Picioare sexy cu aceste sfaturi simple

16 June of 2016

Afla cum poti avea picioare sexy cu aceste sfaturi simple si usor de aplicat!

Cele mai bune metode de 
a scăpa de părul nedorit
Lasă-i pe toți să-ți admire pielea catifelată! Am testat pentru tine cele mai populare metode de epilare și îți spunem care sunt avantajele, dar și dezavantajele lor!

IPL: atacul laserului!
Avantaje: Epilarea cu laser pro-mite o îndepărtare a părului pe ter-men lung. Această metodă nu este recomandată în timpul verii. Înainte de procedură, trebuie să razi părul și să repeți prima ședință după două săptămâni. Există cinci trepte de intensitate a laserului, care se stabilesc în funcție de tipul tău de piele.
Dezavantaje: Părul nu dispare în totalitate, dar, imediat după primele trei ședințe, părul crește din ce în ce mai rar. Prețul este și el destul de mare, în comparație cu celelalte metode de epilare. Și, în ultimul rând, ea este recomandată în special doamnelor care au un fir de păr închis la culoare.
Sfatul nostru: Dacă alegi laserul, este bine să mergi la cabinet toamna sau iarna, pentru a obține rezultatele în zilele de vară.

Crema: miros puternic
Avantaje: Întinde crema pe piele, las-o să acționeze câteva minute și îndepărteaz-o cu ajutorul unei spatule. Este atât de simplu!
Dezavantaje: Această metodă nu are efecte îndelungate și nu acțio-nează asupra firelor mici. Mirosul foarte puternic și înțepător este destul de greu de suportat de către persoanele sensibile. Deschide întotdeauna geamul când te epilezi!
Sfatul nostru: Dacă ai pielea sensibilă, înainte de a trece la treabă testează crema pe încheietura mâinii, pentru a vedea dacă ești alergică sau nu!

Ceara: efecte de durată
Avantaje: Poți alege între benzile care se încălzesc între palme și ceara care se încălzește la un aparat special, întâlnit în cabinetele cosmetice, sau pe aragaz. Ea trebuie întinsă într-un strat subțire pe piele și apoi trasă cu putere. 
Picioarele tale vor fi catifelate cel puțin două săptămâni.
Dezavantaje: Dacă ai pielea sensibilă, pot apărea puncte roșii, care însă dispar după câteva ore.
Sfatul nostru: Cea—ra trebuie smulsă în sensul invers al creșterii firului de păr, pentru a ieși odată cu rădăcina.

Lama de ras: rapid
Avantaje: Aceasta este cea mai rapidă și ieftină metodă de îndepărtare a părului. Umezește pielea și aplică o cremă de ras sau un gel pentru a înmuia firele.
Dezavantaje: Părul crește foarte repede, pentru că nu este îndepărtată rădăcina. În plus, dacă folosești de multe ori lama de ras, firul devine mai gros și mai aspru. Dacă ai părul negru, pe piele se vor ob—serva în continuare mici puncte de a—ceeași culoare.
Sfatul nostru: Înmoaie aparatul de ras în apă și glisează-l ușor pe piele, pentru a nu te tăia. Alege această metodă numai atunci când ești foarte grăbită!

Epilatorul: pentru curajoase!
Avantaje: Chiar după primele ședințe, picioarele sunt perfecte, iar iritațiile nu apar atât de des. Este bine ca înainte de epilare să îndepărtezi pielea uscată pentru ca toate firele să iasă la suprafață. Poți face un gomaj din cafea sau mălai, combinat cu puțin ulei de măsline. Aparatul le prinde chiar și pe cele mai mici, dar trebuie să insiști pe fiecare zonă!
Dezavantaje: Această metodă este destul de dureroasă și este potrivită în special pe picioare, unde pielea este mai aspră. În plus, firele de păr pot crește și pe sub piele, ceea ce îți va da bătăi de cap, mai ales atunci când vrei să porți fusta preferată.
Sfatul nostru: Ține pielea întinsă cu o mână, în timp ce te epilezi. Așa este posibil să te doară mai puțin!

Sursa foto: pixabay.com

Citeste si:

  1. Nuanțe de ciocolată
  2. Frumusete din natura
  3. 10 motive pentru care să îți petreci timpul în afara casei, în natură

Comments

comments

Previous:

Obiceiuri daunatoare pentru parul tau

Next:

Vara, radiezi de frumusete

You may also like

Post a new comment