Previziuni astrale pentru perioada 1-30 aprilie

01 April of 2019

Luna aprilie a acestui an este impartita in trei. Prima perioada este buna si blanda pentru toti, a doua este productiva si relativ calma, iar a treia decada este tensionata, grea, stresanta plina d emomente apasatoare si complicatii. In aprilie o s acautam si o sa gasim raspunsuri, o sa avem emotii, dar si rezultate, o sa primim si o sa daruim.

Berbec. Se arată o luna în care comunicarea cu oamenii apropiaţi îţi aduce avantaje sau îţi lămureşte probleme mai vechi. Cooperează, lasă de la tine şi fă efortul de a-i asculta şi pe cei din jurul tău. Fii mai puţin individualistă şi nu te gândi numai la tine. Marte, planetă acţiunii, se află încă în casă căsătoriei şi a partenerului de viaţă, stimulând relaţia din toate punctele de vedere. Foloseşte această energie în scopuri pozitive şi nu da curs certurilor.

Taur. Este momentul oportun să iei unele decizii pe bază experienţei acumulate în aceste domenii şi să-ţi faci oridine la acest capitol important! dacă reuşeşti multe alte aspecte ale vieţii tale se vor îmbunătăţii în mod radical. Analizeaza ceea ce simţi, meditează, trage concluzii şi mergi mai departe. Casă iubirii este activată până în luna iulie a acestui an. Profită de aceste aspecte şi canalizează-ţi energia în sensul în care doreşti!

Gemeni. Întâlnirile cu oamenii cu care faci echipă, îţi pot aduce reale oportunităţi cu o singură şi mare condiţie: să dovedeşti deschidere, aplecare şi să-ţi foloseşti intuiţia. Răspunde afirmativ la şansele ce ţi se oferă acum, fii pe fază pentru a putea acţiona cu încredere în forţele tale! Nu te împotrivi schimbărilor. E un moment prielnic.

Rac. Ai incredere în ideile nonconformiste, în spiritul liber care te guvernează şi priveşte în viitor cu încredere.Fereşte-te să fii superficială! Analizează şi nu te grăbii nici măcar atunci când treci strada! Atenţie cum pui problema in relatiile de cuplu, cel mai bun lucru este să aştepţi o vreme înainte de a decide.

Leu. Fie că te-ai apucat de scris, de gătit, de sport sau de bricolaj, continuă şi nu te lasă descurajată de la primul obstacol. Propune-ţi o relaţie pe termen lung cu noul tău hobby şi rezultatele vor fi impresionante, pentru că ai toate şansele să faci performanţă. Vei avea parte de nişte oportunităţi uriaşe dar acestea vor fi cu adevărat folositoare ţie numai dacă vei avea inteligenţa emoţională de a le folosi. Reaprinde pasiunea din cuplu, este un moment de mare angajament.

Fecioară. Mergi la toate evenimentele la care eşti invitată a€“ vei plecă de acolo cu idei fresh pentru job. Eşti tentată să recurgi la orice strategie pentru a te face remarcată la muncă, dar aminteşte-ţi că strategiile neortodoxe se pot întoarce împotriva ta. Nu începe lucruri noi până ce nu vei duce la bun final cele deja începute!

Balanţă. Mercur îţi este partener apropiat şi face o bună pereche cu norocosul Jupiter, ajutându-te să le concretizezi.
Mantra ta: Mai mult înseamna mai bine. Pentru tine februarie este luna socializării, deci respectă-ţi promisiunile pe care le vei face şi nu rata nici un eveniment. Nu te aventura într-o nouă poveste de dragoste. Tentatia este foarte mare, dar este complet lipsită de rezultate şi de elemente pozitive. Fii rezervată!

Scorpion. Este perfect dacă te-ai apuca de gradinărit. În balcon dacă nu ai curte. ai nevoie de obiective simple şi ţine uşor de realizat. Natură te va ajută să-ţi calmezi neliniştile. Lucrurile bune se întâmplă când te aştepţi mai puţin. Nu avea aşteptări, nu avea speranţe. Februarie ar putea să fie o lună specială, dacă nu laşi trecutul să-ţi compromită actuală relaţie.

Săgetător. Gândeste-te de douムori înainte de a lua o decizie. Perseverează, nu ceda, nu renunţa! Muncă ta asiduムva da rezultate, chiar dacムuneori simţi cムeşti la capătul puterilor. Ascultăƒ-ţi inimă şi bazează-te pe instinct şi intuiţie. Este foarte posibil ca EL să fie ALESUL!

Capricorn. Scapムde responsabilităƒtile vechi că sムte poţi bucură de prezent. Încearcă să fi mai organizată şi demarează proiectele pe care le ţeşi în mintea ta de atâta vreme. Ţinteşte cât mai sus. Planetele sunt de partea ta, ceea ce înseamnムcムtot ceea ce îţi propui poate fi realizat. Activităƒtile intense provoacムimaginaţia, deci veţi avea parte de şi mai multムdistracţie în dormitor.

Vărsător. Fii inventivă pentru ca nimic nu e imposibil. Tinzi să gândeşti separat zonele diferite ale vieţii tale, dar dacă priveşti imaginea de ansamblu, vei descoperi soluţii noi. Nu fi încăpăţinata cu prietenii. Mai bine zâmbeşte şi simte-te bine. De la fiecare om din jurul tău ai ceva important de învăţat. Răbaderea poate să fie unul din aliaţii tăi de nădejde chiar şi atunci când vine vorba de a seduce pe cineva.

Peşti. După plată, şi răsplată. Regula se aplică mereu. Ajută, dacă ai nevoie şi tu de ajutor! Plănuieşte o întâlnire special pentru a scoate în lume rochia ta cea nouă, în care eşti seducătoare. Alege după pofta inimii din ceea ce îţi cade la picioare…

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Rafael, ingerul echinoctiului

Next:

Cadoul potrivit pentru fiecare zodie. Sfaturi si pentru Craciun si pentru Paste si pentru aniversari!

You may also like

Post a new comment