Povesti de viata. Cand femeia inseala

25 May of 2016

Farmecul, umorul, corpul lui – există bărbați care pot să vă sucească mințile.

De fapt, nu s-a întâmplat nimic. Au stat de vorbă, au râs mult, Mihai a flirtat cu ea. Era un bărbat care degaja farmecul lipsit de griji al tinereții, având, în același timp, siguranța de sine și personalitatea unui om matur. Și cât de bine arăta! Asta i-a sărit Monei în ochi când l-a văzut.

Își ajuta sora mai mică, pe Narcisa, să se mute. S-au apucat de treabă de di-mi-neață: împachetat, aranjat, etichetat… Spre prânz au venit câțiva colegi de birou ai Narcisei cu un microbuz. Când au intrat în casă, Mona încerca să schimbe furtunul de la duș. „Bună, eu sunt Mihai.“ Când și-a întors privirea, Mona s-a simțit stânjenită în hainele ponosite, „echi-pamentul ei de lucru“. Bărbatul de lângă ea era tânăr, bine îmbrăcat, iar vocea lui trăda plăcerea de a flirta. „Vrei să te ajut… să intrăm în cadă?“. „Frumoasă ofertă! Dar cred că astăzi vei rezolva alte probleme.“ Din vocea nevinovată a Monei nu reieșea că ar fi înțeles gluma. Stilul glumeț a continuat și în restul zilei. Mona a fost repartizată la aranjatul pachetelor în mașină. Când pachetele erau mai grele, Mihai se nimerea prin preajmă. O ajuta și folosea fiecare prilej pentru a flirta.

Toată ziua au schimbat amabilități. Mihai îi făcea complimente, dar lăsa impresia că ar face simple constatări. Seara, stăteau obosiți în noua casă a Narcisei. Mihai i-a oferit Mo-nei o bere. „Nu îndrăznesc să întreb dacă ai vrea să ieșim în oraș.“ În loc de răspuns, ea s-a pierdut pentru câteva clipe în ochii lui.

Din acel moment, fantezia a fost mai picantă decât realitatea. S-au despărțit și fiecare și-a văzut de drumul lui. Mona și-a sunat soțul plecat într-o delegație. Era cu alți colegi în barul hotelului. Atmos-fera era destinsă.

Noaptea s-a visat mergând cu Mihai la un restaurant, plimbându-se prin parc… Pe malul lacului, Mihai îi spunea cât de mult o plăcea, cât de fericit ar fi alături de ea. Pasiunea s-a dezlănțuit ca o furtună de primăvară, violentă, plină de energie, binefăcătoare.

S-a bucurat când s-au terminat zilele de delegație. S-a dus la gară să își întâmpine soțul. Aventura imaginară o făcea să se simtă vinovată față de liniștea căsniciei ei. Era clar: aveau nevoie de mai multă lumină, culoare și căldură.

Seara și-a urmat soțul în baie. În timp ce el se pregătea să se spele pe dinți, Mona s-a apropiat de el, i-a privit chipul în oglindă și a început să își descheie bluza. A fost imboldul necesar. Mâinile lui i-au cuprins mijlocul. Chipul din oglindă i-a surâs….

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Mi-ar placea să infiez…

Next:

Cum îți educi copilul să facă sport. 5 sfaturi recomandate de specialiști

You may also like

Post a new comment