Previziuni astrale pentru luna noiembrie

29 October of 2019

Noiembrie vine cu lucruri bune pentru cei care au muncit mult în ultima vreme. Este o lună a succesului, care aduce recompense bănești sau măcar recunoașteri de merit. Cei care au tras din greu vor avea satisfacții maxime.

Berbec 21 mar.-22 apr.
Dacă te-ai certat cu cineva, acum e momentul să te împaci cu acea persoană și s-o recâștigi de partea ta. Atenție la job, căci se tensionează relația cu șefii, posibil să fie din cauza banilor. Ar trebui să te gândești oricum la niște economii, un cont.

Taur 23 apr.-21 mai
Sunt foarte importante echilibrul tău interior și linștea, așa că ai liber la relaxare. În același timp, se cere vigilență pe plan financiar. În cuplu vor apărea niște tensiuni, neînțelegeri și conflicte ce au mocnit în ultima vreme și se cer rezolvate.

Gemeni 22 mai-21 iun.
Latura empatică ți se dezvoltă în special în preajma copiilor, le acorzi mai multă atenție ca până acum. La mijlocul perioadei se anunță o ceartă cu cineva din cercul de prieteni, din cauza neseriozității. Mai multă discreție în amor!

Rac 22 iun.-23 iul.
La începutul lunii te reunești cu familia extinsă ori te vezi cu cineva drag, din copilărie. La serviciu vei fi implicată într-o dispută împotriva voinței tale. Rămâi cât se poate de calmă, lucrurile se vor rezolva de la sine. În dragoste ai parte de confesiuni.

Leu 24 iul.- 23 aug.
Continuă în stilul activ pe care l-ai avut în ultima vreme, căci răsplata va veni mai repede decât te aștepți. O persoană influentă te va ajuta în direcția asta, însă nu mai pleca urechea la toate zvonurile pe care le auzi. Pasiune în dormitor!

Fecioară 24 aug.-23 sept.
Strădaniile din ultima vreme au dus la consolidarea poziției tale sociale. Atenție însă la relațiile clandestine, îți pot dăuna! Pe la mijlocul perioadei se anunță vizite din partea rudelor, cu efect negativ asupra atmosferei de cuplu.

Balanță 24 sept.-23 oct.
Ești foarte motivată să te dezvolți personal, îți pui țeluri înalte, dar pe care știi că le poți atinge. Dacă aștepți niște bani de undeva, ia aminte că plata poate întârzia o vreme. Atenție mare la contractele de colaborare, citește-le cu atenție.

Scorpion 24 oct.-22 nov.
În relația sentimentală există o teamă generată de nesiguranță. La serviciu ai impresia că ești supraaglomerată și că vei ceda nervos. Nici cu banii nu stai grozav, se impune prudență. Situația se remediază spre sfârșitul lunii.

Săgetător 23 nov.-21 dec.
Nu-ți mai crea obligații inutile printre prieteni! La job ai senzația că-ți e afectată stabilitatea locului de muncă, depinde doar de tine să echilibrezi balanța. Pe la mijlocul lunii îți recapeți vitalitatea și-ți amintești care sunt prioritățile.

Capricorn 22 dec.-20 ian.
Proiectele la care lucrezi de ceva vreme sunt favorizate acum și prin bunăvoin­ța unor persoane care cred în ele. În cuplu, partenerul îți reproșează o atitudine egoistă. Prietenii cred că ai ceva de ascuns, pentru că te-ai retras.

Vărsător 21 ian.-19 febr.
Viziunile tale asupra vieții se dovedesc a nu fi fost corecte în lumina evenimentelor din ultima vreme. Îți dorești mai mult de la par­tener și de la viață. Profesional o duci bine, dar nu aștepta recompense bănești sau măriri de salariu.

Pești 20 febr.-20 mar.
Se impune o strategie financiară, căci achizițiile din ultima vreme ți-au epuizat bugetul. În dragoste lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată, cineva din trecut își face apariția brusc. Atenție însă la sănătate, cu care nu stai prea grozav!

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Previziuni astrale pentru perioada 1 – 31 octombrie

Next:

Previziuni pentru 2020. Primele zece semne

You may also like

Post a new comment