Ierburi cu gust

06 January of 2010

Cimbrul, pătrunjelul și arpagicul sunt și dătătoare de sănătate – și decorative

Faceți loc

…pentru condimentele cu vitamine: un raft și un stativ vă transformă bucătăria într-o grădină condimentată. Arpagicul, pătrunjelul și lămâița se potrivesc de minune!

Foto: Hubert Burda Medien

Grădini boeme

…la ferestre. Oferta ghivecelor decorative este vastă. O să vă bucurați de un verde plin, de frunze proaspete, dar și de parfumul specific al plantelor.

Foto: Hubert Burda Medien

Acrobații…

Un „candelabru“ simpatic, o improvizație frumoasă: seduce cu parfumul mediteraneean și este un suport frumos.

Foto: Hubert Burda Medien

…florale-n…

…condimente verzi. Găletușele din tablă sunt la modă. Atârnate de mâner, plantele vor fi și …„la înălțime“.

Foto: Hubert Burda Medien

…haine verzi

…pentru felinare: arpagicul este mai mult decât un condiment. O dovedește acest aranjament simpatic care, în mod sigur, vă impresionează oaspeții.

Foto: Hubert Burda Medien

Extrasfat

Condimentați cu frunze de creson fragede, proaspete și pline de vitamine!

Condimentați salata, cremele, sosurile și sandviciurile cu picantul creson. Puneți într-un vas un substrat umed și presărați semințe de creson. Cultivate într-un loc luminat, cald și umed puteți să recoltați după cinci zile primele condimente proaspete.

Foto: Hubert Burda Medien

Pungi picante

Cadouri deosebite: ghivece cu salvie, creson sau cimbru în pungi cochete, cu panglici asortate.

 



Comments

comments

Previous:

Frumusețe de garoafă

Next:

Atelier de creaţie florală la ANTIPA

You may also like

Post a new comment