Previziuni astrale pentru luna martie

03 March of 2021

Vine primăvara, iar prima lună a anotimpului este un veritabil respiro după agitația și angoasele lui februarie. 

Luna martie este specială, o dată în plus pentru că prin intrarea Soarelui în semnul zodiacal al Berbecului, în 20 martie începe un nou an astrologic. Asta înseamnă energie, înnoire, oportunități și noi strategii inspirate, pentru toate zodiile. Astral vorbind, martie este o lună specială, revenirea la viață fiind un impul palpabil în tot Universul.

Berbec – Marte, planeta care te guvernează stă în Capricon, ceea ce-ți sporește toate calitățile native ale zodiei. Toate merg de la bine în sus și poți face ceea ce visezi de mai multă vreme. Mă refer la acel proiect care poate să-ți schimbe viață în mod radical.

O să fie greu, dar vei reuși. Din 20 martie, Soarele întră în zodia ta ceea ce îți va da și mai multe energie. 

Zile perfecte: 3,5,31. Zile nefaste: 7,10, 24

Taur –  Din cauza lui Mercur, care este și planeta zodie tale, lucurile nu se mișcă în ritmul în care îți dorești, în martie, dar cu toate acestea este o perioadă ideală pentru a face ordine în planurile, proiectele și strategiile tale de viitor.

Este momentul perfect să-ți reevaluezi relațiile – și cele personale și cele de la serviciu, și să schimbi ceea ce nu-ți convine, pentru că alegerile pe care le vei face acum vor fi cele mai bune.

Zile perfecte: 8,10, 15. Zile nefaste: 24, 27

Gemeni – Dacă ești singură, află că această luna martie o să pună punct singurătății tale! Dacă ești într-o relație, aceasta va deveni una foarte serioasă cu maxime perspective de viitor. Este momentul tău astral din punct de vedere al iubirii și relațiilor de cuplu.

Dacă ești dincolo de această etapă în viața ta, ai șansa unor mari și radicale schimbări care te vor propulsa pe plan social, așa cum nu s-a mai întâmplat până acum.

Zile perfecte: 9,11,21. Zile nefaste: 17,15, 25

Rac – 2021 este anul marii iubiri pentru nativii Rac. Iar acest martie este momentul de maxim. După 27 martie se poate spune că vei intra într-o perioadă în care cea mai mare dragoste a vieții poate să apară în orice moment.

Pe plan social lucruile stau și ele bine, dar este necesar să fi concentrată la munca și obligațiile tale pentru a culege roade consistente.

Zile perfecte: 3,5,31. Zile nefaste: 7,10, 24

Leu – Martie înseamnă pentru tine muncă, muncă și iar muncă. Nu te plânge pentru că ești în elementul tău și ai nevoie de confirmări care vin de la job.

Sănătatea ți-ar putea juca ceva feste în a doua jumătate a lunii, iar familia rămâne toată luna punctul tău de echilibru și stabilitate de care ai atât de mare nevoie.

Zile perfecte: 1,9,30. Zile nefaste: 9,16, 22

Fecioară – Ești în bătaia astrelor, ca să zic așa. Sunt posibile iubiri fulgerătoare. Ești foarte creativă, plină de inspirație și muncești cu spor.

Primăvara te revitalizează și-ți dă energie și forță. Este posibil să apară situații neprevăzute care să te oblige să iei decizii de azi pe mâine, sunt posibile călătorii lungi, dar neplanificate.  

Zile perfecte: 15,27. Zile nefaste: 19,22

Balanță – Banii și sănătatea sunt preocupările tale principale în aceasta prima lună de primăvară. Ai foarte multe planuri, proiecte și strategii de viitor pe care le vrei împlinite și ca atare, ești preocupată să găsești banii necesari pentru ele.

Ai nevoie de un nou job, poate de o colaborare care să folosească mai ales geniul tău creator. Nu renunța dacă nu găsești din prima!  

Zile perfecte: 3,5,31. Zile nefaste: 7,10, 24

Scorpion – Ești foarte sensibilă și foarte complicată în martie. Ai nevoie de confirmări, pe care cauți și nu le găsești. Ești foarte reticentă atât în ceea ce privește relațiile sentimentale, cât și cele sociale. Cauți, dar nu știi foarte bine ce cauți. Lucrurile se limpezesc într-o oarecare măsură după 10 martie.

După acest moment vin și banii și confirmările pe care le aștepți de vreo trei luni.

Zile perfecte: 13,15,23. Zile nefaste: 12, 20

Săgetător – Ai multe dileme sentimentale și profesionale. Ai mai multe căi pe care poți să mergi și nu știi care este cea mai bună pentru tine. Nu ești deloc hotărâtă și ai ezitări care dau aparența de superficialitate.

Și pentru tine se limpezesc lucrurile după 10 martie, când apar situațiile pozitive și clare care îți vor fi benefice pentru mult timp de acum înainte.  

Zile perfecte: 7, 18, 22. Zile nefaste: 10, 24

Capricorn – Ai probleme cu banii, cauți noi oportunități și nici una din oferte nu este pe deplin mulțumitoare pentru tine. Ideea de bază este să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard, nici profesional, nici afectiv, nici în viața socială, deși ai disperată nevoie de o reașezare pe toate planurile.

Echilibrul pe care îl cauți vine dintr-o comunicare eficientă și corectă, fără patimă și fără rețineri inutile. O să fie bine dacă spui clar ce simți și ce vrei.

Zile perfecte: 4,5,16. Zile nefaste: 17, 20

Vărsător – Martie înseamnă pentru tine o lună a bilanțului. Fă-l cu seriozitate și calm, pentru că dacă vei știi cu exactitate unde ești și vei știi foarte clar ce ai de făcut mai departe.

Fii pragmatică, renunță la sentimentalisme inutile și decide totul doar în funcție de nevoile și aspirațiile tale. Da! E posibil să provoci suferință, dar viața ta este mai importantă. 

Zile perfecte: 3,5,31. Zile nefaste: –

Pești – Te simti, în sfârșit foarte bine în pielea ta. Ai tot ce vrei, imediat, astrele sunt alături de tine, voința ta este lege. Ești una din zodiile răsfățate ale lunii martie și cele ce vor fi angajate acum, o să dureze și îți vor aduce satisfacțiile pe care le vrei și pe care le meriți.

Deși ești avantajată nu lua decizii pripite și fii prevăzătoare.

Zile perfecte: 3,5,31. Zile nefaste: 10, 20, 30

Citeste si:

Articol exclusiv online/Text: Otilia Ignat/sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Previziuni astrale ale lunii februarie. Mergem înainte, dar cu mare greutate!

Previous:

Previziuni astrale ale lunii februarie. Mergem înainte, dar cu mare greutate!

You may also like

Post a new comment