor resurse. Septembrie este o lună a pregătirilor, a muncii, a preocupării constante pentru soarta copiilor și a deciziilor înțelepte.

berbec, Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Berbec – Luna septembrie va aduce nativilor din Berbec clarificări sentimentale. Este o perioadă bună pentru comunicare eficientă. În ceea ce privește partea materială, lucrurile nu sunt perfecte, dar se îmbunătățesc.

Trebuie să te concentrezi pe tot ceea ce ține de creativitate, de intuiție și de imaginație, pentru că acestea vor fi motoarele care vor aduce avantaje pentru tine și pentru cei din jurul tău.

taur,  Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Taur – Luna septembrie aduce Taurilor dezbateri și dispute de idei. Unele ar putea fi conficte, mai ales cu cei din familie. Pe de altă parte tot ceea ce ține de aventură, de călătorii, de drumuri de plăcere, aduc neașteptate beneficii pe parcursul primei luni de toamnă pentru acești nativi.

Septembrie vine cu beneficii financiare, poate chiar un nou job, sau un al doilea job care aduce bani pe termen lung. Condiția reușitei este implicarea sinceră și chef real de muncă.

Gemeni –  Pe toate planurile se manifestă o stagnare, o încetinire. Asta nu înseamnă neapărat că lucrurile sunt neplăcute. Este un moment de respiro, de calm, de analiză de introspecție, care poate aduce relaxarea de care ai nevoie.

Sfatul bun pentru această lună este acela de a încerca, pe cât posibil, ca nativii acestui semn să rămână concentrați, pe lucrurile cu adevărat importante și pe cele care-l definesc, fie că este vorba despre dargoste, muncă sau familie.

Rac – Se desțelenesc proiecte vechi, care au rămas în uitare și-și dovedesc utilitatea. Este o lună a planurilor restante care devin actuale, pe toate planurile, nu doar cele care privesc munca. Este o relansare, o actualizare care te va stimula, în muncă, dragoste și bucuriile simple de care ai nevoie.

Comunicarea este punctul forte al Racilor. Își vor pleda cu patimă cauza și vor fi convingători, astfel că doar vorbind și prezentându-se pe sine, vor reuși să progreseze.

Leu – Pe parcursul acestei luni vei fi fermecător. Venus vine în casa ta și te face irezistibil. Farmecul personal este cheia succesului în septembrie, dar trebuie folosit cu prudență, pentru orice fals, imitație sau minciună va fi descoperită și se va întoarce împotriva ta, înzecit.

Sinceritatea și onestitatea, expunerea corectă a dorințelor și nevoilor poate aduce beneficii. Ai forța necesară să schimbi lucrurile în bine.

Fecioară – Este o lună importantă pentru Fecioare. Vor avea argumente, vor avea intuiție și vor reuși, cumva, să găsească soluții acolo unde alții nu văd nici o cale de urmat. Sunt extrem de ancorate în realitate, au putere de decizie și ambiție.

Tot ceea ce se întâmplă cu voia lor sau din întâmplare trebuie acceptat ca fiind importante lecții de viață care se vor dovedi utile mereu de acum înainte.

Balanță – Principala caracteristică pentru acești nativi este echilibrul psihic. Uneori bun, alteori dat peste cap de evenimente de care nu sunt ele responsabile. Sunt dependente de relațiile de familie, de anturaj. Sfaturile și ideile acestora sunt esențiale pentru nativii zodiei.

Dacă vei spune ce simți, realitatea va deveni suportabilă și pozitivă, iar dacă vei ține stările tale interioare doar pentru tine, nu vei reuși să faci față provocărilor.

scorpion

Scorpion – Este util și necesar să-ți pui ordine în viață. Va trebui să găsești o cale prin care să te implici cu adevărat în viața celor din jur, dar nu doar impunându-ți punctele tale de vedere. Este posibil să fie nevoie să plătești (la modul foarte general, nu doar cu bani) unele datorii mai vechi.

Ar fi benefic dacă ți-ai doza cu atenție energie, în așa fel încât să faci ceea ce trebuie, nu doar ceea ce vrei.

sagetator

Săgetător – Este o lună bună pentru tine. Se înscrie în tiparele obișnuite. Ai bune abilități de comunicare, ești tolerant și ambițios, poate mai mult decât de obicei. Ai nevoie de detalii care să te motiveze și care să te facă să fii mai activ.

Privește în viitor, dar fă asta cu realism și responsabilitate. Nu mai lua totul în joacă, pentru că astrele nu vor fi mereu la fel de agreabile cu tine.

capricorn, Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Capricorn – În linii mari este o perioadă bună, dar ar fi util dacă ți-ai gestiona mai bine sentimentele și dacă ai consuma energia spre alte demersuri, nu doar cele legate de muncă. Capricornii sunt foarte sensibili, reacționează exagerat, dar cu toate acestea au motive temeinice să facă asta.

Sunt mari șanse să promovezi și să primești noi responsabilități. Nu-ți asuma nimic în plus, atâta vreme cât nu primești și bani pentru asta.

varsator, Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Vărsător – Este posibil să nu-i înțelegi foarte bine pe cei din jurul tău și asta îți aduce prejudicii de imagine. Ești mult prea drastic, mai ales în relațiile personale, care sunt mereu la extreme. Stai bine cu performanțele intelectuale, te poți implica în proiecte noi care să-ți aducă energie și satisfacția reușitei, care te alimentează mereu pozitiv.

Optimismul bine dozat poate să fie o armă excepțională și o calitate pe care cei din jur să o admire necondiționat la tine.

Pești – Nu sunt excluse crize majore de gelozie. Pe de altă parte ai ocazia să înveți să-ți gestionezi cu abilitate pornirile malefice. Nu sunt excluse perioade slabe, chiar rele din punct de vedere profesional, dar ai forța de a le depăși. Fii calculată și organizată.

Pui prea multă presiune pe cei din jurul tău, iar asta poate să se întoarcă dramatic împotriva ta.

Citește și: Cum te desparți de cineva în funcție de zodia ta 

Sursa foto: pixabay.com/ Articol: Otilia Ignat

Comments

comments

luna iunie copil cu baloane, horoscop, astrologie

Previous:

Previziuni astrale pentru luna iunie. Adaptarea la o nouă realitate

mercur retrograd, planteta tinuta in palma, sf, fantezie

Next:

Marte retrograd și efectele pentru fiecare zodie

You may also like

Post a new comment