Previziuni astrale pentru luna ianuarie 2021

28 December of 2020

Trebuie să întrăm în 2021 cu speranță și multă încredere. 201 va fi un an al marilor schimbări care se vor produce, pas cu pas, pe parcursul anului. Semnele se simt, însă din primele zilele ale lui 2021. Planetele majore, Jupiter și Saturn,  s-au mutat în Vărsător. Saturn este guvernatorul tradițional al Vărsătorului, iar energia este foarte puternică.

Se deschid noi perspectiv, deosebite, unice, asupra lumii. Ieșirea din impas se poate realiza doar prin gândire progresistă și prin curajul de a ieși din tipare și de a experimenta, de a încerca idei și metode pe care nu le-am mai încercat până acum.

Citeste si: Horoscop 2021. Află ce ne rezervă astrele pentru noul an

Berbec 21 mar.-22 apr.
Dacă te-ai certat cu cineva, acum e momentul să te împaci cu acea persoană și s-o recâștigi de partea ta. Atenție la job, căci se tensionează relația cu șefii, posibil să fie din cauza banilor. Ar trebui să te gândești oricum la niște economii, un cont. Fii atent la toate propunerile pe care le primești. Trebuie bine cântărite înainte.

Taur 23 apr.-21 mai
Sunt foarte importante echilibrul tău interior și linștea, așa că ai liber la relaxare. În același timp, se cere vigilență pe plan financiar. În cuplu vor apărea niște tensiuni, neînțelegeri și conflicte ce au mocnit în ultima vreme și se cer rezolvate. Apar provocări exact din locurile pe care le credeai puse în ordine. Va fi un an bun. dar complicat!

Gemeni 22 mai-21 iun.
Latura empatică ți se dezvoltă în special în preajma copiilor, le acorzi mai multă atenție ca până acum. La mijlocul perioadei se anunță o ceartă cu cineva din cercul de prieteni, din cauza neseriozității. Mai multă discreție în amor! Ai grijă cu ce începi activitatea când te întorci la muncă. Unele lucruri nu vor mai fi la fel și este nevoie de multă cumpătare. Ai intuiție.

Rac 22 iun.-23 iul.
La începutul lunii te reunești cu familia extinsă ori te vezi cu cineva drag, din copilărie. La serviciu vei fi implicată într-o dispută împotriva voinței tale. Rămâi cât se poate de calmă, lucrurile se vor rezolva de la sine. În dragoste ai parte de confesiuni. Fii foarte atentă la sănătate. Este delicată pe tot parcursul anului 2021.

Leu 24 iul.- 23 aug.
Continuă în stilul activ pe care l-ai avut în ultima vreme, căci răsplata va veni mai repede decât te aștepți. O persoană influentă te va ajuta în direcția asta, însă nu mai pleca urechea la toate zvonurile pe care le auzi. Pasiune în dormitor! Vei relua unele dintre proiectele pe care le-ai întrerupt în 2020 și asta este o mare bucurie pentru tine.

Fecioară 24 aug.-23 sept.
Strădaniile din ultima vreme au dus la consolidarea poziției tale sociale. Atenție însă la relațiile clandestine, îți pot dăuna! Pe la mijlocul perioadei se anunță vizite din partea rudelor, cu efect negativ asupra atmosferei de cuplu. Unele lucruri se vor schimba radical și vei fi asaltată de evenimente surprinzătoare.

Balanță 24 sept.-23 oct.
Ești foarte motivată să te dezvolți personal, îți pui țeluri înalte, dar pe care știi că le poți atinge. Dacă aștepți niște bani de undeva, ia aminte că plata poate întârzia o vreme. Atenție mare la contractele de colaborare, citește-le cu atenție. Sunt perspectiv pentru câștiguri importante, dar toate, numai și numai din muncă.

Scorpion 24 oct.-22 nov.
În relația sentimentală există o teamă generată de nesiguranță. La serviciu ai impresia că ești supraaglomerată și că vei ceda nervos. Nici cu banii nu stai grozav, se impune prudență. Situația se remediază spre sfârșitul lunii. Anumite subiecte care au fost amânate multă vreme sau care au generat nemulțumiri ori dispute, trebuie acum abordate cu mai multă maturitate, cu răbdare, dintr-o perspectivă nouă.

Săgetător 23 nov.-21 dec.
Nu-ți mai crea obligații inutile printre prieteni! La job ai senzația că-ți e afectată stabilitatea locului de muncă, depinde doar de tine să echilibrezi balanța. Pe la mijlocul lunii îți recapeți vitalitatea și-ți amintești care sunt prioritățile. Păstrează variante pentru situațiile limită, în care ai putea să fii pusă.

Capricorn 22 dec.-20 ian.
Proiectele la care lucrezi de ceva vreme sunt favorizate acum și prin bunăvoin­ța unor persoane care cred în ele. În cuplu, partenerul îți reproșează o atitudine egoistă. Prietenii cred că ai ceva de ascuns, pentru că te-ai retras. Subiectele de interes ale anului 2021 sunt gestionarea resurselor personale și creșterea câștigurile materiale și vei acorda atenție acestor detalii din primele zile.

Vărsător 21 ian.-19 febr.
Viziunile tale asupra vieții se dovedesc a nu fi fost corecte în lumina evenimentelor din ultima vreme. Îți dorești mai mult de la par­tener și de la viață. Profesional o duci bine, dar nu aștepta recompense bănești sau măriri de salariu. Bucuria ta cea mai mare este că poți face ceea ce îți place și știi foarte bine.

Pești 20 febr.-20 mar.
Se impune o strategie financiară, căci achizițiile din ultima vreme ți-au epuizat bugetul. În dragoste lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată, cineva din trecut își face apariția brusc. Atenție însă la sănătate, cu care nu stai prea grozav! Ai parte de momente prețioase de reconciliere cu cei dragi sau cu propriile alegeri din trecut.

Text: Otilia ignat/ sursa foto: pexels.com

 

 

Comments

comments

dragostea in 2021

Previous:

Dragostea în 2021, pentru fiecare zodie

Next:

Ce zodii o vor duce bine cu banii și ce zodii vor avea probleme în 2021

You may also like

Post a new comment