Previziuni astrale pentru perioada 1- 31 ianuarie 2019

01 January of 2019

Ianuarie nu este deloc o luna usoara. Este inainte de orice o luna de tranzitie intre vechi si nou, intre anul care s-a incheiat si cel care abia a inceput. Lucrurile se aseaza si de definesc in ianuarie si de cele mai multe ori asa cum incepe asa va fi tot anul. Cu alte cuvinte ai grija sa incepi bine pentru a merge in ritm sprintar tot anul. La multi ani!

Berbec
O perioadă sub semnul opoziției Uranus – Venus, semn că iubirea are nevoie de stimulare. Adie un aer cu miresme de libertate, eliberare de prejudecăți, dorințe de îndrăgostire la prima vedere. Nativii norocoși vor fi susținuți de jumătăți în nebuniile lor frumoase și reformatoare. Cei temerari găsesc adepți în implementarea unor reguli originale și necesare. Atenție: vorbele pot răni! Nu forțați nota! Evitați sporturile extreme: risc de accidente.

Taur
Vă ocupați de sănătate, dar și de asumarea reasponsabilităților legate de copii și consolidarea relațiilor la serviciu . Venus aduce atmosferă plăcută în colectiv și suportul unei femei influente care vă poate ajuta în domeniul profesional. Saturn se apropie mult de Nodul Lunar Nord în Scorpion, semn că se anunță o schimbare majoră ce ține de soartă. Unii Tauri își întâlnesc sortiții, alții se despart de ei.

Gemeni
Din 24 Mercur intră în Fecioară, adică în domiciliu. Iar pe 25 va fi deja conjunct cu Soarele, semn că toată atenția vi se îndreaptă către casă, familie, cămară, reparații ale obiectelor domestice, pregătiri pentru sezonul cald. Unii vor face planuri d evacanta, altii, vor pleca in vacanta in zone foarte calde. O perioadă în care familia se reunește, deci pregătiți-vă să fiți sau să primiți musafiri.

Rac
Emoții ca pentru prima zi de școală, chiar dacă nu mai sunteți elevi. Simpla intersectare cu copiii în uniformă vă va stârni emoții, amintiri, chiar lacrimi. Părinții și bunicii zodiei vor fi fericiți să devină și ei copii măcar pentru o zi. În rest, Soarele și Mercur indică alergătură și dorință de comunicare. Rezolvați acte, vă faceți relații, bateți la uși importante. Important e să bateți fierul cât e cald! În prima decadă faceți cumpărături.

Leu
Aspecte perfecte pentru a câștiga bani, a face achiziții la prețuri promoționale și a vă mu­ta într-o locuință nouă. Puteți negocia, poate chiar semna un contract important, cu miză mare personală ori financiară. Avantajați sunt cei din domeniile imobiliare sau comerciale: se anunță tranzacții finalizate. Veți colinda magazine, veți face cumpărături pentru familie, pentru sporirea confortului în casă. Norocoșii își vor îndeplini acum o dorință mai veche.

Fecioară
Pe 23 Soarele intră în constelația dvs., semn de energie suplimentară și opor­tunități. Din 24 intră și Mercur, patronul dvs. astral. Cu el vă intră în viață și un plus de noroc, de agilitate, de inteligență și inspirație, de persoane aducătoare de belșug. Avan­tajați sunt cei care lucrează în învățământ sau mânuiesc cuvântul cu artă (scriitori, jur­na­liști, secretare, specialiști în PR etc.). Mercur vă ajută să faceți câteva achiziții foarte utile.

Balanță
Cu Venus ajuns acasă, starea dvs. de spirit e net îmbunătățită. Aveți curajul să faceți schimbări, să începeți ceva nou ori să vă mustrați că nu ați făcut mai mult pentru a avea un destin mai ușor. Rezonarea lui Saturn cu Nodul Lunar Nord avantajează spe­cialiștii cu experiență, căci le dă posibilitatea unui nou câștig. Să nu-i uităm nici pe leneși, ca­re acum mai mult aleargă sau mai mult regretă (probleme cu banii, casa, pierderi, blocaje).

Scorpion
Aveți nevoie de echipă, de prieteni de nădejde, tovarăși de breaslă care să vă ajute să rezolvați o chestiune vitală. Doar cei ce știu ce vor și știu să-i atragă pe cei capabili să-i ajute vor reuși să răsufle ușurați. Ceilalți vor simți că bolovanul devine greu și imposibil de stăvilit. Norocoșii au parte de vești minunate în iubire. Cei mai puțin norocoși trebuie să rupă relații cărora doar atât le era scris să dureze. Perioadă de maturizări și asumări.

Săgetător
Vești legate de carieră: o promovare, o deplasare, un contact peste hotare, o readaptare sau repliere care vă determină să vă apucați de studiu, un nou job sau perspectiva de nou început, de o nouă carieră. Discuții cu superiorii, probleme cu justiția sau conștiința (mustrări). Cei care sunt într-o situație ce pare fără ieșire se vor izola și vor căuta soluții. Dacă nu vă descurcați deloc, ar fi bine să vă adresați unui consilier.

Capricorn
Cvadratura Pluton –Uranus –Jupiter –Venus vă răstoarnă sistemul de valori, mentalitățile învechite. Se spune ,,ce ție nu-ți place, altuia nu-i face“: cei care au trecut de o vârstă trebuie să fie atenți la facturile de plată ale destinului. Cei tineri să nu forțeze nota și să creeze suferințe, depen­dențe (inclusiv financiare), viață du­plicitară, căci roata se întoarce! Aspectul vrea implicare socială, independență financiară, asumare de noi responsabilități.

Vărsător
Un trigon magic în zodii de Apă face din dvs. cei mai înțelepți și dezinteresați oameni de pe planetă. Faceți un bine cuiva fiind foarte conștienți că nu veți primi nimic în schimb. Perioada marchează tot felul de constrângeri sau lecții de viață – nu se recomandă să lăsați lucrurile să treacă pe lângă dvs., fără le înțelege sau a le soluționa. Soarele și Mercur din Fecioară vă pot spori veniturile, dar și valorile acumulate (moșteniri, dividende).

Pești
Trigonul Neptun –Jupiter –Saturn anunță o perioadă plină de căutări. Multe visuri se vor împlini acum, multe se vor nărui, căci erau simple utopii. Să privim însă partea bună, să descifrăm poziția lui Neptun în această ecua­ție de destin: credința, căutările vă vor aduce pacea interioară, vor atrage norocul. Folo­si­ți-vă intuiția, nu ignorați semnele și visele premonitorii. O persoană cu har vă poate ajuta.

 

 

Comments

comments

Previous:

Horoscopul lunii noiembrie. Previziuni si sfaturi astrale

Next:

Rafael, ingerul echinoctiului

You may also like

  1. buna ziua ma numesc pop liliana emilia si as dori sa imi spuneti tot despre horoscop nascuta pe 22.09.1978 ora 21.00

Post a new comment