Mărarul, te scapă de anxietate şi creşte fermitatea sânilor

30 May of 2016

Mărarul, PLANTA-MINUNE care te scapă de ANXIETATE şi creşte FERMITATEA SÂNILOR – Mărarul este una dintre cele mai banale şi ieftine ierburi aromatice, o prezenţă comună în multe mâncăruri specifice Europei Centrale şi de Est. Pe numele său oficial Anethum Gravolens, mărarul este o plantă anuală, cu viaţă scurtă, nativă sudului Rusiei, fiind înrudit cu pătrunjelul, feniculul şi chimenul. Banalul mărar nu este doar un ingredient ce oferă aromă şi gust unice, dar şi un aliment deosebit de sănătos. Dintre beneficiile lui enumerăm:

– Mai mulţi nutriţionişti susţin că mărarul ajută la remodelarea şi creşterea fermităţii sânilor. Pentru a obţine efectul dorit, trebuie ţinută o cură de 20 de zile cu pulbere sau tinctură din seminţe de mărar. Mai mult, mărarul este bogat în potasiu, sodiu şi sulf, fiind şi un foarte bun diuretic.
– Mărarul ameliorează totodată şi anxietatea, insomnia şi tulburările digestive. De asemenea, este foarte bogat în vitamine, minerale şi antioxidanţi şi are un puternic efect anticancerigen.
– Seminţele de mărar ne scapă de balonare şi de crampele abdominale. Fitohormonii din aceste seminţe catifelează pielea, cresc sânii şi încetinesc creşterea părului de pe corp. Seminţele de mărar sunt contraindicate dacă aveţi fibrom uterin sau suferiţi de sindrom premenstrual.
– Dacă suferiţi de balonare, enterocolită sau indigestie, vă puteţi trata cu ceai de mărar. La o cană de apă fiartă se adaugă o linguriţă de plantă şi se lasă acoperit vasul 20 de minute. Pentru a scăpa de aceste probleme de sănătate, beţi de trei ori pe zi acest ceai, până la vindecare.

Afla mai multe beneicii ale mararului, AICI

Citeste si:

Feng shui si plantele
Plante care trateaza durerea
Plante care vin de hac indigestiei

Comments

comments

Previous:

Feng shui si plantele

Next:

5 plante minune pentru situatii delicate

You may also like

Post a new comment