Previziuni astrale pentru perioada 1 mai – 31 mai

03 May of 2019

Perioada la care facem referire este una calmă din punct de vedere astral, dar lucrurile se pot schimba peste noapte, radical, pentru ca elementul surpriză este cel care domină toată perioada. Poate să nu se întâmple nimic notabil, după cum este posibil ca totul să se dea peste cap și toată luna să fie un veritabil carusel. Diferența este dată de karma proprie și de detaliile care vor afecta ascendentul fiecărei zodii.

BERBEC (21.03 – 20.04)

Marte vă susține bugetul până la finele lunii, iar apoi intrarea lui în Gemeni pe 31.05 anunță importante mișcări strategice pe tabla de șah a destinului. Lucrați intens pentru cultivarea cercului relațional, atragerea de noi adepți în proiectele și ideile dvs. În Gemeni este și Lu­na Neagră: atenție mare dacă intenționați să călătoriți în luna iunie – predispune la ac­cidente din neatenție. Intuția, comunicarea și norocul activ (Jupiter) sunt cheile de destin.

 

© bruniewska/FotoliaTAUR (21.04 – 20.05)

Soarele deschide larg porțile afirmării și dorinței de a face bani, de a începe o construcție, de a vă amenaja locuința. Din 3 iunie, Venus, patroana dvs. astrală, în Rac, e de bun augur pentru regăsirea cu surorile, părinții, frații. Susține călătoriile și va­can­țele și vă ajută să petreceți clipe de neuitat în companii demne de cinste și de suflet. Mai fragile, mai sensibile, mai atente la cei din jur, la cei mai puțin favorizați de astre.

 

© bruniewska/FotoliaGEMENI (21.05 – 21.06)

Intrarea Soarelui în zodia domniilor voastre se vrea un eveniment astral semnificativ. De ce? Pentru că are patru corpuri cerești antemergătoare, ce se vor alinia spre finele lunii mai: Mercur–Lilith–Venus–Jupiter. Cu aceste 5 „ursitoare“, aniversarea dvs. va fi chiar una de lux! Jupiter vă dă noroc, Venus vă oferă iubire, Lilith vă scoate în cale ispite dulci, iar Mercur vă ascute mintea, ca să vă umpleți… buzunarele.

 

© bruniewska/FotoliaRAC  (22.06 – 22.07)

Sunt două evenimente astrale importante. Primul e marcat de intrarea lui Mercur în Rac, pe 31.05, semn că veți fi mai agilă, mai volubilă și mult mai dornică de a petrece cât mai mult timp în afara casei: la terase, în excursii. Un contract interesant se conturează pentru ambițioasele zodiei, cu miză comercială, socială, partenerială. Pe 11 iunie intră Lilith în constelația dvs.: atenție, nu vă jucați cu focul și nici nu umblați cu ocaua mică!

 

© bruniewska/FotoliaLEU  (23.07 – 23.08)

Veți face exact ce vă va tăia capul. Veți avea o poftă de viață nebună, veți dori să petreceți, să vă vedeți cu prietenii, să vă ocupați mai mult de un hobby, decât de obligații și de profesie. Cele mai fericite vor fi cele cu profesii liberale sau la care hobby-ul coincide cu profesia. Intrarea Lunii Negre în Rac poate activa afecțiuni aflate în stare latentă ori cronice. Cineva de la locul de muncă este cu ochii pe dvs.

 

© bruniewska/FotoliaFECIOARĂ  (24.08 – 22.09)

Soarele vă susține cariera și vă ajută să vă consolidați poziția socială. Intrarea lui Mercur (patronul zodiacal) în Rac, pe 31.05, se vrea un potențator în cercul de in­flu­ență, de breaslă, de prieteni. Căci astăzi cine nu are spate nu rezistă mult! Din 11 iunie, Lilith vine cu propuneri indecente în amor, în cazul nativelor angajate deja într-o relație. Cele singure sunt avantajate, dar trebuie să fie atente la anturajele dubioase.

 

© bruniewska/FotoliaBALANȚĂ  (23.09 – 23.10)

Se deschid timid ușile pe care scrie ,,carieră“, căci Venus (patroana astrală și Micul Noroc) va rezona cu Mijlocul Cerului pe horoscopul general. O veste bună, însă vi se pregătește una și mai mare la finele lui iunie, când vor veni întăriri serioase ce vor deschide larg aceste uși. E vorba de Jupiter, dar vom vorbi de acest aspect luna viitoare, ca să nu lăsați să treacă norocul pe alături, în timp ce visați la cai verzi pe pereți…

 

© bruniewska/FotoliaSCORPION  (24.10 – 22.11)

Cu Soarele în Gemeni, va trebui să rezolvați chestiuni financiare și imobiliare presante. Nu e exclus să vindeți ceva pentru a cumpăra altceva, care să răspundă nevoilor actuale. Din 11 iunie, Lilith (Luna Neagră) va intra în Rac. Lilith e cea de-a treia guvernatoare în conturarea viitorului dvs. De aceea, va crește mult interesul pentru tot ce e misterios, magic, ezoteric. Pasiuni se vor naște undeva într-o mini- sau maxivacanță.

 

© bruniewska/FotoliaSĂGETĂTOR  (23.11 – 21.12)

O perioadă aglomerată, din care e musai să vă alegeți cu ceva: cu un parteneriat (Mercur C VII), cu un iubit (Venus C VII), cu un noroc chior (Jupiter C VII) sau cu o pagubă (Lilith C VII). Trădările în amor pot ieși acum la iveală, tentațiile vă pot face să vă îndrăgostiți de cineva foarte magnetic. Discuții importante în familie sau pentru întemeierea unei familii. Marte predispune la intervenții chirurgicale și stomatologice.

 

© bruniewska/FotoliaCAPRICORN  (22.12 – 20.01)

Progresiile solare anunță că în perioada următoare vă veți ocupa de sănătate și de raporturile interumane stabilite la locul de muncă, cu echipa dvs. Un job nou pentru nativele tinere sau afectate de criză. Posibile controale și reclamații, deci onorați-vă angajamentele socioprofesionale și faceți ordine în acte, lucruri, chestiuni compro­mi­țătoare. Cineva vrea să vă pună bețe în roate, să vă destabilizeze relația de suflet.

 

© bruniewska/FotoliaVĂRSĂTOR  (21.01 – 19.02)

Vestea bună e că Soarele intră într-o zodie de Aer, Gemeni, iar destinul vă este acum mult mai favorabil. Sintagma „rău cu rău, dar mai rău fără rău“ va fi înlocuită de „muncim și răzbim umăr la umăr“ – atât referitor la relația sentimentală, cât și la parteneriatele în muncă. Intrarea Lunii Negre în Casa a VI-a, a sănătății, este un semnal de alarmă: va trebui să rezolvați toate chestiunile de sănătate amânate.

 

© bruniewska/FotoliaPEȘTI  (20.02 – 20.03)

Un aspect demn de luat în considerare e dat de intrarea lui Neptun, patronul zodiacal, în mișcare retrogradă, iar aspectul se produce exact în constelația dvs., semn că tot ceea ce a rămas neterminat trebuie rezolvat acum. E vorba de misiunea terestră comună, specifică semnului dvs. astral. Ține de credințe, de sisteme de valori, de sacrificiu (obligatoriu) în iubire, de comunicare cu lumea de dincolo. Grea misiune, dar nu imposibilă!

 

 

Comments

comments

Previous:

Cadoul potrivit pentru fiecare zodie. Sfaturi si pentru Craciun si pentru Paste si pentru aniversari!

Next:

Detalii despre zodia Leului

You may also like

Post a new comment