Previziuni astrale pentru anul 2020. Un an magic pentru cateva zodii!

04 December of 2019

Anul 2020 este un moment de inceput pentru toate zodiile. Incepe un nou deceniu, incepe un nou ciclu de 12 ani in calendarul chinezesc, este un an bisect si litera de lege a anului 2020 este echilibrul si progresul, in mai mica sau mai mare masura pentru toate zodiile. Practic fiecare nativ va avea ceva de castigat in cursul acestui an, va avea beneficii pe toate planurile care conteaza: financiar, afectiv, al vietii de familie.

In calendarul chinezesc anul 2020 este anul Sobolanului de Metal, animal inteligent, ambitios si pragmatic. Aceste trasturi vor caracteriza anul 2020 si se vor transfera nativilor, indiferent de zodie.

Nu trebuie sa plecam de la ideea ca 2020 va aduce lapte si miere pentru toti. Beneficii vor avea cei care vor fi capabili sa-si valorifice oportunitatile, cei care vor intelege ca ceea ce fac trebuie facut bine si corect, ca beneficiile nu vin niciodata fara efort si ca sunt mereu pe masura efortului depus.

Berbec – vei muncii mult, ve avea provocari, dar rezultatele vor fi pe masura efortului de pus. In 2020 vei culege roadele muncii depuse pana acum si vei gasi noi oportunitati care te vor ajuta sa evoluezi. Multi se vor baza pe tine si vei avea noi abordari in profesie. Viata de familie, chiar daca nu este spectaculoasa, va fi locul unde vei gasi caldura si echilirul de care ai nevoie.

Taur – in acest an unele din visurile tale vor deveni realitate. Vei fi realist si onest atat fata de tine cat si fata de cei care conteaza pentru tine, iar obiectivele tale sunt toate cinstite si realizabile astfel ca satisfactiile vor veni una dupa alta. Profesional stai bine, in viata de familie sunt posibile framantari. Esti chibzuit si cumpatat astfel ca vei putea face planuri financiare bune, chiar daca banii nu vor fi mai multi decat in 2019.

Gemei – anul 2020 o sa para o interminabila petrecere pentru tine. Realizarile curg, desi nu acolo unde vrei. Iti doresti evolutii in cariera, dar progresul adevarat o sa fie in viata de familie si in relatiile interumane de unde vor veni si cele mai mari avantaje. Anul 2020 o sa fie ciudat pentru tine, pentru ca desi vor fi multe realizari, acestea aproape ca te vor lua prin surprindere.

Rac – nici nu-ti imaginezi ce surprize fantastice ti-a pregatit anul 2020! O sa descoperi in tine sentimente pe care nu le banuiai, o sa intelegi lucruri la care nu te-ai gandit si vei avea curajul sa-ti asumi responsabilitati noi, cu placere si bucurie, desi nu te gandeai ca ai putea face asa ceva. O sa fie un an cu surprize, cele mai multe (dar nu toate!) placute. E posibil sa pleci la un drum lung, poate cateva luni, drum care iti va schimba complet perceptia despre viata, in general, si viata ta in special.

Leu – are un an dificil, fiind una din putinele zodii care vor avea de tras in cursul anului 2020. Nu o sa iasa nimic din prima, nu vei avea stralucirea cu care esti obisnuit. Pe de alta parte cele care se vor intampla in 2020 vor aduce schimbari radicale in viata ta si a celor acre depind de tine. Poate vei schimba casa, poate serviciul, dar in mod radical. Vei aborda o noua meserue. Nu-i exclus sa pleci din tara, iar daca esti plecat ceva special sa te faca sa te intorci. Tine minte ca tot ce seva intampla va fi spre binele tau!

Fecioara – 2020 o sa fie fix pe dos decat a fost anul 2019 si o sa-ti placa. Fecioarele au fost una din zodiile extremelor anul 2019, iar 2020 vine cu compensatie. pentru cei care au stat in fata, care au tras si care s-au straduit sa faca lucrurile sa mearga, 2020 o sa fie calm, linistit si tihnit. Pentru cei care au gustat linistea in 2019, anul 2020 o sa fie navalnic si plin de explozii! Unele fericite si surprinzatoarele, alte mai putin colorate!

Afla care sunt previziunile pentru ultimele sase zodii, in 2020 AICI.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

 

Comments

comments

Previous:

Horoscopul lunii decembrie. Previziuni si sfaturi astrale

Next:

Detaliile anului 2020 pentru fiecare zodie in parte

You may also like

Post a new comment