Previziuni astrale pentru luna aprilie

24 March of 2020

În luna aprilie 2020 astrele ne anunță o sporite a autorității, prin conjuncția planetelor Jupiter și Pluto, în casa Capricornului. O să avem de respectat reguli noi, legi noi, iar autoritatea – în toate formele ei de amnifestare, pentru fiecare individ în parte, va fi cea de care o să fim nevoiți să ascultăm.

Pe de altă parte cele două planete o să ne aducă valorile adevărului, dar și lumină și încredere că dificultățile vor fi depășite. Anul acesta aprilie va aduce schimbări radicale cele mai multe dintre ele pozitive, necesare și așteptate. Este o lună a clarificărilor, a evenimentelor majore care ne vor marca pentru mult timp de acum înainte pe fiecare dintre noi.

Pe de altă parte putem asista la tulburări sociale, la manifestări de revoltă și nesupunere. Cuvântul major al lunii aprile o să fie schimbare, cu sensul de adaptare, reformă, restructurare, a vieții de zi cu zi, a legilor, a societății, a lumii…

Berbec – Viața sentimentală va fi prioritară în aprilie. Comunicarea este avantajată pentru acești nativi. Previziunile astrale ale lunii anunță probleme legate de sursele de venit, complicații la locul de muncă, dar toate puse pe seama unor situații mai presus de voința sau meritele Berbecilor.

Ai tonus fizic și psihic bun, ai energie, dar deseori este risipită în van, fără să aduce beneficii imediate. O soluție ar fi reorientarea către activități simple, manuale care să te motiveze și să-ți aducă satisfacții.

Taur – Sunt favorizate proiectele vechi care au stat în așteptare din lipsă de timp. Planificarea corectă, adaptarea la evenimentele de moment sunt sfaturile astrale esențiale pentru Tauri. Sunt posibile întâlniri neașteptate. Ai putea încerca să stabilești noi conexiuni, pentru că de aici vin și oportunitățile. Stai bine cu sănătatea, dar nu face nimic excesiv.

Conjuncția astrală favorizează viața de familie și este momentul optim pentru a-ți putea găsi dragostea cea mare sau pentru a oferi o nouă șansă relațiilor în care ești deja prins.

Gemeni – Aprilie o să fie o lună tensionată pentru Gemeni. Au așteptări prea mari, iar realizările sunt mult sub așteptările lor și sub efortul pe care l-au depus deja. Este o lună bună pentru introspecție, pentru reevaluare, în care nu trebuie să aștepte nimic special. Fizic stai bine, dar trebuie să ai grija de partea psihică și cea sufletească.

Fiți atenți la ce se petrece în jurul vostru și găsiți acel ceva bun care să vă ajute să mergeți mai departe.

Rac – Nu este totul perfect și ești într-o perioadă de recuperare fizică și psihică. Ai nevoie de susținerea familiei și a celor dragi. Nu-ți face planuri economice pe termen lung și anulează călătoriile planificate pentru această lună. Nu sunt recomandate pentru că există un risc mare de accidente.

Sunt foarte posibile, din păcate, complicații financiare. Cere sfatul uneo presoane apropiate și mai pricepute decât tine care te vor ajuta. Nu spera însă soluții miraculoase. Nu există.

Leu – Nu este exclus să ai probleme de sănătate. Probabil că nu este nimic serios, și o să treaca relativ repede. Ai o anume sensibilitate fizică pe tot parcursul lunii. Fii foarte atent! Dragostea este hrană pentru suflet și te ajută mult mai mult decât crezi.

În ceea ce privește activitatea socială, lucrurile nu sunt foarte bune. Nu merge nimic, nici comunicarea, nici strategiile de afaceri. Nu dispera, pentru că este o stare generală, care s eva debloca.

Fecioară – Este posibil ca unele din relațiile sentimentale vechi să s ereactiveze și să-ți schimbe radical viața. pentru Fecioarele mature cu obligații și familie, există acest risc, pentru că unele amintiri revin brutal în actualitate și te afectează. Ai regrete și angoase pentru că nu mai poți schimba nimic.

Profesional ești avantajată. Ai abilitatea de a învăța mereu lucruri noi, de a comunica excelent, de a face ceea ce promiți că faci și de a găsi resurse acolo unde alții nu se mai descurcă.

Balanță – Ești indecis și suspicios. Poți trece prin momente neplăcute pe care le provoci singur și pe care le faci din orgoliu și din dorința de a-ți impune punctul de vedere într-un mod incorect. Partea bună este că îți vei da seama de greșeli si le vei repara.

Stai foarte bine cu sănătatea, ai enegie și idei care pot aduce, spre finalul lunii echilibru în casă.În ceea ce privește profesia, ai multe idei și disponibilitatea de a face ceea ce trebuie nu doar ceea ce-ți place. 

Scorpion – O parte din angajamentele tale sunt greu de onorat, dar faci eforturi peste puterea ta și cumva reușești să faci tot ceea ce-ți propui. Ai o relație foarte caldă cu cei din familie și gășești înțelegere pentru toți.

Ai putea face mai mult, vrei să faci mai mult, pe plan profesional, dar pur și simplu ești blocat și nu ai alternative. O să apară, și te vei echilibra foarte bine financiar, dar acum, în aprilie mai ai de așteptat.

Săgetător – Trebuie să găsești tonul potrivit și să găsești soluții la unele probleme domestice cu partenerul de viață. Creativitatea și ambiția este punctul tău forte luna aceasta. O să descoperi că foarte mulți au nevoie de sfaturile și d eideile tale, iar unele dintre ele sunt mai mult decât impresionante.

Asta îți va aduce laude și recunoștiința celor din jur. Stai bine cu sănătatea, dar trebuie să rămâi atent la unele probleme care pot să apară din senin.

Capricorn – Aprilie este luna în care pentru nativii din Capricorn va începe o nouă perioadă. Vor fi schimbări pe plan amoros, dar și profesional, ambele în senul bun, deși schimbările sau evoluția vor fi destul de brutale. Primești ajutor, de fiecare dacă când ai nevoie și ești dorit pentru implementarea unor strategii noi, de viitor, la serviciu.

Ar fi bine să faci mișcare. starea ta fizică și psihică se va ameliora radical. În plus fii sociabil și implică-te mai mult, pentru că societatea, lumea mică sau mare în care te învârți are nevoie de tine.

Vărsător – O să treci prin schimbări în carieră. Se vor modifica niste reguli, niste proiecte și vei primi un rol esențial pentru mult timp de acum înainte. Asta presupune însă o serie de riscuri și sacrificii pe care va trebui să ți le asumi și să le duci. Ai foarte mulți prieteni și de la fiecare ai ceva bun de învățat.

Stai foarte bine fizic și ești capabil să-i încurajezi cu calm și argumentesolide pe toți cei din jurul tău care au nevoie de asta.

Pești – O serie importantă de modificări, fie că sunt în casa ta, la serviciu sau pe plan sentimental îți vor da viața peste cap. Toate aceste schimbări par dramatice, dar la final vei constata că sunt utile pentru evoluția ta viitoare și că te vor așeza într-o lumină bună social și profesional.

Singurul aspect schimbător și neclar va fi viața ta personală și relațiile de dragoste. Se vor așeza lucrurile și aici, dar mai târziu.

Citeste si:

Zodia Berbecului și tot ce trebuie să știi despre aceasta

Cadoul potrivit pentru fiecare zodie. Sfaturi si pentru Craciun si pentru Paste si pentru aniversari!

Zodii fidele. Zodii geloase

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Previous:

Zodia Berbecului și tot ce trebuie să știi despre aceasta

Next:

Ce zodii sunt avantajate de astre în aprile. Cui îi merge prost

You may also like

Post a new comment