Previziuni astrale pentru perioada 1 – 30 noiembrie

31 October of 2018

 

Noiembrie vine cu provocari noi si oportunitati, in egala masura. Totul depinde de modul in care nativii vor gestiona ceea ce le ofera astrele. Perseverenta, cumpatarea si ambitia de a merge inainte, chiar si atunci cand simti ca nu mai poti sau nu mai vrei, este cea mai buna cale.

BERBEC – Intrarea Soarelui în Scorpion, vă ajută, dar vă și obligă să soluționați unele chestiuni financiare presante, să recuperați sau să returnați sume de bani sau bunuri, să soluționați acte notariale, să achitați anumite taxe și impozite. De la bani pot apărea dis­cuții în cuplu, pot suna creditorii. Sunt șanse ca un parteneriat mai vechi să se reactiveze și să vă scoată din impas.

TAUR – Soarele și Mercur  în Scorpion sunt două aspecte care generează destin, dincolo de cele karmice, marcate de Saturn și NLN în Scorpion. Vestea bună e că acum trebuie să lămuriți lucrurile în plan sentimental. Nesoluționarea lor poate dăuna grav relației. Discuții pot apărea și la locul de muncă.Dacă v-a ajuns cuți­tul la os, lucrurile nu mai pot continua așa. Fericire maximă se prefigurează pentru tinere: iubiri, promovări, câștiguri.

GEMENI – Tensiuni mari la locul de muncă, deci onorați-vă serios obligațiile profesionale, căci se poate lăsa cu sancțiuni. Cu Mercur și Soarele, în Casa a VI-a, a muncii, superficialitatea nu trece neobservată. Nativele sensibile să fie atente la sănătate! Vizate sunt aparatul genital, sistemul nervos. Există și risc crescut de accidente la locul de muncă, deci respectați normele de protecție! Nu sunt recomandate călătoriile, deplasările.

RAC – Ardeți în flăcări, căci Lilith (planeta pasiunii) face trigon cu Mercur retrograd și un al doilea trigon cu Soarele intrat în Scorpion, Casa a V-a. Pasiunile par să scape de sub control, chiar și la nativele familiste convinse. Și acolo unde pasiunea este la intensitate maximă, și tensiunile sunt intense, în așa fel încât vă sare muștarul din orice! Lilith marchează și secrete care pot ieși la lumină, infidelități. Copiii vor cere și ei maximă atenție și implicare.

LEU – Marte a ieșit din Leu și veți fi mai puțin agitată. Reveniți la normal și vă îndreptați atenția către familie și părinți. Grijile casei vă vor umple frumos timpul. Unele native au ne­plăceri legate de casă ori trebuie să dedice timp și să acorde sprijin cuiva drag, care are probleme serioase. Relațiile fragile de iubire pot avea de suferit din cauza tandemului Mercur – Saturn. Revine în casă și în inimă o persoană din trecut. Mercur defectează instalațiile.

FECIOARĂ – Mercur, patronul astral, este retrograd timp de trei săptămâni: trebuie să fiți foarte atentă ce vorbiți și cui vă confesați. E risc crescut de gafe, dar și de accidente din neatenție și grabă la drumuri scurte. „Drumuri scurte“ înseamnă alergătură multă, stresantă, blocaje, întoarceri din drum. Sfat: fiți foarte organizată, ca să puteți ține lucrurile sub control… Vă puteți certa cu frații, vecinii ori alți oameni apropiați: păstrați-vă cumpătul și fiți diplomată.

BALANȚĂ – Mercur, Saturn și Soarele vizitează sectorul astral financiar și imobiliar, semn că prioritățile dvs. de destin aici se vor concentra. Revin probleme financiare din trecut, ce se vor dori rezolvate. Unele native vor trebui să recupereze bani pentru muncă prestată în trecut. Adunați și bunurile date cu împrumut, dacă nu vreți să rămâneți fără ele. Marea problemă o poate constitui casa, rezolvarea unei chestiuni imobiliare (credit bancar).

SCORPION – Este luna dvs. zodiacală, deci va trebui să fiți cât mai eficientă și mai focusată pentru finalizarea acțiunilor începute. E luna în care închideți o ușă și deschideți o alta. Astrele anunță un Sens Nou în viața dvs., unul ce poate viza și viața afectivă, deci vor exista native care vor visa și vor acționa în recâștigarea independenței și ruperea de trecut (Saturn–Mercur –Soare), dar și native care abia acum vor reuși să scape de singurătate.

SĂGETĂTOR – Venus în constelația dvs. și trigonul format cu Uranus în zona sentimentală anunță că în iubire vreți să faceți tot ce vă trece prin cap. Cum Venus sporește charisma, veți atrage privirile ca un magnet. Tot Venus se vrea un Mic Noroc astral, semn că micile câștiguri nu vor lipsi. Starea de spirit va fi pozitivă cât nu apar tulburări de altă natură (colegi, controale, sănătate, justiție, moralitate), prin ațâțarea planetelor din Casa a XII-a, nefastă.

CAPRICORN – Planetele din jurul lui Saturn (patronul dvs.) spun că veți face cură­țenie în agendă, eliminând persoanele care nu vă sunt alături în momentele-cheie. Un semn bun e că vor reveni, cu sau fără voia dvs., colegi și amici din copilărie ori din tinerețe. Pri­miți vești sau vă in­ter­sectați cu iubiți din trecut. Marea plăcere a perioadei e dată de reluarea unei preocupări mai vechi, a unui hobby sau parteneriat cu oameni cu care împărtășiți aceleași idei.

VĂRSĂTOR – Cariera e pe val dacă veți ști cum să acționați. Dacă nu, poate eșua, izbită de acest val puternic generat de destin. Acolo unde cariera și poziția socială sunt de nezdruncinat, discuții sau probleme de altă natură vor apărea în relația cu tatăl (Soare–Mercur). Aspecte nefaste pentru deplasări, interviuri, discursuri: dacă e posibil, ar fi bine să nu pro­gra­mați astfel de evenimente, mai ales în primele trei săptămâni ale lunii zodiacale.

PEȘTI – Descărcarea sufletului, găsirea unor răspunsuri la problemele care vă macină sunt lucruri care nu trebuie trecute cu vederea. Găsiți-vă un mentor, un specialist care să vă ajute să aflați calea spre lumină. Se reiau discuții legate de studii, vize sau contracte de muncă în străinătate, iar pentru nativele mature, pentru achiziția unei căsuțe la țară. Dacă faceți o călătorie, verificați bine utilitățile, ușa, actele, bagajele, ca să nu vă întoarceți din drum.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Aspecte astrale în perioada Balanței (23.09 – 23.10)

Next:

Horoscopul lunii noiembrie. Previziuni si sfaturi astrale

You may also like

Post a new comment