Previziuni astrale pentru decembrie 2020. Finalul anului ciudat, este… ciudat!

30 November of 2020

Cu siguranță, luna decembrie va fi una pe care o să o ținem minte. Decembrie este, mereu, una dintre cele mai puternice și mai intense luni ale anului din punct de vedere astrologic datorită trecerii. Trecem într-o nouă eră și începem un nou ciclu de 200 de ani.

Energia astrală este orientată către căutarea sufletului și a conexiunilor spirituale. Este un moment minunat pentru reflecție, introspecție și căutare a adevărului.

Săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie

Există un flux și reflux de energie după eclipsa d elună care închide luna noiembrie. Mercur trece în Săgetător și aduce idei noi, dorință de aventură, dar și indecizie pe care le vom simți până pe 20 decembrie. Este o săptămână în care trebuie să luam lucrurile încet, cu calm și analiză atentă înainte. Ia măsuri pentru a evitaorice complicații juridice, pentru că se vor finaliza prost pentru tine.

Vineri, 4 decembrie este o zi ideală pentru ca partenerii să reconecteze și nu trebuie ratată. În această primă săptămână sunt șanse de cani pentru Scorpioni, Capricorni și Tauri. Restul mai au de așteptat câteva zile. Sănătatea este în valuri, iar zodiile cele mai vulnerabile sunt Racii și Peștii.

Săptămâna: 7-13 decembrie

Trebuie parcursă cu precauție. Există un risc crescut de a face greșeli, unele cu efecte teribil de neplăcute. Erorile și greșelile nevinovate pot deveni dăunătoare. Este bine să verifici de două ori și să iei decizii foarte bine cântărite înainte. Vin vești bune spre sfârșitul săptămânii.

Fiți încrezători, deciși, ambițioși și, mai ales, prudenți. Cuvântul înțeleptului: fiți deschiși să creați mici modificări pentru a obține claritate. Relațiile amoroase pot fi tulburi, haotice, iar starea de spirit va fi afectată. Soluția este să o luăm ușor și să evităm deciziile critice. Este util dacă ne reparăm relațiile stricate, pe parcursul anului.

Vin bani pentru Pești, Lei și Gemeni. pentru restul nativilor sunt bani, dar nu pe măsura așteptărilor ceea ce pentru unii dintre ei poate să fie frustrant.

Sănătata este bună, dar comportamentul negativ poate strica echilibrul. Bea apă, odihnește-te din belșug și nu te stresa.

Săptămâna: 14 – 20 decembrie

Cerul este relativ aglomerat și tensionat în această săptămână! Ne pregătim pentru unul dintre cele mai incredibile evenimente astrologice. Totul se poate schimba radical peste noapte. Nu este un moment ideal pentru a acționa sub imperiul impulsurilor de moment.

Venus intră în Săgetător pe 15 decembrie și rămâne aici pentru tot restul anului. Saturn se află în Capricorn, adică la el acasă de aproximativ trei ani și va pleca de aici în Vărsător, semnul libertății din 17 decembrie. Aceasta va aduce schimbări importante, amestecate pentru două zodii majore: capricorn și Vărsător. Saturn ne obligă să ne asumăm responsabilități majore. Un efect global va fi acela că o să punem pe primul plan umanitatea și conștiința colectivă.

Jupiter îl întâlnește pe Saturn în Vărsător pe 19 decembrie spre mult așteptata Mare Mutație care are loc pe 21 Decembrie, fapt care ne pune în fața unui nou ciclu astral de 200 de ani.

Mercur intră în Capricorn pe 20 decembrie și rămâne acolo pentru restul anului. Acest fapt va aduce pragmatism și realism tuturor formelor de comunicare. O să vorbim puțin, dar o să înțelegem mult.

Dragostea primește, la modul general vibrații pozitive. Este posibilă reconcilierea și crește posibilitatea de a ne îndrăgosti nebunește.

Bani vin doar din muncă susținută, corectp și intensă. Munca aduce rezultate. Concentrați-vă pe strategii și ambiții pe termen lung, pentru că au șanse de finalizare pozitivă.

Săptămâna: 21 – 27 decembrie

O săptămână dificilă. Există risc de explozii ăn toate formele posibile. Soarele intră luni în Capricorn, iar marea conjuncție dintre Jupiter și Saturn care are loc la fiecare 20 de ani se produce. Este o reuniune a Maeștrilor. Din punct de vedere istoric, este perioada în care se prăbușesc și se nasc imperii. Se schimbă viziunile politice, sistemele sociale, se mută granițe.

Solstițiul de iarnă – 21 decembrie, zi magică

Este momentul de sfârșit și început, este ANUL NOU astral, este victoria luminii, este momentul marilor dorințe. Universul ascultă și împlinește dorințele care fac bine. Este perioada de bilanț personal, de autocritică, de cumpătare și planificare. Nu-ți dori mai mult decât poți duce. Primește ceea ce-ți este dat și luptă pentru o realitate mai bună, a ta și acelor drgi ție.

Perioada 28-31 – final de an

Este finalul unei ere. Este perioada în care se finalizează o etapă, în general bună pentru a începe o alta pentru care fiecare în parte a fost deja pregătit.

Citeste si:

Text: Otilia Ignat/foto: unsplash.com

Comments

comments

2021

Previous:

2021 – Previziuni astrale. Primele semne. Noua eră

Next:

Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

You may also like

Post a new comment