Previziuni astrale pentru luna noiembrie. Primim o ultimă șansă!

30 October of 2020

Luna noiembrie este una fabuloasă. Este momentul care ar trebui considerat de fiecare dintre noi ca fiind ultima șansă. Conjuncția dintre Jupiter și Pluto, care are loc în prima decadă a lunii – conjuncție aducătoare de boală, molime și moarte și care este cea de a treia din acest an, dintre cele două planete, ar trebui să pună punct unei tensiuni care ne macină de mai bine de opt luni.

Momentul maxim al lunii va fi în data de 4, când Mercur revine la mers normal, ceea ce ne va zdruncia puțin, și 14 noiembrie când Marte revine după luna perioadă de retrogradare, la mersul direct. Totul se finalizează cu o importanta eclipsă de lună, la final, care ne va stabili traseul pentru 2021.

Sunt avantajate relațiile care au ca obiectiv beneficiile financiare. Sunt bine susținute dorințele noastre de expansiune, de schimbare și de dezvoltare. Gândirea este mai limpede și avem o foarte bună capacitate de a trece la fapte. Venus în Balanță ne învață că frumusețea se află în ochii celui care privește.

Citeste si: Ce să faci și ce să nu faci când este lună plină

Ce putem face? Să ne concentrăm pe a face bine, fără a avea așteptări de recompense, să-i ascultăm pe cei care ne dau sfaturi, să înțelegem nevoile celui din apropiere, dar și nemulțumirile lui. Să negociem și să vorbim calm și sincer!  

berbec, Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Berbec – Mereu există a doua cale, sau planul B sau soluția de compromis. Ca să poți profita de aceasta a doua variantă tot ceea ce trebuie să faci este să analizezi cu atenție datele problemei și să cauți, cu calm și fără angoase închipuite celelalte soluții. Teoria aceasta este valabilă în orice situație, indiferent dacă este vorba despre o alegere esențială sau despre un simplu drum și va funcționa pe tot parcursul lunii noiembrie.

Sfat: Dă fiecăruia după nevoile lui, nu doar după ceea ce crezi tu că trebuie să primească și fii atentă la modul în care circuli, pentru că există risc de accidente.

taur,  Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Taur – Nu există problemă care să nu poate fi rezolvată, sau măcar bine gestionată, dacă alegi să asculți și să răspunzi cu calm și cu empatie. Cei care sunt departe au nevoie disperată de implicare ta, chiar dacă este una care este doar virtuală sau în lungi conversații la telefon. Înainte de a judeca pe cineva încearcă să te pui în piela lui.

Sfat: Noiembrie este o lună tensionată, dar plină de evenimente din care va trebui să alegi singura binele de restul lucrurilor care ți se întâmplă.

Gemeni –  Corectitudinea este dovada muritorilor că se așează în acord cu astrele și că se respectă pe sine. Nu ești corect dacă faci ce trebuie numai când ești văzut, atenționat sau sancționat, ci ești corect atunci când faci ceea ce trebuie mereu, indiferent dacă ești sau nu văzut. Corectitudinea este o obligație față de sine, înainte de a fi o necesitate față de alții.

Sfat: Toate vor putea fi gestionate cu bine atâta vreme cât vei asculta mesajele pe care le primești, de la oamenii care contează, și dacă vei putea să le acorzi acestora atenția de care au nevoie.

Rac – Este o lună complicată în care trebuie să fii abilă și foarte energică pentru că sunt extrem de multe lucruri care trebuie finalizate, rezolvate și clarificate. Ar fi bine dacă am avea mai multă grijă de cei dragi.

Sfat: În noiembrie s-ar putea că partenerul să te dezamăgească. Totuși, nu lua decizii drastice pe moment. Nu este foarte prudent dacă nu vei face excese, de nici un fel.

Leu – Evenimentele care te uimesc își vor urma cursul indiferent cât de tare te vor speria. În consecință panica nu te ajută cu nimic. Nu ai posibilitatea să faci nimic pentru a le schimba, așa că reținerea și o atitudine constructivă sunt singurele alternative corecte.

Sfat: Reușești ca nimeni altcineva să te concetrezi doar pe problemele tale. Ai abilitatea de a face complet abstracție de toate din jurul tău.

Fecioară – Viața toată este o călatorie plină de peripeții. Uneori ne facem singuri destinul, alteori destinul ne poartă pe noi. Între cele două aspecte este mereu un echilibru,  astfel că trebuie să ai curajul de a-ți asuma decizii care uneori ți-ar putea schimbă cursul vieții. Cu toate acestea sunt greu de luat, dar cei care îți trasează singuri drumul în viață sunt mereu cei care au încredere în forțele proprii.

Sfat: Te vei putea încărca pozitiv și vei avea o stare bună prin energia pe care o primești de acasă, din familie. Acolo este oaza de liniște de care ai nevoie.

Balanță – Sunt posibile emoții puternice. Reacționezi diferit la evenimente similare. Un acord general ar fi, însă o catastrofă, dat fiind faptul că diversitatea de opinii este cheia evoluției. Ai provocări pe care trebuie să le depășești, iar soluția stă în răbdare și consecvența demersurilor.

Sfat: Nu căuta vinovați. Cel mai bine este să elimni pur și simplu aceste piedici cu argumente. Planifică-ți toate demersurile înainte de a lua decizii.

scorpion

Scorpion – Ești parte din tendința generală care ne îndeamnă la o transformare care duce către progres general și/sau personal. Deși este o direcție bună, poate să aducă momente copleșitoare de nemulțumire pentru ceea ce ești și pentru ceea ce ai realizat până acum, raportat la planurile și proiectele de viitor pe care ți le-ai făcut.  

Sfat: Calculează-ți cu atenție fiecare pas, dar fă ceea ce simți că trebuie făcut și asumă-ți efectle. Unele pot fi foarte bune.

sagetator

Săgetător – Tot ceea ce este în jurul tău va prinde viteză. Totul va fi accelerat și se va derula prea repede. Cumva timpul trece prea repede. Este ideal dacă poți apăsa pe frână, astfel încât să domolești goana asta nebună. Ar trebui să te limitezi doar la ceea ce-ți trebuie cu adevărat și să lași în voia vremurilor ceea ce nu poți gestiona.

Sfat: Îți merge bine din punct de vedere financiar și s-ar putea din cauza asta să fii extrem de risipitoare și să faci niște cumpărături necesare, dar nu urgente. Imaginația ta funcționează la cote maxime și ai șansa să demonstrezi tot ce poți.

capricorn, Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Capricorn – Probabil că existența ta ar fi teribil de complicată dacă ai spune mereu exact ceea ce gândești. Simplul fapt că ne filtrăm gândurile este un pas important spre liniște și pace. Dar, uneori, atunci când sunt condiții propice ar fi util să spui ce gândești, împachetat într-un discurs pozitiv. Pentru asta este nevoie de abilitate în comunicare. Este o artă pe care o stăpânești perfect.

Sfat: Nu te scandaliza pentru lucrurile pe care le auzi, lasă evenimentele să-și urmeze cursul și ingnoră ceea ce te deranjează.

varsator, Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Vărsător – Corectitudinea este mereu calea cea mai sigură spre succes – indiferent de locul unde se exprimă acesta, indiferent de context. Pe de altă parte succesul nu vine niciodată din nimic, ci este mereu rezultatul ambiției și  efortului susținut. Rezultatele tale bune sunt încurajatoare și aduc speranță, iar speranța este hrana perfectă pentru a merge cu energie mai departe.

Sfat: Ai tendința de a pierde din vedere esențialul și asta îți poate aduce dezavantaje. Ești îngrijorată de problemele finaciare pe care le ai. Realitatea este mult mai puțin gravă decât pare.  

Pești – De foarte multe ori suntem prea severi cu propria noastră persoană, ne ignorăm nevoile, nu ne acceptăm neputințele, nu ne pasă de limitele noastre. Ne obligam să facem mai mult, mai bine, deși uneori efortul este prea mult, prea mare, prea intens. Este o perioadă astrală în care ar fi bine să te apleci mai atent la nevoile tale, la ceea ce-ți trebuie, la ceea ce-ți lipsește. Uneori trebuie să fii mai blândă cu tine, mai calmă, mai îngăduitoare, mai tolerantă.

Sfat: Ai mai multă grijă de partenerul tău. Are nevoie!

Citeste si: Află care-i piatra prețioasă ce aduce noroc zodiei tale

Text: Otilia Ignat/foto: unsplash.com

Comments

comments

Previous:

Semnele de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn și ce le face cu totul speciale

Ce trebuie să știi despre Săgetători. Calități, încercări, defecte

Next:

Ce trebuie să știi despre Săgetători. Calități, încercări, defecte

You may also like

Post a new comment