Peripeții…în dormitor

13 May of 2011

Momente nostime în dormitor se pot întâmpla oricui…

Foto: Hubert Burda Media


Era a doua sau a treia întâlnire cu viitorul meu soț și aflasem că-i plac mâncărurile exo­tice. Așa că m-am decis să-i fac ceva oriental, cu Chilli. Nu prea eram eu mare gospodină, însă am ales de pe net o rețetă mai simplă și în cele din urmă a ieșit minunea. Bucatele au avut succes, am mâncat, am băut și un vin și apoi am trecut la lucruri mai… serioase. Din nefericire nu scria nicăieri pe net că ardeii chilli se taie cu mănuși sau că trebuie să te speli foarte bine cu săpun după aceea dacă ai de gând să explorezi zone ale corpului mai sensibile. Când i‑am pus mâna acolo, am văzut la propriu cum îi ies ochii din cap. De plăcere, am crezut eu, apoi a rupt-o la fugă la baie… (R., 32 ani)
Mă cunoșteam de puțin timp cu S., un tip drăguț care avea un hamster mic, Ronaldinho III, și totuși am zis că e în regulă să mă culc cu el. Când am ajuns la S. în cameră și am pus muzică, după o seară foarte reușită în oraș, de altfel,
ne-am năpustit unul asupra celuilalt, ne-am smuls hainele de pe noi și ne-am prăbușit pe pat. Ne-am iubit pasional, apoi S. s-a ridicat să fumeze o țigară. Când s-a sculat din pat, am crezut că înlemnesc. Sub el zăcea fără însuflețire un animal mic cu blană. Probabil că în timp ce noi gemeam în focul pasiunii, Ronaldinho al III-lea tocmai își dădea ultima suflare, asfixiat între perne și corpuri fierbinți. N-am îndrăznit să-l întreb cum și-au dat obștescul sfârșit Ronaldinho I și II. (Silvia, 34).
Aveam un amant că­să­torit a cărui nevastă pleca des în delegații. Iar noi ne făceam de cap la el. Într-o seară am aterizat pe covorul din sufragerie, un covor pufos ca o blană. Însă când am observat că mi-am pierdut cercelul, a început tragedia. Iubitul meu nu s-a mai putut concentra la nimic și a stat toată seara în patru labe, căutând cercelul în covorul blănos, obsedat fiind că-l găsește nevastă-sa când dă cu aspiratorul. Eu am plecat, nu știu dacă l-a mai găsit… (Dana, 27 ani)

Comments

comments

Previous:

Prezentabile și acolo jos

Next:

Pasiune în căsnicie

You may also like

Post a new comment