Previziuni astrale ale lunii februarie. Mergem înainte, dar cu mare greutate!

01 February of 2021

Pe măsură ce continuăm călătoria din 2021, intrăm în februarie cu emoții și cu speranțe, dar, din păcate, ne vor fi parțial înșelate. Ne dorim bine, dar cu toate acestea, ne vom confrunta cu noi provocări, unele dificil de gestionat. Luna în Vărsător aduce multă putere, încurajând o perspectivă mai bună asupra viitorului, mai mult curaj și mai multă determinare. Puterea lui Saturn ne va forța să fim practici, dar să rămânem sceptici.

În februarie s-ar putea să facem pași înainte, în planul evoluției personale. Dar în ciuda optimismului, februarie începe cu Mercur retrograd în Vărsător, iar efectele lui ne vor lovi în plin. Acest moment de retrogradare ne va forța să analizăm problemele sociale ale realității în care trăim și ne va obliga să ne implicăm.

Luna nouă în Vărsător, din 11 februarie este momentul magic al perioadei, și trebuie privit ca fiind o oportunitate majoră care vine în viața fiecăruia dintre noi. Cum o vom valorifica, depinde de fiecare în parte.

Trecerea în zodia Peștilor, în 19 februare este ultimul capitol al Vechii Ere, iar renașterea la care vismam se va face, cu adevărat simțită din martie, după echinocțiu de primăvară. Până atunci trebuie să ne concentrăm pe aspectele spirituale și emoționale ale vieții noastre, pe măsură ce reflectăm asupra locului pe care îl avem în lume și a misiunii pe care o avem de îndeplinit.

Februarie se încheie cu o lună plină în Fecioară pe data de 27. Acest eveniment ridică ritmul vieții noastre și ar fi necesar să devenim foarte preocupați de ajustarea ritmului monoton al vieții, astfel încât acesta să capete noi valențe.

Ritmul general lent, fară vibrații puternice, fac din feburarie dacp nu o lună bună, măcar una suportabilă.

Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

Sfaturi astrologice pentru fiecare zodie

Berbec – Stai foarte bine în ceea ce privește banii și perspectivele proprii din acest punct de vedere. mare atenție în ultima decadă. calmul este esețial.

Taur – Începe o nouă perioadă, care poate să fie dureroasă pe moment, dar care în timp se va dovedi benefică și inspirată. Mergi curajos mai departe, chiar dacă te strâng pantofii! Atenție în zilele următoare la bani!

Gemeni –  Se vor limpezi unele probleme, dar pot apare altele. Nu te plictisești. mai multă atenție la lucrurile mărunte.

Rac – Vei lua decizii radicale, care te vor marca de acum înainte pentru toată viața, așa că este necesar să cântărești cu multă atenție ce vei face. Împarte lucrurile în funție de sentimente, dar nu omite logica și bunul simț!

Leu – Nu mai poți sta în două luntrii deodată pentru că fiecare va pleca în direcții opuse și riști să cazi din amândouă. Alege cu mintea, nu cu inima! Fii calculată ma mijlocul perioadei.

Fecioară – Este util să spui ce simți, să faci mărturisiri complete, inclusiv ale lucrurilor mai puțin bune pe care le-ai făcut conștient. Asta te va face să te simți foarte bine. Nu lua decizii pripite!

Balanță – Este cazul să te temperezi și să nu-ți consumi tot combustibilul primit de la astre, într-o singură zi. Fii cumpătată și analitpcă, nu te grăbi, și ai grijă la posibile mici accidente.

Scorpion – Experimentezi o stare nouă. A spune ceea ce simți nu este un semn de slăbiciune, din contră! Fii însă atentă ce mărturisiri faci și mai ales cui.

Săgetător –  Dacă vei fi calculată și răbdătoare vei descoperi că eforturile tale nu sunt și nu au fost niciodată în zadar.  Vine vremea când se vor întoarce la tine înzecit. Atenție în 20-25 februarie.

Capricorn – Reacțiile emoționale ne pot întuneca logica și judecată corectă. O cale bună este aceea de a accepta că trebuie să faci lucrurile dintr-o nouă perspectivă.Spune ce simți, dar filtează-ți emoțiile.

Vărsător – Fiecare este responsabil pentru modul în care își construiește relațiile cu cei din jur. Exact asta trebuie să înțelegi atunci când întâmpini probleme. Fii mai prietenoasă și mai calmă.

Pești – Este perioada ideală pentru a face planuri de viitor complexe, dar pragmatice. Fii atentă însă ce alegi. Să renunți este uneori o mare dovadă de dragoste. Nu uita asta!

Mercur retrograd. Zodii avantajate, zodii dezavantajate

Text: Otilia Ignat/ sursa foto. pixabay.com

 

Comments

comments

Previous:

Mercur retrograd. Mic ghid cu beneficii și drame posibile

Next:

Previziuni astrale pentru luna martie

You may also like

Post a new comment