Previziuni astrale pentru luna iunie. Adaptarea la o nouă realitate

02 June of 2020

Prima lună de vara este specială. Va aduce beneficii pentru fiecare zodie în parte. Din punct de vedere al astrelor este foarte încărcată, cu multe evenimente, așa că o să fim ca într-un carusel care ne va purta când sus, când jos. Foarte jos!

Eclipsa de Lună din 5 iunie, este provocatoare, eclipsă de Soare din 21, aduce speranțe. Peste toate va fi Mercur care retrogradează din 18 iunie și aduce ceea ce ne trebuie, dar nu voiam… Jupiter, Venus și Pluto, toate trei retrograde ne țin conectați la realitate, chiar dacă uneori o să părem în tensiune. Sau poate tocmai pentru asta.

Detalii pentru fiecare zodie în parte

Berbec – Situația financiară înflorește cât de mult se poate. Asta arată că muncă din ultima vreme nu a fost făcută degeaba și după faptă vine și răsplata. Nu ar strică să petreci mai mult timp cu familia. De asemenea, este foarte posibil să ai o surpriză foarte plăcută, la mijlocul lunii. O persoană din anturajul tău ar putea fi interesat de tine. Zile bune: 13,19,25. Zile grele: 17, 27.

Taur – Rezolvi în sfârșit o problema ce ți-a dat multe bătăi de cap luna trecută și asta îți aduce mari beneficii pentru moral și pentru starea ta de spirit, în general. Trebuie să profiți de micile plăceri ale vieții, la mijlocul lunii, chiar dacă nu sunt foarte importante. Ai dispoziția potrivită, în ultima decadă, ca să te poți bucură de viață așa cum îți dorești, nu cum cred alții că ar trebui. În privința situației financiare nu ar strică să depui mai multă atenție. Zile bune: 11,16, 27. Zile grele: 1, 7, 15.

Gemeni – Este necesar să te pui pe treaba și să rezolvi tot ceea ce este nevoie pentru că altfel nu va fi bine. În curând, este posibil ca lucrurile să iasă așa cum ți-ai plănuit inițial, dar nu mai devreme de 17 ale lunii. Probabil că ai primit anumite mesaje, dar acestea îți sunt încă neclare, în special când vine vorba despre sentimente. Fii prudentă și nu face nimic hazardat. Ai parte de momente foarte dulci, pe plan sentimental. Zile bune: 10, 26, 30. Zile grele: 15, 17, 21.

Rac – Teoria este punctul tău forte, dar practica te omoară. Știi foarte bine că lucrurile vor merge așa cum trebuie, dar cu toate acestea te agiți inutil și îți faci sânge rău pentru fleacuri. Fii mai pragmatică, macar după 10 ale lunii, și ai să vezi că totul o să fie mai ușor, pentru că ai astrele aproape de tine. Fă o listă cu tot ceea ce este restant și rezolvă-le cât mai repede cu putință, ideal până retrogradează Mercur. Zile bune: 12, 15, 23. Zile grele: 17, 22, 29

Leu – Astrele prevăd o lună constructivă pentru tine. Ai planuri mari și ești dispusă să schimbi tot ceea ce se poate schimba: casa, mașina, locul de muncă. Momentul nu durează mult, nu vei schimba nimic, dar gândurile și dorințele rămân. Este o provocare pentru luna următoare. Știi că totul începe cu un singur pas, iar dorințele tale sunt acest pas mic, care va avea urmări. Zile bune: 4,5, 22. Zile grele: 18, 21.

Fecioară – La muncă lucrurile se desfășoară după placul tău, în relația personală partenerul de viață face orice ca să te mulțumească, iar familia nu are nimic să-ți reproșeze.  Încearcă, după mijlocul lunii să aplici principiul pașilor mici, făcuți cu calm și doar dacă este cu adevărat nevoie. Zile bune: 10, 20, 22. Zile grele: 14, 21, 29.

Balanță – Toată lumea apreciează modul în care ai muncit în ultimul timp și acest lucru se vede în atitudinea celor din jur față de tine. Ar fi cazul să continui în același ritm pentru a demonstra că așa ești tu. Este o perioadă de readaptare, iar planetele tale sunt prezente să te ajute. Oricum este util să nu te grăbești, mai ales după 20 iunie. Încet și pe îndelete este mai bine. Zile bune: 16, 19 Zile grele: 6, 9, 26.

Scorpion – Trebuie să-ți faci ordine în viață. După ce vei rezolva aceste probleme, te vei simți mai relaxată și ușurată și poți continuă ziua cu bine. Trebuie să te implici într-o competiţie care are că scop obţinerea unui renume, a unui succes. Nu ai motive să te îndoieşti de valoarea ta! Zile bune: 17, 19. Zile grele: 10, 11, 24

Săgetător – Viață de cuplu se află într-un impas și este nevoie să iei o decizie importantă cât mai repede. Măcar la locul de muncă lucrurile vor decurge foarte bine. E posibil să pierzi un contract, o oportunitate sau o ocazie buna către promovare. Nu-ți face griji. Vor apare altele, mai bune, curând. Creativitatea ta poate să îți aducă nu doar recompense financiare, ci şi recunoaşterea talentului. Zile bune: 13, 18, 23. Zile grele: 11, 15, 19

Capricorn – Nu face compromisuri. Un compromis atrage după sine altul și altul și tot așa. Ai umărul iubitului alături și asta e tot ce-ți trebuie. Intuiția, onestitatea și inteligența sunt calitățile care îți permit să fii și rea, și nesuferită din când în când. Oricum ești irezistibilă și tu știi asta. Zile bune: 1, 15, 24. Zile grele: 22, 29

Vărsător – Relația de cuplu avansează pe placul tău, iar acest lucru îți oferă energia necesară pentru a petrece mai mult timp în compania partenerului. Ești împinsă de la spate de o dorință acută de afirmare. Pentru asta ai nevoie de perseverență și de o atitudine pozitivă care să te ajute să te mobilizezi. Stai bine cu sănătatea și ești extrem de inspirată. Zile bune: 15, 17. Zile grele: 1, 30

Pești – Când îți place ceva, depui multă pasiune în ceea ce ai de făcut, pentru că ești motivată să ajungi mai repede la roadele finale și faci totul cu inima deschisă, pentru că este pe placul tău. Iei câteva decizii importante deși știi că unele sunt în defavoarea ta, ești mulțumită că ai fost ascultată și înțelească pentru ca totul este parte dintr-un proiect pozitiv care va aduce avantaje tuturor. Zile bune: 11, 17. Zile rele: 7, 22, 23.

Citește și: Ce ne însuflețește și ne menține vie speranța în funcție de zodie

Articol exclusiv online, text: Otilia Ignat, sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Zodia Gemenilor

Previous:

Zodia Gemenilor și tot ceea ce trebuie să știi despre aceasta (21.04 – 20.05)

previziuni astrale pentru septembrie

Next:

Previziun astrale pentru luna septembrie. Zodiile de pământ, favorizate

You may also like

Post a new comment