Pe locuri, fiți gata, SHOPPING!

21 February of 2017

Începe perioada în care marile magazine fac reduceri la colecțiile de vară! Rochii, topuri, șorturi, fuste sau accesorii colorate ne fac cu ochiul! Pentru a putea profita din plin de ocazia de a ne împrospăta garderoba, trebuie 
să ținem cont de câteva sfaturi.

1. Fă ordine în dressingul tău și hotărăște-te ce anume mai porți și ce nu! Ca să te hotărăști mai ușor, aranjează toate hainele la vedere și probează-le încă o data! Îți place linia rochiei și culoarea? Atunci pune-o la loc pe umeraș! Te strâng pantofii galbeni? Atunci găsește cui să-i faci cadou! Cu siguranță există cineva care îi va a­precia. Tricoul este pătat sau agă­țat? Renunță la el, este momentul pentru unul nou! Și dacă există piese vestimentare pe care nu le-ai purtat niciodată, nu le mai păstra!

2. Nu te înzorzona! Renunță să porți accesorii foarte mari la urechi, gât, degete, în același timp! Când mergi la cumpărături, alege un singur obiect pe care vrei să-l pui în evidență. Lanțurile sau cerceii pot agăța hainele atunci când le probezi și, astfel, vei fi nevoită să cumperi produse pe care nu le vrei, numai pentru că le-ai stricat din greșeală!

3. Îmbracă-te confortabil! La shopping, ideal ar fi să mergi cât mai relaxat îmbrăcată pentru a putea bate magazinele în lung și în lat. Acum nu este momentul să faci parada modei! Renunță la tocurile înalte sau la platforme. Balerinii sau sandalele plate sunt perfecte pentru 
a face față unei zile lungi la mall!

4. Probează hainele înainte de a le cumpăra, chiar dacă este coadă la cabină sau nu ai chef să te dezbraci. Astfel eviți să cumperi produse care nu ți se potrivesc și nu vei fi nevoită să mai faci un drum pentru a le returna. Măsurile diferă de la firmă la firmă sau de la o croială la alta. În același timp, încearcă rochiile, fustele sau pantalonii cu pantofi (cu toc, când este cazul).

5. Fă-ți o listă, înainte de a pleca de acasă, cu ce anume vrei să cumperi! Te ajută să nu-ți achiziționezi lucruri inutile și înjumătățește și timpul pe care îl petreci în magazine.

Alege și cumpără haine pe măsura ta! Cu toatele ne dorim să încă­pem într-o rochie XS! Dar dacă acest lucru nu este posibil, chiar nu e cazul să te înghesui în această măsură. Rezultatul va fi cel puțin dezastruos. Și dacă nu te simți confortabil în piesa respectivă, este foarte probabil nici să nu arăți foarte bine! Te hotărăști greu să alegi un obiect sau altul? Roagă atunci o prietenă să te însoțească. Cu sigu­ranță, sesiunea de shopping va fi mai amuzantă și tu vei pleca acasă cu câteva piese de rezistență pentru garderoba ta de vară!

Citeste si:

Descoperă ghidul cumpărăturilor de primăvară!

Cumparaturi pentru suple

Shopping pe toate canalele

 

Comments

comments

Previous:

4 lucruri pe care le poți face pentru a-i asigura un parcurs profesional strălucit copilului tău

Next:

Să colorăm frumos!

You may also like

Post a new comment